Hyvät Vibat -valmennus®: energiat ja elämä haltuun

Oletko koskaan ajatellut, että omista energioista on täysin mahdollista pitää huolta ja että energioiden vaalimisen vaikutus jokapäiväiseen elämään on huikea?

Energiatietoisuus on valtava voimavara. Se avaa meille kokonaan uuden maailman.

​Ympäristön ja muiden ihmisten energiat vaikuttavat meihin joka tapauksessa, joten on melkoinen etu olla kartalla siitä, mitä energiatasolla kulloinkin tapahtuu.

Kun ymmärrämme energioiden vaikutuksen omaan oloomme, voimme myös tehdä paljon oman hyvinvointimme eteen. Tästä päästäänkin energiatyöskentelyyn.

Meillä on energeettisinä olentoina kyky muun muassa, ohjata, puhdistaa, virrattaa, kohdistaa ja tasapainottaa omia energioitamme.

Jos emme käytä tuota kykyä, jätämme käyttämättä melkoisen potentiaalin vaikuttaa omaan jaksamiseemme, kuormittumiseemme, keskittymiseemme elämään sujuvuuteen ja hyvään, tasapainoiseen oloon.

Oma energiasi on tärkein asia elämässäsi, sillä luot värähtelylläsi elämääsi joka hetki.

Mitä korkeampi, kevyempi ja valoisampi energiasi on, sitä korkeavärähteisempiä asioita vedät puoleesi ja sitä mutkattomammin kaikki sujuu – vaikka mikään muu elämässäsi ei olisi muuttunut.

Kuulostaako taianomaiselta? Noh, energiatyöskentelyn vaikutukset ovat suorastaan taianomaiset. Kun teet muutoksia energiatasolla, muu (eli kaikki ulkoinen) seuraa perässä ja loksahtelee kohdalleen hyvinkin vaivattomasti.

Ja silti: omista energioista huolehtimiseen riittävät pienet, yksinkertaiset keinot. Pitää vain tietää, mitä tekee.

Mitä jos et enää nääntyisi ympäristön ja muiden ihmisten energiapommituksen alle vaan pysyisit omassa voimassasi haastavissakin tilanteissa, kiireenkin keskellä?

Mitä jos energiasi ei enää valuisi hukkaan vaan osaisit huolehtia omista rajoistasi ja sinulla olisi keinot suojata, puhdistaa ja ottaa omat energiasi haltuun nopeasti ja helposti?

Mitä jos energiasi olisivat tasapainossa ja yhteytesi omaan intuitioosi olisi selkeä ja vahva?

Mitä jos herkkyys, empatiakyky ja intuitiivisuus eivät enää olisikaan esteitä tielläsi vaan voimavaroja, joita voit tietoisesti hyödyntää omassa arjessasi?

Mitä jos voisit hyödyntää intuitiotasi aidosti jokapäiväisissä tilanteissa? Jos sydämen ohjaama elämä ei olisikaan enää pelkkää kaunista sanahelinää vaan totisinta totta?

Energiatyöskentelyn avulla se onnistuu - eikä ole edes vaikeaa.

Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennukseen olen koonnut selkeimmät ja tehokkaimmat energeettiset työkalut, opit, tekniikat ja työkalut, jotka sinä saat käyttöösi ohjatusti ja asiantuntevasti ja joista sinulle on välitöntä hyötyä omassa arjessasi.

Olet ehkä jo kokeillutkin kaikenlaista ja tehnyt tietoisesti työtä itsesi kanssa, mutta jokin palanen puuttuu vielä.

Tuo puuttuva palanen on energiatyöskentely. Pelkkä mindset -työskentely (tahdonvoimasta puhumattakaan) ei riitä. Aito ja pysyvä muutos tapahtuu aina energiatasolla.

Onneksi se ei ole lainkaan vaikeaa, päinvastoin! Energiatyöskentely on meille ihmisille helppoa ja luontaista. Tarvitsemme vain ohjausta, harjoitusta ja ymmärrystä energeettisistä laeista ja periaatteista.

Energiatietoisuus ja energiatyöskentely ovat paitsi huikeita tulevaisuuden aloja myös yllättävän helppotajuisia käsitteitä ja oppeja, joista jokainen voi jo nyt ammentaa elämäänsä viisautta ja laatua elämäänsä pienilläkin keinoilla.

