Lämpimästi tervetuloa sivuilleni! Olen Leena Siitonen, FM, henkisen kasvun ohjaaja, näkijä, energiavalmentaja, kouluttaja ja kirjailija.

Teen intuitiivisia tulkintoja ja ohjaan valmennettaviani energiatyöskentelyn avulla stressistä ja turhautumisesta sisäiseen varmuuteen, voimaan ja tasapainoon Hyvät Vibat -henkisen kasvun valmennuksessani. Kirjoitan, koulutan ja luennoin henkisen kasvun aiheista. Esikoiskirjani Lempeän elämän käsikirja säätäjille on juuri ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.

Pohdin jo pienenä syvällisiä, mietin elämän tarkoitusta ja näin ja koin energioita voimakkaasti. Pelästyin kuitenkin intuitiivisuuttani ja halusin olla kuten muutkin. Kadotin kaikkein tärkeimmän: yhteyden sisäiseen ohjaukseeni, valooni ja voimaani.

Lopulta löysin tieni henkisyyden pariin. Heittäydyin opiskeluun innokkaasti. Halusin ymmärtää, mistä elämässä on kyse, kuka olen ja miksi olen täällä. Opiskelin meditointia, energiatyöskentelyä, energian tulkintaa ja henkisyyttä intensiivisesti vuosien ajan.

Vähitellen muistin, kuka olen ja mitä olen tullut tänne tekemään. Olin valmis avautumaan syvemmälle, lempeämmälle ja merkityksellisemmälle tavalle elää. Oivalsin myös, ettei intuitiivisuudessani ollut mitään pelottavaa. Se oli vain työkalu, jonka avulla voisin auttaa muitakin saamaan yhteyden sisäiseen ohjaukseensa.

Pitkästä ja perusteellisesta alan koulutuksestani huolimatta – tai ehkä juuri siksi – puhun, ohjaan ja valmennan rennosti, maanläheisesti ja huumorilla. Henkisyys ei ole minulle korkealentoista hyminää, keijupölyä tai mystistä muminaa, vaan jatkuvasti läsnä arjessa: siinä miten elämme, kasvamme, opimme ja oivallamme ja miten lähestymme vähitellen todellista itseämme ja valoamme.

Henkinen avautuminen herättelee oivaltamaan oman itsen ja koko elämän uuden tavalla. Siksi on tärkeää edetä turvallisesti ja ohjatusti, luotettavan ammattilaisen käsissä. Eettisyys ja vastuullisuus ovat minulle tärkeitä arvoja, sillä itselläni on intensiivisiltä opiskeluajoiltani kokemusta myös toisenlaisesta henkisyydestä – sellaisesta, jossa ohjattavan rajoja ei aina kunnioitettu.

Maailmassa on helppo hukata itsensä. Tulkinnoissani, Hyvät Vibat -valmennuksessani, koulutuksissani ja kirjassani inspiroin, kannustan, voimautan, selkiytän tilannettasi, kirkastan ajatuksiasi, muistuttelen sisäisestä viisaudestasi ja rohkaisen sinua luottamaan intuitioosi. Seuraa hyviä viboja niin et enää eksy!

Kuuntele Rosanna Kuljun Riisuttu-podcast, jossa kerron henkisyydestä ja intuitiivisesta tulkinnasta 
Lue haastatteluni Voi hyvin -lehdessä
Lue haastatteluni Kollega-lehdessä