Oletko muutoskohdassa, jumissa, hiukan hukassa tai ihan pihalla? Kyllästynyt vanhaan, uuden edessä? Valmis ottamaan vastaan viisasta ja lempeää ohjausta omalta sisimmältäsi?

Intuitiivinen tulkinta on voimauttava ja eheyttävä energioidesi selkeytys. Se tukee, vahvistaa, kirkastaa suuntaa ja auttaa sinua linjautumaan siihen, mikä sinulle on hyväksi juuri nyt.

Puolitoista tuntia kestävässä tulkinnassa tuon sisimpäsi viisaat viestit sinulle tähän hetkeen rennolla, empaattisella ja asiantuntevalla otteella.

Aloitamme tulkinnan syväluotaavalla katsauksella tämän hetken energioihisi ja tilanteeseesi. Sen jälkeen paneudumme sinulle tärkeisiin, ajankohtaisiin teemoihin eri elämänalueilla. Lopuksi saat voimallisen, lempeän ja tasapainottavan energiahoidon, joka auttaa sinua luopumaan vanhasta ja avautumaan uudelle.

Intuitiivinen tulkinta nostaa näkyväksi sen, mikä elämässäsi kaipaa huomiota juuri nyt, ja vahvistaa sitä, minkä itse jo sisimmässäsi aavistat. Se avaa sinut kuulemaan oman intuitiosi ohjausta ja valaa rohkeutta kasvuun ja muutokseen.

Tulkinnassa tulet nähdyksi ja kuulluksi rakkaudella. Sanoitan sen, mitä on pinnan alla, ja tarkastelen lempeästi, sielun tasolla, kasvuprosessiasi, opetuksiasi ja potentiaaliasi – kaikkea sitä, mitä parhaillaan käyt läpi.

Mitä parhaillaan opettelet ja olet oivaltamassa? Mikä elämässäsi on linjassa ja omannäköistä, mikä ei ihan vielä? Minkä on aika jäädä taakse? Mitä haluat ottaa mukaasi uuteen? Mitä kaipaat ja tarvitset? Mikä sisälläsi versoo, voimistuu ja haluaa kasvaa? Millaista elämää sinun on tarkoitus jatkossa luoda ja elää?

Vastaukset ovat jo sisälläsi; tulkitsijana autan sinua vain avautumaan niille.

Tulkinnan jälkeen olosi on selkeämpi, kirkkaampi ja levollisempi. Sinun on helpompi luottaa itseesi ja sisäiseen viisauteesi. Muistat taas, kuka olet, ja jatkat varmoin askelin eteenpäin omalla polullasi.

Teen tulkinnan sinulle ilolla joko Hyvien Vibojen viihtyisällä vastaanotolla Kruununhaassa tai etänä (toimii mainiosti myös niin). Voit halutessasi tehdä muistiinpanoja tai äänittää tulkinnan. Tietoa kanavoituu paljon ja usein tulkinnasta aukeaa ajan myötä uusia tasoja, joten siihen voi olla mukava palata myöhemminkin.

Intuitiivinen tulkinta ei ole ennustamista eikä anna kysymyksiin valmiita vastauksia. Sen sijaan se auttaa sinua ymmärtämään ja hyödyntämään tietoisemmin omaa sisäistä ohjaustasi.

Tulkinnan kesto on 90 minuuttia ja hinta 135 € (sis. alv 24%).

Kun valitset tulkinnan paikan päällä: varaa aika ajanvarauskalenterista ja maksa ajanvarauksen yhteydessä tai paikan päällä pankki- tai luottokortilla tai käteisellä.

Kun valitset tulkinnan etänä: varaa aika ajanvarauskalenterista ja maksa ajanvarauksen yhteydessä.

Lämpimästi tervetuloa tulkintaan!

Jos et löydä sopivaa aikaa tai sinulla on muuta kysyttävää, otathan yhteyttä leena@hyvatvibat.fi. Vastaan ilolla viestiisi!

Kaipaatko tukea, selkeyttä ja ohjausta tietyllä elämänalueella? Tulkinnassa voidaan keskittyä myös yhteen sinulle ajankohtaiseen aiheeseen: naiseuteen, uraan, vaurauteen tai ihmissuhteeseen.

URA

Uratulkinnassa keskitymme uraasi: potentiaaliisi, vahvuuksiisi ja haasteisiisi työelämässä. Selkiytämme ominaislaatuasi ja sitä, mikä on juuri sinulle luontevin tapa toimia yrittäjänä tai urallasi. Tarkastelemme, mitä ominaisuuksiasi voisit hyödyntää rohkeammin, mitä kehittää itsessäsi ja mikä ehkä estää etenemistäsi tällä hetkellä. Tulkinta ohjaa sinua ottamaan ainutlaatuiset kykysi ja lahjasi käyttöön parhaalla mahdollisella tavalla.

NAISEUS

Naiset ovat nyt astumassa rohkeasti omaan voimaansa ja naiseuteensa ja mikäs sen upeampaa! Naisenergia on huikean luovaa ja voimakasta, mutta sen vahvuus piilee intuitiivisuudessa, herkkyydessä ja antautumisessa elämän flowlle eikä miesenergialle tyypillisessä suoraviivaisessa porskuttamisessa. Mitä jos naisenergiasi virtaisi vapaasti, rohkeasti ja luonnollisesti ilman naiseuteen usein liitettyjä turhia ja hölmöjä vaatimuksia ja rajoituksia? Intuitiivisessa naiseustulkinnassa keskitytään naiseuden eri osa-alueisiin, availlaan niihin liittyviä tukoksia, tasapainotetaan feminiini- ja maskuliinienergioita ja aktivoidaan itselle luontevaa naiseutta. Tule löytämään oma tapasi olla upea, viisas ja rohkea nainen!

VAURAUS

Luotko elämääsi turhaan niukkuutta omilla uskomuksillasi? Vauraustulkinnassa kirkastamme suhdettasi vaurauteen ja vastaanottamiseen ja tarkastelemme, miten voit alkaa luoda runsautta elämääsi omilla valinnoillasi ja asenteellasi. Rahan ei tarvitse olla välttämätön paha, joka ansaitaan kovalla puurtamisella. Se voi myös olla vaivatta virtaavaa energiaa, jonka toivotat tervetulleeksi luottavaisesti ja ilolla! Tulkinta avaa uusia näkökulmia vaurauteen ja runsauteen kaikilla tasoilla.

SUHDE

Ihmissuhteet – nuo elämän suurimmat, sotkuisimmat, hankalimmat, ihanimmat ja pakahduttavimmat opettajat. Suhdetulkinnassa sukelletaan suhteen energioihin sinun ja valitsemasi toisen henkilön välillä. Mikä suhteessa mättää, mikä toimii, missä mennään ja miksi ihmeessä? Millaisia opetuksia suhteeseen sisältyy ja miten suhdetta voisi vahvistaa? Millaisia sielun sopimuksia suhteeseen sisältyy? Mikä teitä yhdistää, mihin taas helposti kompastutte? Mihin on hyvä kiinnittää huomiota? Suhdetulkinta selkiyttää ja kirkastaa suhteen haasteita, mahdollisuuksia ja dynamiikkaa ja ennen kaikkea suhteen syvempää merkitystä omassa kasvussasi. Kyseessä voi olla mikä tahansa ihmissuhde, ei pelkästään parisuhde.

Haluatko ilahduttaa ystävääsi kauniilla ja koskettavalla lahjalla? Osta hänelle lahjakortti intuitiiviseen tulkintaan!