Lämpimästi tervetuloa sivuilleni! Olen Leena Siitonen, FM, henkisen kasvun ohjaaja, intuitiivinen näkijä ja kirjailija.

Teen henkilökohtaisia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaan valmennusasiakkaitani ottamaan energiansa ja elämänsä haltuun vastaanotollani Vallilassa. Kirjoitan, koulutan ja luennoin henkisen kasvun aiheista; esikoiskirjani Lempeän elämän käsikirja säätäjille on juuri ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.

Pohdin jo pienenä syvällisiä, mietin elämän tarkoitusta ja näin ja koin energioita voimakkaasti. Pelästyin kuitenkin intuitiivisuuttani ja halusin olla kuten muutkin. Niinpä kadotin vähitellen kaikkein tärkeimmän: yhteyden sisäiseen ohjaukseeni, valooni ja voimaani.

Lopulta löysin uudelleen tieni henkisyyden pariin. Heittäydyin opiskeluun innokkaasti; janosin tietoa. Halusin ymmärtää, mistä elämässä oikein on kyse, kuka olen ja miksi olen täällä. Opiskelin intensiivisesti vuosien ajan ja tein pitkiä henkisiä matkoja eri puolille maailmaa.

Vähitellen muistin, kuka olen ja mitä olen tullut tänne tekemään. Olin valmis luopumaan ankaruudesta itseäni ja elämää kohtaan ja avautumaan syvemmälle, lempeämmälle ja merkityksellisemmälle tavalle elää. Oivalsin myös, ettei intuitiivisuudessani ollut mitään pelottavaa. Se oli vain työkalu, jonka avulla voisin auttaa muitakin saamaan yhteyden itseensä ja luottamaan sisäiseen ohjaukseensa.

Pitkästä ja perusteellisesta alan koulutuksestani huolimatta – tai ehkä juuri siksi – puhun henkisyydestä rennosti, maanläheisesti ja huumorilla. Henkisyys ei minulle ole korkealentoista hyminää, leijailevaa keijupölyä tai mystistä muminaa, vaan jatkuvasti läsnä arjessa: siinä miten elämme, kasvamme ja oivallamme, miten kohtelemme toisiamme ja miten lähestymme vähitellen todellista itseämme.

Henkinen avautuminen herättelee oivaltamaan oman itsen ja koko elämän uuden tavalla. Siksi on tärkeää, että tuo avautuminen tapahtuu turvallisesti ja ohjatusti, luotettavan ammattilaisen käsissä. Eettisyys ja vastuullisuus ovat minulle äärimmäisen tärkeitä arvoja, sillä itselläni on intensiivisiltä opiskeluajoiltani kokemusta myös toisenlaisesta henkisyydestä – sellaisesta, jossa oppilaan rajoja ei aina kunnioitettu. Haluankin olla sellainen henkisen kasvun ohjaaja, jollaista itse aikanaan kaipasin: luotettava, asiantunteva, mutkaton, kannustava ja maanläheinen.

Maailmassa on helppo hukata itsensä. Tulkinnoissani, valmennuksessanikirjassani ja koulutuksissani inspiroin, kannustan, voimautan, selkiytän tilannettasi, kirkastan ajatuksiasi, muistuttelen sinua sisäisestä viisaudestasi ja rohkaisen sinua luottamaan intuitioosi.

Kuuntele sydäntäsi ja seuraa hyviä viboja niin et enää eksy.

Lue haastatteluni Kollega.fi-lehdessä.