Oletko kyllästynyt kiireeseen, säätämiseen  ja suorittamiseen? Haluatko elää lempeämmin? Tilaa Lempeän elämän käsikirja säätäjille Hyvien Vibojen verkkokaupasta.

s

Oletko kyllästynyt kiireeseen, säätämiseen  ja suorittamiseen? Haluatko elää lempeämmin? Tilaa Lempeän elämän käsikirja säätäjille Hyvien Vibojen verkkokaupasta.

Arjen pyörityksessä on joskus (okei, usein) vaikeaa olla itselleen lempeä. Arki on helposti melkoista säätämistä. Täytyy saada projektit valmiiksi, hoitaa hommat ja pysyä aikataulussa.

Vaadimme, suoritamme, kiirehdimme, stressaamme ja yritämme olla täydellisiä. Emme oikein usko olevamme riittäviä ja ihania juuri sellaisina kuin olemme, ponnistelematta ja murehtimatta.

Sen sijaan, että luottaisimme elämään ja rentoutuisimme, yritämme kontrolloida ja pitää kaikki langat käsissämme. Koemme, että meidän on ehdittävä ja saatava mahdollisimman paljon aikaan, jotta elämämme olisi arvokasta ja jotta olisimme onnellisia.

Elämä voi kuitenkin sujua paljon lempeämmin. Mitä jos malttaisimme arjen pyörityksessäkin kuulostella itseämme? Mitä jos kontrolloinnin sijaan avautuisimme luottamukselle ja ohjaukselle, vaatimisen sijaan sallisimme ja ankaruuden sijaan hyväksyisimme itsemme?

Lempeän elämän käsikirja säätäjille auttaa ottamaan askeleita kohti itsen hyväksymistä, iloa, luottamusta ja rentoutta. Sen opastuksella rauhoitut kuulostelemaan sisäistä ohjaustasi, muistat taas aidon itsesi ja löydät tiesi ankaruuden, vaatimuksien, kiireen ja suorittamisen kierteestä lempeään ja omannäköiseen elämään.

Kirja ohjaa eroon perfektionismista, ankaruudesta ja stressaavasta elämäntavasta ja auttaa sinua löytämään uudelleen ilon, myötätunnon ja aidon sisäisen viisautesi. Kirjan jokaisen luvun lopusta löytyvä Kohti lempeää elämää -harjoitusosio auttaa sinua syventämään kirjan sanomaa itsellesi ja etenemään käytännössä kohti leppoisampaa, sallivampaa arkea.

Tilaa Lempeän elämän käsikirja säätäjille Hyvien Vibojen verkkokaupasta ja anna elämän kannatella.

Leena Siitonen: Lempeän elämän käsikirja säätäjille, Viisas elämä 2017, 217 s.

Kirjasta sanottua