Energiatyöskentelyn avulla stressistä, ponnistelusta ja turhautumisesta sisäiseen varmuuteen, eheyteen ja intuition ohjaukseen

Ihmetteletkö mihin energiasi, voimasi ja aikasi hupenevat? Onko olosi epämääräisen levoton, vaikka kaikki on periaatteessa hyvin? Onko sinun vaikea löytää tasapainoa, päästä eteenpäin tai kokea iloa ja mielenrauhaa? Oletko kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja kasvusta ja valmis avautumaan syvemmälle, merkityksellisemmälle tavalle elää?

Ehkä jo tiedät tai aavistat: olet paljon enemmän kuin kehosi, mielesi ja tunteesi. Olet ennen kaikkea energiaa ja tietoisuutta.

Jos jumitat paikallasi, uuvut helposti tai törmäät jatkuvasti samoihin ongelmiin, et ehkä tunnista, käytä, suojaa ja hallitse energioitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Hyvät Vibat -yksilövalmennuksessa opit puhdistamaan energiaasi ja ohjaamaan sitä haluamiisi asioihin. Saat paljon tietoa henkisen etenemisesi ja sisäisen muutoksesi tueksi sekä runsaasti konkreettisia energiatekniikoita, joiden ansiosta värähtelysi nousee ja elämästä tulee sujuvampaa ja selkeämpää. Opit suojautumaan kielteisiltä energioilta ja erottamaan omat energiasi toisten energioista. Pysyt kiireenkin keskellä rauhallisena ja toimit luottavaisemmin, sopusoinnussa ja intuition ohjauksessa.

Miksi energiatyöskentely kannattaa?

 1. Alat saada vastauksia

Kun tiedostat ja hallitset energiasi, avaudut intuitiollesi ja elämän ohjaukselle. Yhteytesi sisäiseen tietoosi kirkastuu ja vahvistuu. Sinun on helpompi elää tietoisesti ja tehdä itsellesi oikeita ratkaisuja ja päätöksiä. Loputtoman pähkäilyn, tuskailun ja viivyttelyn sijasta etenet kevyesti ja vaivattomasti. Intuitiosi alkaa ohjata sinua lempeästi kohti elämää, jota sinun on tarkoitus elää.

 1. Siirryt nopeasti Ai mikä energia? -vaiheesta Hitto, tämähän toimii! -vaiheeseen

Maanläheinen Hyvät Vibat -valmennus selkiyttää, inspiroi ja voimauttaa, olipa energiatyöskentely sinulle jo tuttua tai aivan uutta. Valmennuksessa ei hörhöillä eikä leijailla keijupölyssä, vaan opitaan selkeät käytännön tekniikat, joista on heti apua arjessa – vaikka et aiemmin olisi kuullutkaan energiatyöskentelystä. Jos olet jo tehnyt tietoista työtä itsesi kanssa, valmennus syventää, kirkastaa ja tehostaa itsetuntemuksesi matkaa merkittävästi.

 1. Sisäinen muutoksesi vauhdittaa ulkoisia muutoksia

Kun opit poistamaan energiatukoksia ja kielteisiä uskomuksia, energiasi vapautuu ja vietät yhä vähemmän aikaa pelon, murehtimisen, stressaamisen ja ahdistuksen tapaisissa matalissa energioissa. Käytät rohkeammin omaa voimaasi ja toimit tarkoituksenmukaisesti haastavissakin tilanteissa. Tunnet ja ilmaiset vapaammin korkeita energioita: rakkautta, iloa, vapautta ja luovuutta.

 1. Löydät tasapainon ja sisäisen rauhan

Jos energiasi eivät ole sopusoinnussa, on kuin taistelisit jatkuvasti itsesi kanssa. Ponnistelet ja tuskailet eri elämänalueilla ja koko elämä voi tuntua puurtamiselta. Kun saat energiasi tasapainoon, elämäsi muuttuu turhautuneesta stressaamisesta itseluottamuksen ja sisäisen varmuuden täyttämäksi. Eheys, rauha ja harmonia eivät enää ole kaukaisia haaveita vaan arkipäivää.

