Leena Siitonen henkisen kasvun ohjaaja Hyvät Vibat
Olen Leena Siitonen, FM, henkinen opettaja, näkijä ja energiavalmentaja. Mukava tavata! Teen syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaan valmennettaviani ottamaan energeettisen johtajuuden elämässään Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessani®. Luennoin ja kirjoitan alan medioihin, ja kirjani Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.

Pohdin jo pienenä syvällisiä, mietin, miksi olen täällä, ja olin herkkä näkemään, vaistoamaan ja kokemaan energioita. Pitkään kutenkin vähättelin herkyyttäni ja intuitiivisuuttani ja yritin olla niin kuin muutkin. Helsingin yliopistosta valmistuttuani toimin kiinnostavissa mutta hektisissä työpaikoissa. Se oli välillä haastavaa, sillä erityisherkkänä empaatikkona tunsin ympäristön jännitteet ja energiat niin, että kuormituin helposti uuvuksiin asti.

En vielä ollut oivaltanut, että herkkyyteni oli voimavara, jota minun oli tarkoitus käyttää itseni ja muiden hyödyksi. Pidin sitä pelkkänä raivostuttavana esteenä tielläni.

Kun löysin henkisyyden ja energiatyöskentelyn, kaikki loksahti kohdalleen. Minussa ei ollutkaan mitään vikaa! En vain ollut osannut huolehtia omista energioistani enkä toimia sihen linjautuneena, sisäisesta ohjauksestani käsin.

Heittäydyin henkisyyden ja energiatyöskentelyn opiskeluun niin innolla, että jätin kaiken muun. Kävin muun muassa intensiivisen, seitsemän vuoden mittaisen henkisen opettajan tehokoulutuksen, joka oli ennen kaikkea matka omaan sisimpääni.

Henkisyyden mukanaan tuomista syvistä oivalluksista alkoi uusi elämäni hyvissä viboissa ja hyvässä flowssa. Elämä, jossa pysyn juurtuneena omaan voimaani ja luon korkeamman minän ohjauksesta käsin . Elämä, jossa herkkyyteni ei enää ole hankala riesa vaan lahja, jonka avulla voin auttaa muitakin voimautumaan.

Henkiseksi opettajaksi valmistuttuani olen tehnyt satoja ellen tuhansia intuitiivisia tulkintoja, opettanut kymmenille valmennettavilleni energiatyöskentelyä ja ohjannut heitä heidän yksilöllisissä kasvuprosesseissaan, luennoinut monenlaisissa hyvinvointitapahtumissa ja kirjoittanut kirjan henkisestä kasvusta. Vuonna 2015 perustin oman Hyvät Vibat -yritykseni.

Ammennan työhöni omasta syvästä kasvuprosessistani sekä laajasta yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksestani ja asiantuntemuksestani henkisen kasvun kentällä. Elän ja hengitän henkisyyttä ja rakastan tilan luomista aidoille, syville kohtaamisille asiakastyössäni.

Pitkästä ja perusteellisesta alan koulutuksestani huolimatta – tai ehkä juuri siksi – puhun, ohjaan ja valmennan lempeästi, rennosti, maanläheisesti ja huumorilla. Henkisyys ei ole minulle korkealentoista hyminää, mystistä muminaa eikä ankaraa työstämistä otsa kurtussa vaan kauniisti läsnä arjessa: siinä miten kasvamme, opimme ja oivallamme ja lähestymme samalla ydintämme ja valoamme.

Maailmassa on helppo hukata itsensä. Intuitiivisissa tulkinnoissani, Hyvät Vibat -valmennuksessani® ja kirjassani selkiytän tilannettasi, kirkastan ajatuksiasi, vahvistan yhteyttäsi sisäiseen ohjaukseesi ja luon sinulle turvalllisen tilan kasvaa, muuttua ja oivaltaa. Seuraa hyviä viboja niin et enää eksy!