Lämpimästi tervetuloa sivuilleni! Olen Leena Siitonen, FM, henkisen kasvun ohjaaja.

Teen intuitiivisia tulkintoja viihtyisällä vastaanotollani Helsingin Vallilassa ja Skypen kautta. Hyvät Vibat -energiavalmennuksessani ohjaan valmennettaviani ottamaan energiatyöskentelyn avulla elämänsä haltuun ja löytämään sisäisen varmuutensa, viisautensa ja voimansa. Lisäksi kirjoitan, koulutan ja luennoin henkisen kasvun aiheista. Kirjani Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.

Pohdin jo pienenä syvällisiä, mietin elämän tarkoitusta ja olin herkkä näkemään ja kokemaan energioita. En vain osannut suojautua ympäröivältä energiapommitukselta enkä huolehtia omista energioistani, joten tunsin muidenkin tunteet ja kuormituin seurassa uuvuksiin asti. Minun oli myös vaikea maadoittua maan päälle ja arkeen; liitelin omissa sfääreissäni. Yritin silti kovasti ja ankarasti olla kuten muutkin.

Lopulta löysin tieni henkisyyden pariin. Heittäydyin opiskeluun innokkaasti. Halusin löytää itseni uudelleen, päästä eroon suorittamisen ja ankaruuden kierteestä ja alkaa elää lempeämmin, sydäntäni kuunnellen ja intuition ohjauksessa. Energiatyöskentely antoi siihen työkalut.

Opiskelin ja sen jälkeen opetin meditointia, energiatyöskentelyä, energian tulkintaa ja henkisyyttä intensiivisesti vuosien ajan. Vähitellen muistin, kuka olen ja mitä olen tullut tänne tekemään. Löysin uudelleen yhteyden sisäiseen ohjaukseeni, valooni ja voimaani.

Oivalsin myös, ettei intuitiivisuuteni ja herkkyyteni ollut pelottava ja hankala asia, vaan lahja ja voimavara, jonka avulla voisin auttaa muitakin saamaan yhteyden sisäiseen ohjaukseensa. Se onkin nyt missioni.

Pitkästä ja perusteellisesta alan koulutuksestani huolimatta – tai ehkä juuri siksi – puhun, ohjaan ja valmennan rennosti, maanläheisesti ja huumorilla. Henkisyys ei ole minulle korkealentoista hyminää tai mystistä muminaa, vaan läsnä arjessa: siinä miten elämme, kasvamme, opimme ja oivallamme ja miten lähestymme vähitellen todellista itseämme ja valoamme.

Henkinen avautuminen herättelee oivaltamaan oman itsen ja koko elämän uuden tavalla. Siksi on tärkeää edetä turvallisesti ja ohjatusti, luotettavan ammattilaisen käsissä. Eettisyys ja vastuullisuus ovat minulle tärkeitä arvoja, sillä itselläni on intensiivisiltä opiskeluajoiltani kokemusta myös koulutuksista, jossa ohjattavan rajoja ei kunnioitettu.

Maailmassa on helppo hukata itsensä. Tulkinnoissani, Hyvät Vibat -valmennuksessani, koulutuksissani ja kirjassani inspiroin, voimautan, selkiytän tilannettasi, kirkastan ajatuksiasi, vahvistan yhteyttäsi sisäiseen ohjaukseesi ja autan sinua luottamaan intuitioosi. Seuraa hyviä viboja niin et enää eksy!

Kuuntele Rosanna Kuljun Riisuttu-podcast, jossa kerron henkisyydestä ja intuitiivisesta tulkinnasta 
Kuuntele Anja Kadziolkan Mamaonbis-podcast, jossa aiheitamme ovat aito, merkityksellinen ja omannäköinen elämä ja yrittäjyys intuitiota hyödyntämällä
Kuuntele The Path of Surrender with Mili -podcast, jossa juttelemme energioista, intuitiosta, vastaanottotyöstä, henkisestä kasvusta ja henkisestä skenestä
Lue haastatteluni Voi hyvin -lehdessä
Lue haastatteluni Kollega-lehdessä