Hyvät Vibat -valmennus®: raskaasta ja uuvuttavasta puurtamisesta hyviin ja korkeisiin viboihin

Ihmetteletkö, mihin energiasi, voimasi ja aikasi oikein hupenevat? Oletko kyllästynyt jumittamaan, suorittamaan ja puurtamaan ja valmis avautumaan uudenlaiselle, kevyelle ja korkeavärähteiselle tavalle elää hyvässä flowssa?

Olet enemmän kuin kehosi, mielesi tai tunteesi. Olet ennen kaikkea energiaa, tietoisuutta. Jos elämässäsi toistuvat yhä uudestaan samat ongelmat, jos uuvut ja kuormitut helposti tai joudut jatkuvasti puskemaan ja ponnistelemaan, et todennäköisesti hallitse energioitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessa otat energeettisen johtajuuden elämässäsi kaikilla tasoilla. Juurrut omaan voimaasi, avaudut intuitiollesi ja linjaudut sielusi energiaan ohjatusti ja turvallisesti. Saat uinuvan potentiaalisi käyttöön ja alat ilmaista kaikessa rohkeammin sitä, joka todella olet. Ennen kaikkea opit lempeän ja vaivattoman tavan luoda elämääsi yhdessä korkeamman minäsi kanssa energiatasolta, korkeasta värähteestä käsin.

Omista energioista huolehtiminen tietoisen energiatyöskentelyn avulla on erityisen tärkeää nyt, kun planeetalla on käynnissä valtava muutos. Ihmiset avautuvat henkisesti, planeetan värähde ja kollektiivin tietoisuus nousevat huimaa vauhtia. Yksilöinä teemme parhaillaan ratkaisevan tärkeitä valintoja: jäämmekö jumiin vanhaan vai siirrymmekö eteenpäin uusiin, valoisampiin ja keveämpiin energioihin? Energiatietoisuus on tulevaisuuden tapa navigoida omassa elämässä ja luoda haluamaansa. Sen opittuasi et enää halua palata vanhaan.

Hyvät Vibat -valmennus® on transformatiivinen yksilövalmennus, jossa yhdistyvät tehokas energiatyöskentely, ohjatut tietoisuusharjoitukset ja asiantunteva henkisen kasvun valmennus syväluotaavalla mutta maanläheisellä tavalla. Saat yksilöllistä ohjausta sisäisen kasvuprosessisi tueksi sekä runsaasti konkreettisia, helppoja energiatekniikoita, jotka voit ottaa heti käyttöön omassa arjessasi.

Energiasi on tärkein asia elämässäsi. Tietoisuutesi taso – se, millä taajuudella värähtelet – määrittelee kaiken muun: millaisia ihmissuhteita tai työtilaisuuksia vedät puoleesi, miten selkeästi pystyt ilmaisemaan ja toteuttamaan aitoa itseäsi ja miten täydesti elät omannäköistä, juuri sinulle hyvää elämää. Siksi pureudumme Hyvät Vibat -valmennuksessa® suoraan energiatasoon, josta kaikki saa alkunsa: kun teet muutoksia energiatasolla, kaikki muu loksahtelee kohdalleen hyvinkin vaivattomasti.

Energiatyöskentely on meille ihmisille helppoa ja luontaista – olemmehan ensisijaisesti energeettisiä otuksia. Tarvitsemme vain ohjausta, harjoitusta ja ymmärrystä energeettisistä ja henkisistä periaatteista. Hyvät Vibat -valmennuksessa® teemme yhdessä monenlaisia energeettisiä harjoituksia, tietoisuusmatkoja ja energia-aktivointeja, jotka auttavat sinua nostamaan värähteesi korkeaksi ja pysymään siinä.

Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennus koostuu seitsemästä henkilökohtaisesta tapaamisesta, joiden aikana ohjaan sinua askel askeleelta yksilölliset tarpeesi huomioiden vastaanotollani Helsingin Vallilassa tai etänä.

Miksi energiatyöskentely kannattaa?
    1. Sisäinen muutoksesi vauhdittaa ulkoisia muutoksia

Kun teet muutoksia energiatasolla, muu (eli kaikki ulkoinen) seuraa perässä. Siksi pureudumme valmennuksessa suoraan energiatasoon, josta tukokset ja rajoittavat uskomukset ovat lähtöisin. Kun värähteesi nousee, vietät yhä vähemmän aikaa pelon, murehtimisen, stressaamisen ja ahdistuksen tapaisissa matalissa energioissa. Avaudut yhä korkeammille energioille: rakkaudelle, ilolle, vapaudelle, luottamukselle, runsaudelle ja luovuudelle.

   2. Siirryt nopeasti Ai mitkä energiat? -vaiheesta Hitto, tämähän toimii! -vaiheeseen

Maanläheinen Hyvät Vibat -valmennus® selkiyttää, inspiroi ja voimauttaa, olipa energiatyöskentely sinulle jo tuttua tai aivan uutta. Valmennuksessa ei hörhöillä vaan opitaan selkeät käytännön tekniikat, joista on heti apua arjessa – vaikka et aiemmin olisi kuullutkaan energiatyöskentelystä. Jos olet jo tehnyt tietoista työtä itsesi kanssa, valmennus syventää, kirkastaa ja tehostaa itsetuntemuksesi matkaa merkittävästi.