 1. Voit alkaa elää sinulle tarkoitettua elämää 

Mitä paremmin hallitset energioitasi, sitä helpompi sinun on ottaa vastaan iloa, rakkautta ja runsautta ja elää kaikin tavoin itsesi näköistä elämää. Saat käyttöösi todellisen potentiaalisi ja huomaat, miten voimakas olet. Kun energiasi on korkea ja käytät sitä tietoisesti, vedät puoleesi hyviä asioita niin ihmissuhteissa kuin urallasi. Nautit elämästä uudella tavalla ja elät rohkeammin.

Jos olet valmis avautumaan energiatyöskentelyn kiehtovalle maailmalle, löytämään uudelleen yhteyden todelliseen itseesi, poistamaan alitajuiset esteesi ja ottamaan energioidesi koko voiman käyttöön uudella tasolla, Hyvät Vibat -valmennus on sinulle.

Valmennuksessa opit

 • olemaan läsnä ja maadoittunut omassa kehossasi
 • ymmärtämään itseäsi ja elämääsi uudella, syvällä tasolla
 • erottamaan oman energiasi muiden energioista
 • suojautumaan kielteisiltä energioilta
 • virrattamaan energiaasi, mikä lisää elinvoimaasi ja luovuuttasi
 • poistamaan energiatukoksia ja rajoittavia uskomuksia
 • luomaan tilalle sitä, mitä kaipaat ja tarvitset
 • avautumaan intuitiollesi ja sisäiselle ohjauksellesi
 • elämään luottavaisesti eheää, itsesi näköistä elämää

Hyvät Vibat -valmennus koostuu seitsemästä henkilökohtaisesta tapaamisesta, joiden aikana ohjaan sinua askel askeleelta kasvussasi.

Henkisen kasvun ohjaajana ja näkijänä energiatyöskentely ja energioiden tulkitseminen ovat minulle arkipäivää. Valmennukseen olen koonnut kaiken osaamiseni, ammattitaitoni, tietoni henkisistä perinteistä ja kokemukseni parinkymmenen vuoden ajalta.

Olen työssäni seurannut ja ohjannut satojen ihmisten henkistä avautumista. Valmennus on rakennettu niin, että se noudattaa luonnollista henkistä avautumisprosessia ja siinä eteneminen on vaivatonta, selkeää ja turvallista.

Kun värähtelysi nousee, saat yhteyden aitoon itseesi ja pystyt toimimaan tehokkaammin ja tarkoituksenmukaisemmin kaikilla elämänalueilla. Valmennuksen avaama kirkas intuitiivinen tietoisuus antaakin sinulle ainutlaatuisen etulyöntiaseman niin henkilökohtaisessa kuin ammatillisessa kasvussasi.

Tehokkaat tekniikat ovat valmennuksen perusta, mutta henkinen avautuminen on muutakin kuin tekniikoita: se herättelee oivaltamaan itsen ja koko elämän uuden tavalla. Siksi on tärkeää, että etenet turvallisesti ja ohjatusti, luotettavan ammattilaisen käsissä.

Valmennuksessa toimimme sinun ehdoillasi, etenemme sinun vauhtiasi ja keskitymme yksilöllisiin tarpeisiisi. Eettisyys ja vastuullisuus ovat minulle tärkeitä arvoja, sillä minulla on intensiivisiltä opiskeluajoiltani kokemusta myös toisenlaisesta lähestymistavasta – sellaisesta, jossa ohjattavan rajoja ei aina kunnioitettu.

Valmennuksen käytyäsi osaat huolehtia omista energioistasi ja käyttää niitä tietoisesti. Olet läsnä ja koet rauhaa ja eheyttä arjenkin keskellä. Sinun on helpompi ilmaista todellista itseäsi, tulla toimeen toisten kanssa ja toimia sisäisestä varmuudesta käsin. Näet koko maailman uudella tavalla ja avaudut elämään itsesi näköistä elämää.

Valmennuksen hinta on 1200 € (sis. alv 24%) ja sen voi tarvittaessa maksaa sovituissa erissä.

Ota yhteyttä leena@hyvatvibat.fi, niin aloitetaan yhdessä kiehtova matka hyvien vibojen ja energioiden maailmaan!