Hyvät Vibat -valmennus®: korkeavärähteistä, lempeämpää elämää hyvissä viboissa

Oletko herkkä ja intuitiivinen? Väsytkö ja kuormitutko helposti, imetkö itseesi sienen lailla toisten tunteet ja murheet, valuvatko energiasi helposti muualle, annatko oman voimasi pois? Jumitatko, stressaatko ja suoritatko elämää?

Tiedän oman ja valmennettavieni kokemuksen perusteella, että elämä herkkänä ja intuitiivisena voi olla raivostuttavan rasittavaa ja hankalaa (varsinkin näissä raskaissa energioissa, joissa parhaillaan elämme).

Samaan aikaan herkkyys ja intuitiivisuus ovat todellisia supervoimia. Niitä on vain osattava vaalia ja hyödyntää oikealla tavalla.

Mitä jos herkkyys, empatiakyky ja intuitiivisuus eivät enää olisikaan esteitä tielläsi vaan voimavaroja, joita voit tietoisesti hyödyntää omassa arjessasi?

Mitä jos lakkaisit murehtimasta kaikkea mahdollista ja oppisit elämään luottavaisena nykyhetkessä?

Mitä jos et enää nääntyisi ympäristön ja muiden ihmisten energiapommituksen alle vaan pysyisit omassa voimassasi ja omassa selkeässä energiassasi haastavissakin tilanteissa, kiireenkin keskellä?

Mitä jos osaisit huolehtia omista rajoistasi ja sinulla olisi tehokkaat keinot suojata, puhdistaa ja ottaa omat energiasi haltuun nopeasti ja helposti?

Mitä jos voisit maadoittaa korkeamman minäsi ohjauksen turvallisesti osaksi omaa arkeasi ja hyödyntää intuitiotasi aidosti jokapäiväisissä tilanteissa? Jos sydämen ohjaama elämä ei olisikaan enää pelkkää kaunista sanahelinää vaan totisinta totta?

Olet ehkä jo kokeillutkin kaikenlaista ja tehnyt tietoisesti työtä itsesi kanssa, mutta jokin palanen puuttu vielä.

Tuo puuttuva palanen on energiatyöskentely. Olemme ensisijaisesti energeettisiä otuksia, joten pelkkä mindset -työskentely (tahdonvoimasta puhumattakaan) ei riitä. Aito ja pysyvä muutos tapahtuu aina energiatasolla.

Onneksi se ei ole lainkaan vaikeaa, päinvastoin! Energiatyöskentely on meille ihmisille helppoa ja luontaista – olemmehan ensisijaisesti energeettisiä otuksia. Tarvitsemme vain ohjausta, harjoitusta ja ymmärrystä energeettisistä ja henkisistä periaatteista.

Energiasi on tärkein asia elämässäsi, sillä luot omalla värähtelylläsi elämääsi joka hetki.

Mitä korkeampi, kevyempi ja valoisampi energiasi on, sitä korkeavärähteisempiä asioita vedät puoleesi ja sitä mutkattomammin kaikki sujuu – vaikka mikään muu elämässäsi ei olisi muuttunut.

Kuulostaako taianomaiselta? Noh, energiatyöskentelyn vaikutukset ovat suorastaan taianomaiset. Kun teet muutoksia energiatasolla, muu (eli kaikki ulkoinen) seuraa perässä ja loksahtelee kohdalleen hyvinkin vaivattomasti. Siksi pureudumme Hyvät Vibat -valmennuksessa® suoraan energiatasoon, josta kaikki saa alkunsa.

Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessa otat energeettisen johtajuuden elämässäsi kaikilla tasoilla. Juurrut omaan voimaasi. Opit suojaamaan, puhdistamaan ja tasapainottamaan energiasi. Vahvistat intuitiotasi ja linjaudut omaan korkeavärähteiseen energiaasi ohjatusti ja turvallisesti. Saat unohdetun voimasi käyttöön ja alat ilmaista kaikessa täydemmin sitä, joka todella olet. Avaudut keveälle ja mutkattomalle tavalle elää ja luoda elämääsi korkeamman minäsi ohjauksessa, hyvissä viboissa ja hyvässä flowssa.

Omista energioista huolehtiminen tietoisen energiatyöskentelyn avulla on erityisen tärkeää nyt kun planeetalla on käynnissä valtava energeettinen muutos. Ihmiset avautuvat henkisesti, planeetan värähde ja kollektiivin tietoisuus nousevat huimaa vauhtia. Yksilöinä teemme parhaillaan ratkaisevan tärkeitä valintoja: jäämmekö jumiin vanhaan vai siirrymmekö eteenpäin uusiin, valoisampiin ja keveämpiin energioihin?

Tietoinen energiatyöskentely on tulevaisuuden tapa navigoida luottavaisesti eteenpäin ja luoda lempeää omannäköistä elämää – elämää, jossa itse viihtyy. Sen opittuasi et enää halua palata vanhaan.

