Olen Leena Siitonen, FM, henkinen opettaja, intuitiivinen näkijä ja energiavalmentaja. Mukava tavata! Teen syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaan valmennettaviani ottamaan energeettisen johtajuuden elämässään Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessani®. Kirjani Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.

Henkisyys ja energiamaailma ovat olleet elämässäni läsnä oikeastaan aina. Pohdin jo pienenä syvällisiä, mietin miksi oikein olen täällä Maan päällä, ja olin herkkä näkemään, vaistoamaan ja kokemaan energioita.

Pitkään kutenkin vähättelin herkkyyttäni ja intuitiivisuuttani ja yritin olla niin kuin muutkin. Helsingin yliopistosta valmistuttuani toimin kiinnostavissa mutta hektisissä työpaikoissa. Se oli välillä haastavaa, sillä erityisherkkänä empaatikkona tunsin ympäristön jännitteet ja matalavärähteiset energiat niin, että kuormituin helposti uuvuksiin asti.

En vielä ollut oivaltanut, että herkkyyteni ja yhteyteni energiamaailmaan olivat voimavaroja, joita minun oli tarkoitus käyttää itseni ja muiden hyödyksi. Pidin niitä pelkkinä raivostuttavina esteinä tielläni.

Kun henkisyys teki elämääni comebackin rytinällä, kaikki loksahti kohdalleen. Minussa ei ollutkaan mitään vikaa! Olin vain ajautunut kauas todellisesta itsestäni ja unohtanut oman valoni ja tehtäväni Maan päällä. Nyt muistin taas, kuka olin.

Heittäydyin henkisyyden ja energiatyöskentelyn opiskeluun niin innolla, että jätin kaiken muun. Kävin muun muassa intensiivisen, seitsemän vuoden mittaisen henkisen opettajan tehokoulutuksen, joka oli ennen kaikkea syvä matka omaan sisimpääni.

Siitä alkoi uusi korkeavärähteinen elämäni hyvissä viboissa ja hyvässä flowssa. Elämä, jossa pysyn juurtuneena omaan voimaani ja linjautuneena sieluni energiaan. Elämä, jossa puurtamisen sijasta luon keveästi ja ilolla, korkeamman minäni ohjauksessa. Elämä, jossa herkkyyteni ei enää ole hankala riesa vaan lahja, jonka avulla voin auttaa muitakin voimautumaan.

Henkiseksi opettajaksi valmistuttuani olen tehnyt satoja ellen tuhansia intuitiivisia tulkintoja, ohjannut kymmeniä valmennettaviani heidän yksilöllisissä kasvuprosesseissaan, luennoinut monenlaisissa hyvinvointitapahtumissa ja kirjoittanut kirjan henkisestä kasvusta. Vuonna 2015 perustin oman Hyvät Vibat -yritykseni ja avasin vastaanottoni Helsingin Vallilassa. Teen työtäni paljon myös etänä.

Ammennan työhöni omasta syvästä kasvuprosessistani sekä laajasta yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksestani henkisen kasvun kentällä. Elän ja hengitän henkisyyttä ja rakastan turvallisen ja hyväksyvän tilan luomista aidoille, syville kohtaamisille asiakastyössäni.

Pitkästä ja perusteellisesta alan koulutuksestani huolimatta – tai ehkä juuri siksi – tulkitsen ja valmennan lempeästi, rennosti, maanläheisesti ja huumorilla. Henkisyys ei ole minulle hörhöilyä tai mystistä muminaa eikä myöskään ankaraa itsen työstämistä otsa kurtussa vaan kauniisti läsnä arjessa: siinä miten kasvamme, opimme ja oivallamme ja lähestymme samalla ydintämme ja valoamme.

Intuitiivisissa tulkinnoissani, Hyvät Vibat -valmennuksessani® ja kirjassani ohjaan sinut oman intuitiosi, valosi ja viisautesi äärelle ja luon sinulle turvalllisen tilan kasvaa, muuttua ja oivaltaa.
Maailmassa on helppo hukata itsensä. Seuraa hyviä viboja niin et eksy!