Vinkkejä epätrendikkääseen henkisyyteen

Vinkkejä epätrendikkääseen henkisyyteen

with Ei kommentteja

Jostain syystä ajattelemme usein, että henkisyys on jotain kovin mystistä ja ylevää. Tuon maagisen tilan saavuttaakseen on ehkä lähdettävä joogaretriitille Balille tai ashramiin Intiaan tai myllättävä koko elämä uusiksi: jätettävä tuttu ja turvallinen puoliso tai työ ja syöksyttävä uusiin, hurjiin seikkailuihin.

On totta, että henkinen kasvu usein vauhdittaa elämänmuutoksia, mutta dramaattinen aloitus ei ole mikään edellytys sille.

Hienoja oivalluksia on täysin mahdollista saada keskellä arkipäivää vaikkapa kotisohvalla, lenkillä tai bussissa matkalla töihin.

Itse saan suurimmat oivallukseni yleensä istuskellessani meditoimassa varsin epäeksoottisesti kulahtaneessa nojatuolissa, vanhat villasukat jalassa. Tai keskellä arkista vuorovaikutustilannetta – kun olen vaikkapa vähällä hermostua ja tiuskaista toiselle ja tajuan äkkiä, että voin sen sijaan olla hiljaa ja hymyillä. Wuhuu! Mikä minivalaistuminen!

Käytännössä meillä on päivittäin tilaisuus oppia ja oivaltaa itsestämme ja toisistamme vaikka kuinka paljon asioita – ja sitähän se henkinen kasvu juuri on. 

Suurin henkinen opettaja on ihan tavallinen arki.

Opetukset tarjoillaan meille ystävällisesti nenän eteen – ei tarvitse kuin pitää silmät auki. Voimme kasvaa ihmisinä joka ikinen päivä vaikkapa harjoittelemalla kärsivällisyyttä kassajonossa, myötätuntoa kaverin kriiseillessä tai luottamusta laskun eräpäivän lähestyessä. Tai ehkä illan elokuva lisää itsetuntemusta ja inspiroi ottamaan elämässä uuden askeleen, tai kirjasta luettu lohdullinen lause antaa tukea, vahvistusta ja voimaa jatkaa. 

Henkistä etenemistä ei voi eikä tarvitse pakottaa.

Se tapahtuu harvoin sormia napsauttamalla, mutta avoimuus ohjaukselle ja vastaanottavaisuus uudelle toki auttavat. Joka päivä pääset pikkuisen pidemmälle. Kiirettä ei ole ja tilaisuuksia tulee taatusti eteen yllin kyllin. Tee se, mihin pystyt ja päästä irti. Se riittää.

Sinun polkusi on täydellinen juuri sinulle. Luota siihen.

Leena Siitonen

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin