Mukava tavata! Olen Leena Siitonen, FM, henkisen kasvun ohjaaja. Teen intuitiivisia tulkintoja vastaanotollani Helsingin Vallilassa ja Skypen kautta. Hyvät Vibat -valmennuksessani® ohjaan valmennettaviani löytämään energiatyöskentelyn avulla sisäisen varmuutensa, intuitionsa ja voimansa. Luennoin ja kirjoitan alan medioihin ja kirjani Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.

Pohdin jo pienenä syvällisiä, mietin elämän tarkoitusta ja olin herkkä näkemään, vaistoamaan ja kokemaan energioita. Silti olin vuosikausia hukassa. Helsingin yliopistosta valmistuttuani toimin kiinnostavissa mutta hektisissä työpaikoissa. Koin itseni usein huonoksi ja epäonnistuneeksi, koska en kestänyt paineita, stressiä ja kiirettä. Erityisherkkänä empaatikkona tunsin ympäristön jännitteet ja toisten energiat niin, että kuormituin helposti uuvuksiin asti.

En tuntenut oloani kotoisaksi kehossani (tai oikein missään). En myöskään luottanut intuitiooni vaan järkeilin, kuuntelin muiden neuvoja ja annoin oman voimani valua pois. Palautuakseni tarvitsin loputtomasti aikaa, yksinoloa ja päämäärätöntä haahuilua. Yritin silti ankarasti olla kuten muutkin.

En vielä ollut oivaltanut, että herkkyyteni oli voimavara, jota minun oli tarkoitus käyttää itseni ja muiden hyödyksi. Pidin sitä pelkkänä raivostuttavana esteenä tielläni.

Kun löysin henkisyyden ja erityisesti energiatyöskentelyn, kaikki loksahti kohdalleen. Minussa ei ollutkaan mitään vikaa! En vain ollut osannut suojautua ympäröivältä energiapommitukselta, huolehtia omista energioistani ja toimia sisäisesta ohjauksestani käsin.

Heittäydyin henkisyyden ja energiatyöskentelyn opiskeluun niin, että jätin kaiken muun. Kävin huippuintensiivisen, seitsemän vuoden henkisen koulutuksen, joka oli ennen kaikkea matka syvälle omaan itseeni. Henkiseksi opettajaksi valmistuttuani tein satoja intuitiivisia tulkintoja, opetin energiatyöskentelyä ja energioiden tulkintaa, luennoin henkisistä aiheista ja ohjasin oppilaita heidän yksilöllisissä kasvuprosesseissaan yli kymmenen vuoden ajan. Lopulta perustin Hyvät Vibat -yritykseni.

Henkisyyden mukanaan tuomista syvistä oivalluksista alkoi uusi elämäni hyvissä viboissa ja hyvässä flowssa. Elämä, jossa pysyn rauhallisena ja omassa voimassani stressaavissakin tilanteissa. Elämä, jossa minun ei enää tarvitse puskea ja ponnistella vaan toimin avoimena intuitiolleni ja korkeimman ohjaukselle. Elämä, jossa herkkyyteni ei enää ole hankala riesa, vaan lahja, jonka avulla voin auttaa muitakin voimautumaan.

Ammennan työhöni omasta, syvästä kasvuprosessistani sekä laajasta, yli kahdenkymmenen vuoden  kokemuksestani ja osaamisestani henkisen kasvun kentällä. Elän ja hengitän henkisyyttä ja rakastan tilan luomista aidoille, syville kohtaamisille asiakastyössäni. Uskon, että todellinen henkinen kasvu vaatii uskallusta kuoria kerros kerrokselta vanhaa ja turhaa ja avautua uudelle ja todelliselle.

Pitkästä ja perusteellisesta alan koulutuksestani huolimatta – tai ehkä juuri siksi – puhun, ohjaan ja valmennan rennosti, maanläheisesti ja huumorilla. Henkisyys ei ole minulle korkealentoista hyminää tai mystistä muminaa vaan läsnä arjessa: siinä miten kasvamme, opimme ja oivallamme ja lähestymme samalla vähitellen todellista itseämme ja valoamme.

Maailmassa on helppo hukata itsensä. Intuitiivisissa tulkinnoissani, Hyvät Vibat -valmennuksessani® ja kirjassani selkiytän tilannettasi, kirkastan ajatuksiasi, vahvistan yhteyttäsi sisäiseen ohjaukseesi, voimautan, ohjaan eteenpäin ja valan rohkeutta kasvaa ja muuttua. Seuraa hyviä viboja niin et enää eksy!

Kuuntele Rosanna Kuljun Riisuttu-podcast, jossa kerron henkisyydestä ja intuitiivisesta tulkinnasta 

Kuuntele Anja Kadziolkan Mamaonbis-podcast, jossa aiheina ovat aito, merkityksellinen ja omannäköinen elämä ja yrittäjyys intuitiota hyödyntämällä

Kuuntele The Path of Surrender with Mili -podcast, jossa juttelemme energioista, intuitiosta, vastaanottotyöstä, henkisestä kasvusta ja henkisestä skenestä

Lue haastatteluni Voi hyvin -lehdessä

Lue haastatteluni Kollega-lehdessä