Hyvät Vibat -valmennus® on transformatiivinen yksilövalmennus, jossa yhdistyvät tehokas energiatyöskentely ja asiantunteva henkisen kasvun valmennus syväluotaavalla mutta maanläheisellä tavalla. Saat yksilöllistä ohjausta ja runsaasti konkreettisia, helppoja energiatekniikoita, jotka voit ottaa heti käyttöön omassa arjessasi. Teemme yhdessä tehokkaita energeettisiä harjoituksia, avaavia ja puhdistavia tietoisuusmatkoja sekä energia-aktivointeja, jotka tukevat sinua matkallasi kohti yhä merkityksellisempää ja korkeavärähteisempää elämää – elämää jota sydämessäsi jo tiedät, että sinun on tarkoitus elää.

Miksi energiatyöskentely kannattaa?

 1. Sisäinen muutoksesi vauhdittaa ulkoisia muutoksia

Kun teet muutoksia energiatasolla, muu (eli kaikki ulkoinen) seuraa perässä. Siksi pureudumme valmennuksessa suoraan energiatasoon, josta energiatukokset ja rajoittavat uskomukset ovat lähtöisin. Kun värähteesi nousee, vietät yhä vähemmän aikaa pelon, murehtimisen, stressaamisen ja ahdistuksen tapaisissa matalissa energioissa. Avaudut vaivattomasti korkeammille energioille: rakkaudelle, ilolle, vapaudelle, keveydelle, runsaudelle ja luovuudelle.

 1. Siirryt nopeasti Ai mitkä energiat? -vaiheesta Hitto, tämähän toimii! -vaiheeseen

Maanläheinen Hyvät Vibat -valmennus® selkiyttää, inspiroi ja voimauttaa, olipa energiatyöskentely sinulle jo tuttua tai aivan uutta. Valmennuksessa ei hörhöillä turhia vaan opitaan selkeät käytännön tekniikat, joista on heti apua arjessa – vaikka et aiemmin olisi kuullutkaan energiatyöskentelystä. Jos taas olet jo tehnyt tietoista työtä itsesi kanssa, valmennus syventää, kirkastaa ja tehostaa itsetuntemuksesi matkaa merkittävästi.

 1. Alat saada vastauksia

Kun hallitset energiasi, avaudut intuitiollesi ja korkeamman minäsi ohjaukselle. Sinun on helpompi kuunnella sydäntäsi ja tehdä juuri sinulle sopivia ratkaisuja, jotka ovat kauniisti linjassa sielusi energian kanssa. Loputtoman pähkäilyn, tuskailun ja epävarmuuden sijasta kuljet varmoin askelin omaa polkuasi ja teet päätöksesi itseäsi luontaisesti kuulostellen, rakastaen ja arvostaen.

 1. Löydät tasapainon ja sisäisen rauhan

Jos energiasi eivät ole sopusoinnussa, on kuin taistelisit jatkuvasti itsesi kanssa. Ponnistelet ja tuskailet eri elämänalueilla ja koko elämä voi tuntua ristiriitaiselta ja hankalalta. Kun saat energiasi tasapainoon, turhauttava stressaaminen ja puskeminen jäävät pois; sen sijaan etenet kevyesti ja luottavaisesti, hyvässä flowssa. Et enää jumita menneessä vaan elämäsi virtaa luonnollisesti eteenpäin. Eheys, rauha ja harmonia eivät enää ole kaukaisia haaveita vaan arkipäivää.

 1. Voit vihdoinkin alkaa elää sinulle tarkoitettua elämää

Mitä paremmin hallitset energiasi, sitä helpompi sinun on alkaa ilmaista kaikessa aitoa itseäsi ja toteuttaa sielusi todellista tehtävää. Intuitiosi alkaa kuin itsestään ohjata sinua lempeästi kohti elämää, jota sinun on tarkoitus elää. Saat käyttöösi unohdetut voimavarasi ja nautit elämästä uudella, syvemmällä tasolla, koska elät nyt korkeampaan minääsi linjautuneena, aidosti sisäistä ohjaustasi kuunnellen.

Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessa otat energeettisen johtajuuden elämässäsi ohjatusti ja turvallisesti.
Juurrut omaan voimaasi. Linjaudut omaan kirkkaaseen ydinenergiaasi. Vahvistat intuitiotasi, saat unohdetun potentiaalisi käyttöösi ja avaudut keveälle ja mutkattomalle tavalle elää ja luoda vihdoinkin sellaista elämää, jossa sinun on kaikin tavoin hyvä olla.

