s

Esikoiskirjani Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa. Voit tilata sen Hyvien Vibojen verkkokaupasta.

Joskus (okei, usein) on vaikeaa olla itselleen lempeä.

Arki on usein melkoista säätämistä. Täytyy saada projektit valmiiksi, pysyä aikataulussa ja yrittää pitää homma hanskassa.

Vaadimme itseltämme, suoritamme, yritämme olla täydellisiä, turhaudumme ja koemme riittämättömyyttä. Emme oikein usko olevamme riittäviä ja ihania juuri sellaisina kuin olemme, ponnistelematta.

Sen sijaan, että luottaisimme elämään ja rentoutuisimme, yritämme pitää kaikki langat käsissämme. Koemme, että meidän on ehdittävä ja saatava mahdollisimman paljon aikaan, jotta elämämme olisi arvokasta ja jotta olisimme onnellisia.

Elämä voi sujua myös paljon lempeämmin. Mitä jos malttaisimme arjen pyörityksessäkin kuulostella itseämme? Mitä jos kontrolloinnin sijaan avautuisimme luottamukselle ja ohjaukselle, vaatimisen sijaan sallisimme ja ankaruuden sijaan hyväksyisimme itsemme?

Lempeän elämän käsikirja säätäjille auttaa ottamaan askeleita kohti itsen hyväksymistä, iloa, luottamusta ja rentoutta. Sen opastuksella rauhoitut kuulostelemaan sisäistä ohjaustasi, muistat taas aidon itsesi ja löydät tiesi ankaruuden, vaatimuksien, kiireen ja suorittamisen kierteestä lempeään ja omannäköiseen elämään.

Jokaisen luvun lopusta löytyvä Kohti lempeää elämää -harjoitusosio auttaa sinua syventämään kirjan sanomaa itsellesi ja etenemään käytännössä kohti leppoisampaa, sallivampaa arkea.

Tilaa Lempeän elämän käsikirja säätäjille Hyvien Vibojen verkkokaupasta.

Leena Siitonen: Lempeän elämän käsikirja säätäjille, Viisas elämä 2017, 217 s.

Kirjasta sanottua