Hyvät Vibat -valmennus® on transformatiivinen yksilövalmennus, jossa yhdistyvät tehokas energiatyöskentely, ohjatut tietoisuusharjoitukset ja asiantunteva henkisen kasvun valmennus syväluotaavalla mutta maanläheisellä tavalla. Saat yksilöllistä ohjausta voimautumisprosessisi tueksi sekä runsaasti konkreettisia, helppoja energiatekniikoita, jotka voit ottaa heti käyttöön omassa arjessasi. Teemme yhdessä tehokkaita energeettisiä harjoituksia, avaavia ja puhdistavia tietoisuusmatkoja sekä energia-aktivointeja, jotka tukevat sinua matkallasi kohti yhä täydempää, merkityksellisempää ja luontaisesti korkeavärähteisempää elämää – elämää jota sydämessäsi jo tiedät, että sinun on tarkoitus elää.

Olen itse kulkenut pitkän ja vaivalloisen matkan oman erityis- ja energiaherkkyyteni ja intuitiivisuuteni kanssa. Nykyään elämä näiden ominaisuuksien kanssa ei enää ole minulle kärsimystä vaan työni, palveluideni ja koko hyvinvointini perusta – valtava voimavara.

Sinun matkasi ei tarvitse olla yhtä pitkä ja takkuinen.

Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennukseen olen koonnut parhaat ja tehokkaimmat oppini: selkeät energeettiset tekniikat ja työkalut, jotka sinä saat käyttöösi turvallisesti ja asiantuntevasti ja joista on sinulle välitöntä hyötyä omassa arjessasi.

Miksi energiatyöskentely kannattaa?
1. Sisäinen muutoksesi vauhdittaa ulkoisia muutoksia

Kun teet muutoksia energiatasolla, muu (eli kaikki ulkoinen) seuraa perässä. Siksi pureudumme valmennuksessa suoraan energiatasoon, josta energiatukokset ja rajoittavat uskomukset ovat lähtöisin. Kun värähteesi nousee, vietät yhä vähemmän aikaa pelon, murehtimisen, stressaamisen ja ahdistuksen tapaisissa matalissa energioissa. Avaudut vaivattomasti korkeammille energioille: rakkaudelle, ilolle, vapaudelle, keveydelle, runsaudelle ja luovuudelle.

2. Siirryt nopeasti Ai mitkä energiat? -vaiheesta Hitto, tämähän toimii! -vaiheeseen

Maanläheinen Hyvät Vibat -valmennus® selkiyttää, inspiroi ja voimauttaa, olipa energiatyöskentely sinulle jo tuttua tai aivan uutta. Valmennuksessa ei hörhöillä turhia vaan opitaan selkeät käytännön tekniikat, joista on heti apua arjessa – vaikka et aiemmin olisi kuullutkaan energiatyöskentelystä. Jos taas olet jo tehnyt tietoista työtä itsesi kanssa, valmennus syventää, kirkastaa ja tehostaa itsetuntemuksesi matkaa merkittävästi.

3. Alat saada vastauksia

Kun hallitset energiasi, avaudut intuitiollesi ja korkeamman minäsi ohjaukselle. Sinun on helpompi kuunnella sydäntäsi ja tehdä juuri sinulle sopivia ratkaisuja, jotka ovat kauniisti linjassa sielusi energian kanssa. Loputtoman pähkäilyn, tuskailun ja epävarmuuden sijasta kuljet varmoin askelin omaa polkuasi ja teet päätöksesi itseäsi luontaisesti kuulostellen, rakastaen ja arvostaen.

4. Löydät tasapainon ja sisäisen rauhan

Jos energiasi eivät ole sopusoinnussa, on kuin taistelisit jatkuvasti itsesi kanssa. Ponnistelet ja tuskailet eri elämänalueilla ja koko elämä voi tuntua ristiriitaiselta ja hankalalta. Kun saat energiasi tasapainoon, turhauttava stressaaminen ja puskeminen jäävät pois; sen sijaan etenet kevyesti ja luottavaisesti, hyvässä flowssa. Et enää jumita menneessä vaan elämäsi virtaa luonnollisesti eteenpäin. Eheys, rauha ja harmonia eivät enää ole kaukaisia haaveita vaan arkipäivää.

5. Voit vihdoinkin alkaa elää sinulle tarkoitettua elämää

Mitä paremmin hallitset energiasi ja linjaudut korkeampaan minääsi, sitä helpompi sinun on alkaa ilmaista kaikessa aitoa itseäsi ja toteuttaa sielusi todellista tehtävää. Intuitiosi alkaa kuin itsestään ohjata sinua lempeästi kohti elämää, jota sinun on tarkoitus elää. Saat käyttöösi unohdetut voimavarasi ja nautit elämästä uudella, syvemmällä tasolla, koska elät nyt korkeampaan minääsi linjautuneena, aidosti sisäistä ohjaustasi kuunnellen.

