Leena Siitonen henkisen kasvun ohjaaja Hyvät Vibat
Olen Leena Siitonen, FM, henkinen opettaja. Mukava tavata! Teen intuitiivisia tulkintoja ja ohjaan valmennettaviani ottamaan energiatyöskentelyn avulla energiansa ja elämänsä haltuun Hyvät Vibat -energiavalmennuksessani®. Luennoin ja kirjoitan alan medioihin, ja kirjani Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.

Pohdin jo pienenä syvällisiä, mietin elämän tarkoitusta ja olin herkkä näkemään, vaistoamaan ja kokemaan energioita. Pelästyin kuitenkin omaa intuitiivisuuttani ja yritin olla niin kuin muutkin. Helsingin yliopistosta valmistuttuani toimin kiinnostavissa mutta hektisissä työpaikoissa. Se oli välillä haastavaa, sillä erityisherkkänä empaatikkona tunsin ympäristön jännitteet ja energiat niin, että kuormituin helposti uuvuksiin asti.

En vielä ollut oivaltanut, että herkkyyteni oli voimavara, jota minun oli tarkoitus käyttää itseni ja muiden hyödyksi. Pidin sitä pelkkänä raivostuttavana esteenä tielläni.

Kun löysin henkisyyden ja energiatyöskentelyn, kaikki loksahti kohdalleen. Minussa ei ollutkaan mitään vikaa! En vain ollut osannut huolehtia omista energioistani enkä toimia sisäisesta ohjauksestani käsin.

Heittäydyin henkisyyden ja energiatyöskentelyn opiskeluun niin, että jätin kaiken muun. Kävin huippuintensiivisen, seitsemän vuoden mittaisen henkisen opettajan koulutuksen, joka oli ennen kaikkea matka syvälle omaan itseeni.

Henkiseksi opettajaksi valmistuttuani olen tehnyt satoja intuitiivisia tulkintoja, ohjannut lukemattomia ihmisiä heidän yksilöllisissä kasvuprosesseissaan, opettanut energiatyöskentelyä ja energioiden tulkintaa, luennoinut ja kirjoittanut kirjan henkisestä kasvusta. Vuonna 2015 perustin oman Hyvät Vibat -yritykseni.

Henkisyyden mukanaan tuomista syvistä oivalluksista alkoi uusi elämäni hyvissä viboissa ja hyvässä flowssa. Elämä, jossa pysyn rauhallisena ja linjautuneena omaan intuitiooni ja voimaani stressaavissakin tilanteissa. Elämä, jossa herkkyyteni ja kykyni lukea energiaa ei enää ole hankala riesa vaan lahja, jonka avulla voin auttaa muitakin voimautumaan.

Ammennan työhöni omasta syvästä kasvuprosessistani sekä laajasta yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksestani ja asiantuntemuksestani henkisen kasvun kentällä. Elän ja hengitän henkisyyttä ja rakastan tilan luomista aidoille, syville kohtaamisille asiakastyössäni.

Pitkästä ja perusteellisesta alan koulutuksestani huolimatta – tai ehkä juuri siksi – puhun, ohjaan ja valmennan rennosti, maanläheisesti ja huumorilla. Henkisyys ei ole minulle korkealentoista hyminää tai mystistä muminaa vaan läsnä arjessa: siinä miten kasvamme, opimme ja oivallamme ja lähestymme samalla vähitellen todellista itseämme ja valoamme.

Maailmassa on helppo hukata itsensä. Intuitiivisissa tulkinnoissani, Hyvät Vibat -energiavalmennuksessani® ja kirjassani selkiytän tilannettasi, kirkastan ajatuksiasi, vahvistan yhteyttäsi sisäiseen ohjaukseesi, voimautan, ohjaan eteenpäin ja valan rohkeutta kasvaa ja muuttua. Seuraa hyviä viboja niin et enää eksy!