Oletko kyllästynyt kiireeseen, säätämiseen  ja suorittamiseen? Haluatko elää lempeämmin? Tilaa Lempeän elämän käsikirja säätäjille Hyvien Vibojen verkkokaupasta.

s

Oletko kyllästynyt kiireeseen, säätämiseen ja suorittamiseen? Haluatko elää lempeämmin? Tilaa itsellesi Lempeän elämän käsikirja säätäjille!

Arki on helposti melkoista säätämistä. Täytyy saada projektit valmiiksi, ehtiä joka paikkaan ja pysyä aikataulussa.

Vaadimme, suoritamme, kiirehdimme, stressaamme ja yritämme olla täydellisiä. Emme oikein usko olevamme riittäviä ja ihania juuri sellaisina kuin olemme, ponnistelematta ja murehtimatta.

Sen sijaan, että luottaisimme elämään ja rentoutuisimme, yritämme kontrolloida ja pitää kaikki langat käsissämme. Koemme, että meidän on ehdittävä ja saatava mahdollisimman paljon aikaan, jotta elämämme olisi arvokasta ja jotta olisimme onnellisia.

Elämä voi kuitenkin sujua paljon lempeämmin. Mitä jos malttaisit arjen pyörityksessäkin kuulostella itseäsi ja intuitiotasi? Mitä jos kontrolloinnin sijaan avautuisit luottamukselle ja ohjaukselle, vaatimisen sijaan sallisit ja ankaruuden sijaan hyväksyisit itsesi?

Lempeän elämän käsikirja säätäjille auttaa sinua ottamaan askeleita kohti itsesi hyväksymistä, iloa, luottamusta ja rentoutta. Sen opastuksella rauhoitut kuulostelemaan sisäistä ohjaustasi, muistat taas aidon itsesi ja löydät tiesi ankaruuden, vaatimuksien, kiireen ja suorittamisen kierteestä lempeään ja omannäköiseen elämään.

Kirja ohjaa eroon perfektionismista, ankaruudesta ja stressaavasta elämäntavasta takaisin ilon, myötätunnon ja aidon sisäisen viisauden pariin. Kirjan jokaisen luvun lopusta löytyvä Kohti lempeää elämää -harjoitusosio auttaa sinua syventämään kirjan sanomaa itsellesi ja etenemään käytännössä kohti leppoisampaa, sallivampaa arkea.

Tilaa Lempeän elämän käsikirja säätäjille ja anna elämän kannatella!

Näin tilaat: laita viesti LEMPEYTTÄ osoitteeseen leena@hyvatvibat.fi niin lähetän sinulle maksulinkin ja postitan kirjan 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Kotimaan postituskulut sisältyvät kirjan hintaan 35 €.

Leena Siitonen: Lempeän elämän käsikirja säätäjille, Viisas elämä 2017, 217 s, 35 €.

 

Kirjasta sanottua