   3. Alat saada vastauksia

Kun hallitset energiasi, avaudut intuitiollesi ja maailmankaikkeuden ohjaukselle. Sinun on helpompi kuunnella sisäistä viisauttasi ja tehdä juuri sinulle oikeita ratkaisuja, jotka ovat linjassa korkeamman minäsi kanssa. Loputtoman pähkäilyn, tuskailun ja epävarmuuden sijasta kuljet varmoin askelin omaa polkuasi ja teet päätöksesi itseäsi vaivattomasti kuulostellen, rakastaen ja arvostaen.

   4. Löydät tasapainon ja sisäisen rauhan

Jos energiasi eivät ole sopusoinnussa, on kuin taistelisit jatkuvasti itsesi kanssa. Ponnistelet ja tuskailet eri elämänalueilla ja koko elämä voi tuntua puurtamiselta. Kun saat energiasi tasapainoon, turhauttava stressaaminen ja puskeminen jäävät pois; sen sijaan etenet kevyesti ja luottavaisesti, hyvässä flowssa. Et enää takkuile menneessä vaan elämäsi virtaa luonnollisesti eteenpäin. Eheys, rauha ja harmonia eivät enää ole kaukaisia haaveita vaan arkipäivää.

   5. Voit alkaa elää sinulle tarkoitettua elämää

Mitä paremmin hallitset energiasi, sitä helpompi sinun on ilmaista aitoa itseäsi ja toteuttaa rohkeasti sielusi todellista tehtävää. Intuitiosi alkaa kuin itsestään ohjata sinua lempeästi kohti elämää, jota sinun on tarkoitus elää. Saat käyttöösi todellisen potentiaalisi ja nautit elämästä uudella, syvemmällä tasolla, koska elät nyt aidosti sisäistä ohjaustasi kuunnellen.

Jos olet valmis löytämään uudelleen yhteyden itseesi ja siirtymään sinulle kuluviin ilon, rakkauden ja luottamuksen viboihin, Hyvät Vibat -valmennus® on sinulle.

Valmennuksessa opit

  • olemaan aina läsnä, varma ja maadoittunut omaan kehoosi ja voimaasi
  • erottamaan omat energiasi muiden energioista ja suojautumaan kielteisiltä energioilta
  • puhdistamaan ja tasapainottamaan energiasi ja tunteesi hetkessä
  • virrattamaan energiaasi, mikä lisää välittömästi elinvoimaasi ja luovuuttasi
  • poistamaan energiatukoksia ja rajoittavia uskomuksia
  • luomaan energiatasolla helposti kaikkea sitä, mitä kaipaat ja tarvitset
  • ymmärtämään, miten energiakeskuksesi eli toimivat sekä puhdistamaan ja tasapainottamaan ne
  • avautumaan intuitiollesi ja käyttämään sitä tietoisesti joka päivä
  • ymmärtämään itseäsi ja elämäsi tarkoitusta uudella, syvällä tasolla
  • elämään aidosti ja rohkeasti sinulle tarkoitettua elämää
Kun värähteesi nousee, yhteytesi aitoon itseesi vahvistuu ja pystyt toimimaan selkeämmin ja tarkoituksenmukaisemmin kaikilla elämänalueilla. Valmennuksen avaama kirkas intuitiivinen tietoisuus antaakin sinulle ainutlaatuisen etulyöntiaseman niin henkilökohtaisessa kuin ammatillisessa kasvussasi.

Henkisenä opettajana ja näkijänä energioiden tulkitseminen ja energiatyöskentely ovat minulle arkipäivää. Olen työssäni saanut seurata ja ohjata jo satojen ihmisten henkistä avautumista, joten olen rakentanut Hyvät Vibat -valmennuksen® niin, että se noudattaa luonnollista henkistä avautumisprosessia. Siksi eteneminen kanssani on selkeää ja vaivatonta.

Tehokkaat, voimauttavat tekniikat ovat valmennuksen perusta. Henkinen avautuminen on silti muutakin kuin tekniikoita: se herättelee oivaltamaan itsen ja koko elämän uudella tavalla. Energiatyöskentely on voimallista ja jokainen prosessi ainutlaatuinen. Siksi on tärkeää, että etenet turvallisesti ja ohjatusti, luotettavan ammattilaisen käsissä. Eettisyys ja vastuullisuus ovat minulle tärkeitä arvoja, sillä minulla on intensiivisiltä opiskeluajoiltani kokemusta myös toisenlaisista koulutuksista.

Hyvät Vibat -valmennuksen® käytyäsi sinun on helpompi elää tavalla, joka on parhaaksesi ja tuntuu sinusta kaikkein luonnollisimmalta. Käytät vähemmän aikaa sellaiseen, mikä tuntuu epämukavalta, ja jos niin käy, huomaat sen ja pystyt nopeasti palaamaan takaisin luonnolliseen olotilaasi. Olet jatkuvasti yhteydessä korkeampaan minääsi, joten teet vaistomaisesti oikeita ratkaisuja ja päätöksiä. Elät yhä vahvemmin elämää, joka on itsesi näköistä ja jossa viihdyt, ja tiedät intuitiivisesti mihin suuntaan mennä seraavaksi.

Valmennuksen hinta on 1200 € (sis. alv 24 %). Valmennuksen voi tarvittaessa maksaa myös kahdessa tai kolmessa erässä. Halutessasi voit aloittaa maksuttomalla tutustumiskäynnillä, jossa kartoitamme tilanteesi ja käymme läpi mieltäsi askarruttavia asioita.

Valmennuksesta sanottua