Jos olet valmis löytämään uudelleen unohtuneen yhteyden itseesi, ottamaan oman voimasi takaisin ja siirtymään sinulle kuuluviin ilon, keveyden ja luottamuksen viboihin, Hyvät Vibat -valmennus® on sinulle.

Valmennuksessa opit

 • olemaan aina läsnä, varma ja juurtunut omaan kehoosi ja voimaasi
 • hallitsemaan omat energiasi
 • suojautumaan matalavärähteisiltä energioilta
 • poistamaan energiatukoksia ja rajoittavia uskomuksia uuden tieltä
 • työskentelemään tehokkaasti energiakeskustesi eli chakrojesi kanssa
 • puhdistamaan ja tasapainottamaan energiasi hetkessä
 • linjautumaan feminiini- ja maskuliinienergiaasi juuri sinulle sopivalla tavalla
 • virrattamaan energiaasi, mikä lisää välittömästi elinvoimaasi ja luovuuttasi
 • avautumaan intuitiollesi ja käyttämään sitä tietoisesti joka päivä
 • ymmärtämään itseäsi ja elämäsi tarkoitusta uudella, syvällä tasolla
 • luomaan energiatasolla helposti kaikkea sitä, mitä kaipaat ja tarvitset
 • elämään sinulle tarkoitettua elämää korkeamman minäsi ohjauksessa
Kun värähteesi nousee, yhteytesi aitoon itseesi vahvistuu ja pystyt toimimaan selkeämmin, varmemmin ja vaivattomammin kaikilla elämänalueilla. Valmennuksen avaama kirkas intuitiivinen tietoisuus antaa sinulle ainutlaatuisen etulyöntiaseman niin henkilökohtaisessa kuin ammatillisessa kasvussasi.

Henkisenä opettajana ja näkijänä energioiden tulkitseminen ja energiatyöskentely ovat minulle arkipäivää. Olen työssäni saanut seurata ja ohjata jo satojen ihmisten henkistä avautumista, joten olen rakentanut Hyvät Vibat -valmennuksen® niin, että se noudattaa luonnollista henkistä avautumisprosessia. Siksi eteneminen kanssani on selkeää ja vaivatonta.

Tehokkaat, voimauttavat tekniikat ovat valmennuksen perusta. Energiamaailmaan sukeltaminen on silti muutakin kuin tekniikoita: se herättelee oivaltamaan itsen ja koko elämän uudella tavalla. Energiatyöskentely on voimallista ja jokainen prosessi ainutlaatuinen. Siksi on tärkeää, että etenet turvallisesti ja ohjatusti, luotettavan ammattilaisen käsissä. Eettisyys ja vastuullisuus ovat minulle kunnia-asia, sillä minulla on intensiivisiltä opiskeluajoiltani kokemusta myös toisenlaisista koulutuksista.

Hyvät Vibat -valmennuksen® käytyäsi sinun on helpompi elää tavalla, joka on aidosti parhaaksesi ja tuntuu sinusta kaikkein luonnollisimmalta. Käytät vähemmän aikaa sellaiseen, mikä tuntuu epämukavalta, ja pystyt haasteidenkin keskellä nopeasti palaamaan takaisin tasapainoiseen olotilaan. Sinun on helpompi tehdä itsellesi oikeita ratkaisuja ja päätöksiä. Elät yhä vahvemmin elämää, joka on itsesi näköistä ja tiedät intuitiivisesti, mihin suunnata seuraavaksi.

Hyvät Vibat -valmennus® koostuu seitsemästä henkilökohtaisesta tapaamisesta, joiden aikana ohjaan sinua askel askeleelta yksilölliset tarpeesi huomioiden vastaanotollani Kruununhaassa tai etänä.

Valmennuksen hinta on 1200 € (sis. alv 24 %). Valmennuksen voi tarvittaessa maksaa myös kahdessa tai kolmessa erässä. Valmennuksen aloittaessasi sitoudut maksuerien lukumäärästä riippumatta maksamaan valmennuksen koko hinnan. Maksuja ei palauteta.

Jos valmennus kutsuu, laita minulle viestiä leena@hyvatvibat.fi niin lähetän sinulle tarkemman esittelyn. Voimme sopia myös maksuttomat 30 minuutin etätutustumistreffit, jossa kartoitamme tilanteesi ja käymme läpi mieltäsi askarruttavia asioita.

Lähdetään yhdessä kohti varmuutta ja selkeyttä ja tasapainoa – elämää hyvissä viboissa ja hyvässä flowssa!

Lämpimästi tervetuloa.

 

Valmennuksesta sanottua