Jos olet valmis löytämään uudelleen unohtuneen yhteyden itseesi, ottamaan vihdoinkin oman voimasi takaisin ja siirtymään sinulle kuuluviin ilon, keveyden ja luottamuksen viboihin, Hyvät Vibat -valmennus® on sinulle.

Valmennuksessa opit

 • olemaan aina läsnä, varma ja juurtunut omaan kehoosi ja voimaasi
 • hallitsemaan omat energiasi
 • suojautumaan matalavärähteisiltä energioilta
 • poistamaan energiatukoksia ja rajoittavia uskomuksia uuden tieltä
 • työskentelemään tehokkaasti energiakeskustesi eli chakrojesi kanssa
 • puhdistamaan ja tasapainottamaan energiasi hetkessä
 • linjautumaan feminiini- ja maskuliinienergiaasi juuri sinulle sopivalla tavalla
 • virrattamaan energiaasi, mikä lisää välittömästi elinvoimaasi ja luovuuttasi
 • avautumaan intuitiollesi ja käyttämään sitä tietoisesti joka päivä
 • ymmärtämään itseäsi ja elämäsi tarkoitusta uudella, syvällä tasolla
 • luomaan energiatasolla helposti kaikkea sitä, mitä kaipaat ja tarvitset
 • elämään sinulle tarkoitettua elämää korkeamman minäsi ohjauksessa
Kun värähteesi nousee, yhteytesi aitoon itseesi vahvistuu ja pystyt toimimaan selkeämmin, varmemmin ja vaivattomammin kaikilla elämänalueilla. Valmennuksen avaama kirkas intuitiivinen tietoisuus antaakin sinulle ainutlaatuisen etulyöntiaseman niin henkilökohtaisessa kuin ammatillisessa kasvussasi.

Henkisenä opettajana ja näkijänä energioiden tulkitseminen ja energiatyöskentely ovat minulle arkipäivää. Olen työssäni saanut seurata ja ohjata jo satojen ihmisten henkistä avautumista, joten olen rakentanut Hyvät Vibat -valmennuksen® niin, että se noudattaa luonnollista henkistä avautumisprosessia. Siksi eteneminen kanssani on selkeää ja vaivatonta.

Tehokkaat, voimauttavat tekniikat ovat valmennuksen perusta. Energiamaailmaan sukeltaminen on silti muutakin kuin tekniikoita: se herättelee oivaltamaan itsen ja koko elämän uudella tavalla. Energiatyöskentely on voimallista ja jokainen prosessi ainutlaatuinen. Siksi on tärkeää, että etenet turvallisesti ja ohjatusti, luotettavan ammattilaisen käsissä. Eettisyys ja vastuullisuus ovat minulle kunnia-asia, sillä minulla on intensiivisiltä opiskeluajoiltani kokemusta myös toisenlaisista koulutuksista.

Hyvät Vibat -valmennuksen® käytyäsi sinun on helpompi elää tavalla, joka on aidosti parhaaksesi ja tuntuu sinusta kaikkein luonnollisimmalta. Käytät vähemmän aikaa sellaiseen, mikä tuntuu epämukavalta, ja pystyt haasteidenkin keskellä nopeasti palaamaan takaisin tasapainoiseen olotilaan. Toimit korkeamman minäsi ohjauksessa, joten sinun on helpompi tehdä juuri sinulle oikeita ratkaisuja ja päätöksiä. Elät yhä vahvemmin elämää, joka on itsesi näköistä ja tiedät intuitiivisesti, mihin suunnata seuraavaksi.

Hyvät Vibat -valmennus® koostuu seitsemästä henkilökohtaisesta tapaamisesta, joiden aikana ohjaan sinua askel askeleelta yksilölliset tarpeesi huomioiden vastaanotollani Kruununhaassa tai etänä.

Valmennuksen hinta on 1200 € (sis. alv 24 %). Valmennuksen voi tarvittaessa maksaa myös kahdessa tai kolmessa erässä. Valmennuksen aloittaessasi sitoudut maksuerien lukumäärästä riippumatta maksamaan valmennuksen koko hinnan. Maksuja ei palauteta.

Jos valmennus kutsuu, laita minulle viestiä leena@hyvatvibat.fi niin lähetän sinulle tarkemman esittelyn. Halutessasi voimme sopia myös maksuttomat tutustumistreffit, jossa kartoitamme tilanteesi ja käymme läpi mieltäsi askarruttavia asioita.

Haluan koko sydämestäni auttaa sinuakin elämään tasapainossa, voimautuneena ja linjassa omien ainutlaatuisten kykyjesi ja ominaisuuksiesi kanssa.

Lämpimästi tervetuloa.

Valmennuksesta sanottua