Oletko muutoskohdassa, jumissa, hiukan hukassa tai ihan pihalla? Kyllästynyt vanhaan, uuden edessä? Anna syväluotaavan intuitiivisen tulkinnan kirkastaa suuntaa ja ohjata sinua eteenpäin!

Intuitiivinen tulkinta on inspiroiva ja voimauttava syväsukellus energioihisi. Se auttaa sinua saamaan uudelleen yhteyden aitoon itseesi ja nostaa näkyväksi sen, mikä elämässäsi kaipaa huomiota juuri nyt.

Minkä on aika jäädä taakse? Mitä haluat ottaa mukaasi uuteen? Mikä sisälläsi versoo, voimistuu ja haluaa kasvaa? Minkä kanssa jumitat ja kipuilet? Mikä elämässäsi on linjassa ja omannäköistä, mikä ei? Millaista elämää haluat tästä eteenpäin luoda ja elää?

Intuitiivisessa tulkinnassa virittäydyn tietoisesti taajuudellesi ja luen energiaasi. Sanoitan sielusi viisaat viestit sinulle tähän hetkeen ja tarkastelen rakkaudella kasvuprosessiasi, sielun tason opetuksiasi ja potentiaaliasi – kaikkea sitä, mitä parhaillaan käyt läpi. Tulkinnan ansiosta sinun on helpompi hyödyntää ja valjastaa käyttöösi oma sisäinen viisautesi, intuitiosi ja muutosvoimasi.

Puolitoista tuntia kestävä intuitiivinen tulkinta alkaa kattavalla katsauksella tämän hetken energioihisi ja tilanteeseesi. Sen jälkeen paneudumme sinulle tärkeisiin ja ajankohtaisiin teemoihin eri elämänalueilla. Lopuksi saat voimallisen, lempeän ja tasapainottavan energiahoidon, joka auttaa sinua luopumaan vanhasta ja avautumaan uudelle.

Intuitiivinen tulkinta avaa sinut kuulemaan korkeamman minäsi ohjauksen ja valaa rohkeutta kasvuun ja muutokseen. Tulkinnan jälkeen olosi on selkeämpi, rauhallisempi ja tasapainoisempi. Muistat taas, kuka olet, ja jatkat luottavaisena eteenpäin. Vastaukset ovat jo sisälläsi; tulkitsijana autan sinua vain avautumaan niille.

Teen tulkinnan sinulle ilolla joko Hyvien Vibojen viihtyisällä vastaanotolla erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä Vallilassa tai etänä (toimii mainiosti).

Voit halutessasi tehdä muistiinpanoja tai äänittää tulkinnan. Tietoa kanavoituu paljon ja usein tulkinnasta aukeaa ajan myötä uusia tasoja, joten siihen voi olla mukava palata myöhemminkin.

Intuitiivinen tulkinta ei ole ennustamista eikä anna kysymyksiin valmiita vastauksia. Sen sijaan se auttaa sinua kuuntelemaan ja ymmärtämään tietoisemmin sielusi viisaita viestejä.

Tulkinnan kesto on 90 minuuttia ja hinta 130 € (sis. alv 24%).

Kun valitset tulkinnan paikan päällä: varaa aika ajanvarauskalenterista ja maksa ajanvarauksen yhteydessä (voit antaa maksaessasi joko pankki- tai luottopuolen numeron) tai paikan päällä pankki- tai luottokortilla tai käteisellä.

Kun valitset tulkinnan etänä: varaa aika ajanvarauskalenterista ja maksa ajanvarauksen yhteydessä (voit antaa maksaessasi joko pankki- tai luottopuolen numeron).

Lämpimästi tervetuloa tulkintaan, sinä ihana!

Jos ajanvarauksessa on ongelmia, et löydä sopivaa aikaa tai sinulla on muuta kysyttävää, otathan yhteyttä leena@hyvatvibat.fi. Vastaan ilolla viestiisi!

Kaipaatko tukea, selkeyttä ja ohjausta tietyllä elämänalueella? Tulkinnassa voidaan keskittyä myös yhteen sinulle ajankohtaiseen aiheeseen: naiseuteen, uraan, vaurauteen tai ihmissuhteeseen.

URATULKINTA

Uratulkinnassa keskitymme uraasi: potentiaaliisi, vahvuuksiisi ja haasteisiisi työelämässä. Selkiytämme ominaislaatuasi ja sitä, mikä on juuri sinulle luontevin tapa toimia yrittäjänä tai urallasi. Tarkastelemme, mitä ominaisuuksiasi voisit hyödyntää rohkeammin, mitä kehittää itsessäsi ja mikä ehkä estää etenemistäsi tällä hetkellä. Tulkinta ohjaa sinua ottamaan ainutlaatuiset kykysi ja lahjasi käyttöön parhaalla mahdollisella tavalla.

NAISEUSTULKINTA

Naiset ovat nyt astumassa rohkeasti omaan voimaansa ja naiseuteensa ja mikäs sen upeampaa! Naisenergia on huikean luovaa ja voimakasta, mutta sen vahvuus piilee intuitiivisuudessa, herkkyydessä ja antautumisessa elämän flowlle eikä miesenergialle tyypillisessä suoraviivaisessa porskuttamisessa. Mitä jos naisenergiasi virtaisi vapaasti, rohkeasti ja luonnollisesti ilman naiseuteen usein liitettyjä turhia ja hölmöjä vaatimuksia ja rajoituksia? Intuitiivisessa naiseustulkinnassa keskitytään naiseuden eri osa-alueisiin, availlaan niihin liittyviä tukoksia, tasapainotetaan feminiini- ja maskuliinienergioita ja aktivoidaan itselle luontevaa naiseutta. Tule löytämään oma tapasi olla upea, viisas ja rohkea nainen!

VAURAUSTULKINTA

Luotko elämääsi turhaan niukkuutta omilla uskomuksillasi? Vauraustulkinnassa kirkastamme suhdettasi vaurauteen ja vastaanottamiseen ja tarkastelemme, miten voit alkaa luoda runsautta elämääsi omilla valinnoillasi ja asenteellasi. Rahan ei tarvitse olla välttämätön paha, joka ansaitaan kovalla puurtamisella. Se voi myös olla vaivatta virtaavaa energiaa, jonka toivotat tervetulleeksi luottavaisesti ja ilolla! Tulkinta avaa uusia näkökulmia vaurauteen ja runsauteen kaikilla tasoilla.

SUHDETULKINTA

Sukset ristissä? Suhdetulkinnassa perehdytään suhteeseen sinun ja valitsemasi toisen henkilön välillä: mikä teitä yhdistää, mihin taas helposti kompastutte? Miten kommunikoitte? Millaisia opetuksia suhteeseen sisältyy ja miten suhdetta voisi kehittää? Suhdetulkinta selkiyttää suhteen haasteita, mahdollisuuksia ja dynamiikkaa ja ennen kaikkea suhteen syvempää merkitystä omassa kasvussasi.

Haluatko ilahduttaa ystävääsi kauniilla ja koskettavalla lahjalla? Osta hänelle lahjakortti intuitiiviseen tulkintaan!