Lämpimästi tervetuloa sivuilleni! Olen Leena Siitonen, FM, henkisen kasvun ohjaaja, näkijä, energiavalmentaja ja kirjailija.

Teen intuitiivisia tulkintoja ja ohjaan valmennettaviani energiatyöskentelyn avulla stressistä ja turhautumisesta sisäiseen varmuuteen, voimaan ja tasapainoon Hyvät Vibat -energiavalmennuksessani. Lisäksi kirjoitan, koulutan ja luennoin henkisen kasvun aiheista. Kirjani Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.

Pohdin jo pienenä syvällisiä, mietin elämän tarkoitusta ja näin ja koin energioita voimakkaasti. Pelästyin kuitenkin intuitiivisuuttani ja halusin olla kuten muutkin. Samalla kadotin kaikkein tärkeimmän: yhteyden sisäiseen ohjaukseeni, valooni ja voimaani.

Lopulta löysin tieni henkisyyden pariin. Heittäydyin opiskeluun innokkaasti. Vähitellen muistin, kuka olen ja mitä olen tullut tänne tekemään. Olin valmis avautumaan syvemmälle, lempeämmälle ja merkityksellisemmälle tavalle elää.

Opiskelin ja sen jälkeen opetin meditointia, energiatyöskentelyä, energian tulkintaa ja henkisyyttä intensiivisesti vuosien ajan. Oivalsin myös, ettei intuitiivisuudessani ollut mitään pelottavaa. Se oli vain työkalu, jonka avulla voisin auttaa muitakin saamaan yhteyden sisäiseen ohjaukseensa.

Pitkästä ja perusteellisesta alan koulutuksestani huolimatta – tai ehkä juuri siksi – puhun, ohjaan ja valmennan rennosti, maanläheisesti ja huumorilla. Henkisyys ei ole minulle korkealentoista hyminää tai mystistä muminaa, vaan läsnä arjessa: siinä miten elämme, kasvamme, opimme ja oivallamme ja miten lähestymme vähitellen todellista itseämme ja valoamme.

Henkinen avautuminen herättelee oivaltamaan oman itsen ja koko elämän uuden tavalla. Siksi on tärkeää edetä turvallisesti ja ohjatusti, luotettavan ammattilaisen käsissä. Eettisyys ja vastuullisuus ovat minulle tärkeitä arvoja, sillä itselläni on opiskeluajoiltani kokemusta myös koulutuksista, jossa ohjattavan rajoja ei kunnioitettu.

Maailmassa on helppo hukata itsensä. Tulkinnoissani, Hyvät Vibat -valmennuksessani, koulutuksissani ja kirjassani inspiroin, voimautan, selkiytän tilannettasi, kirkastan ajatuksiasi, vahvistan yhteyttäsi sisäiseen ohjaukseesi ja autan sinua luottamaan intuitioosi. Seuraa hyviä viboja niin et enää eksy!

Kuuntele The Path of Surrender with Mili -podcast, jossa juteltiin energioista, intuitiosta, vastaanottotyöstä ja sen etiikasta, henkisestä kasvusta ja henkisestä skenestä
Kuuntele Rosanna Kuljun Riisuttu-podcast, jossa kerron henkisyydestä ja intuitiivisesta tulkinnasta 
Lue haastatteluni Voi hyvin -lehdessä
Lue haastatteluni Kollega-lehdessä