Lämpimästi tervetuloa sivuilleni! Olen Leena Siitonen, FM, henkisen kasvun ohjaaja, intuitiivinen näkijä, kouluttaja ja kirjailija.

Teen intuitiivisia tulkintoja ja ohjaan valmennettaviani ottamaan energiansa ja elämänsä haltuun Hyvät Vibat -henkisen kasvun valmennuksessani. Kirjoitan, koulutan ja luennoin henkisen kasvun aiheista ja esikoiskirjani Lempeän elämän käsikirja säätäjille on juuri ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.

Pohdin jo pienenä syvällisiä, mietin elämän tarkoitusta ja näin ja koin energioita voimakkaasti. Pelästyin kuitenkin intuitiivisuuttani ja halusin olla kuten muutkin. Niinpä kadotin vähitellen kaikkein tärkeimmän: yhteyden sisäiseen ohjaukseeni, valooni ja voimaani.

Lopulta löysin uudelleen tieni henkisyyden pariin. Heittäydyin opiskeluun innokkaasti. Halusin ymmärtää, mistä elämässä oikein on kyse, kuka olen ja miksi olen täällä. Opiskelin intensiivisesti vuosien ajan ja tein pitkiä henkisiä matkoja eri puolille maailmaa.

Vähitellen muistin, kuka olen ja mitä olen tullut tänne tekemään. Olin valmis avautumaan syvemmälle, todellisemmalle ja merkityksellisemmälle tavalle elää. Oivalsin myös, ettei intuitiivisuudessani ollut mitään pelottavaa. Sehän oli vain työkalu, jonka avulla voisin auttaa muitakin saamaan yhteyden itseensä ja luottamaan sisäiseen ohjaukseensa.

Pitkästä ja perusteellisesta alan koulutuksestani huolimatta – tai ehkä juuri siksi – puhun ja ohjaan rennosti, maanläheisesti ja huumorilla. Henkisyys ei minulle ole korkealentoista hyminää, leijailevaa keijupölyä tai mystistä muminaa, vaan jatkuvasti läsnä arjessa: siinä miten elämme, kasvamme, opimme ja oivallamme ja miten lähestymme vähitellen todellista itseämme.

Henkinen avautuminen herättelee oivaltamaan oman itsen ja koko elämän uuden tavalla. Siksi on tärkeää, että tuo avautuminen tapahtuu turvallisesti ja ohjatusti, luotettavan ammattilaisen käsissä. Eettisyys ja vastuullisuus ovat minulle tärkeitä arvoja, sillä itselläni on intensiivisiltä opiskeluajoiltani kokemusta myös toisenlaisesta henkisyydestä – sellaisesta, jossa ohjattavan rajoja ei aina kunnioitettu.

Maailmassa on helppo hukata itsensä.
Tulkinnoissani, Hyvät Vibat -valmennuksessani, koulutuksissani ja kirjassani inspiroin, kannustan, voimautan, selkiytän tilannettasi, kirkastan ajatuksiasi, muistuttelen sinua sisäisestä viisaudestasi ja rohkaisen sinua luottamaan intuitioosi.
Seuraa hyviä viboja niin et enää eksy!

Lue haastatteluni Voi hyvin -lehdessä

Lue haastatteluni Kollega-lehdessä