Hyvät Vibat -valmennus® on yksilövalmennus, jossa yhdistyvät tehokkaat energiatekniikat, ohjatut harjoitukset ja henkilökohtainen henkisen kasvun ohjaus

Hyvät Vibat -valmennus®: energiatyöskentelyn avulla turhauttavasta stressaamisesta sisäiseen varmuuteen, tasapainoon ja intuition ohjaukseen

Ihmetteletkö, mihin energiasi, voimasi ja aikasi hupenevat? Tuntuuko sinusta joskus kuin kulkisit sivussa itsestäsi? Haluatko oppia asettamaan omat rajasi, ottaa käyttöön todellisen voimasi ja suojata omat energiasi niin, ettet enää uuvu ja kuormitu? Oletko valmis avautumaan intuitiollesi ja elämään aidosti sisäistä ohjaustasi kuunnellen? Hyvät Vibat -valmennus® on juuri sinulle!

Olet paljon enemmän kuin kehosi, mielesi ja tunteesi. Olet ennen kaikkea energiaa. Jos uuvut ja kuormitut helposti, jumitat paikallasikohtaat yhä uudestaan samoja haasteita tai joudut jatkuvasti puskemaan ja ponnistelemaan, et todennäköisesti hallitse energioitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Hyvät Vibat -valmennus® on transformatiivinen yksilövalmennus, jossa yhdistyvät tehokkaat energiatekniikat, ohjatut harjoitukset ja henkilökohtainen henkisen kasvun ohjaus syvälle käyvällä mutta maanläheisellä tavalla. Saat paljon tietoa sisäisen kasvuprosessisi tueksi sekä runsaasti konkreettisia, helppoja energiatekniikoita, joiden ansiosta voit stressaamisen ja suorittamisen sijaan alkaa elää sisäisessä varmuudessa ja vaivattomassa flowssa.

Valmennuksessa opit ottamaan energiasi haltuun: pysymään rauhallisena omassa voimassasi stressaavissakin tilanteissa, erottamaan omat energiasi toisten energioista, suojautumaan kielteisiltä energioilta sekä puhdistamaan, tasapainottamaan ja virrattamaan omaa energiaasi. Valmennuksen kuluessa nostat värähtelyäsi, saat todelliset voimavarasi käyttöön ja avaudut sekä intuitiollesi että elämän ohjaukselle.

Kun värähtelysi nousee, saat yhteyden aitoon itseesi ja pystyt toimimaan tehokkaammin ja tarkoituksenmukaisemmin kaikilla elämänalueilla. Valmennuksen avaama kirkas intuitiivinen tietoisuus antaakin sinulle ainutlaatuisen etulyöntiaseman niin henkilökohtaisessa kuin ammatillisessa kasvussasi.

Hyvät Vibat -valmennus® koostuu seitsemästä henkilökohtaisesta valmennuskerrasta, joiden aikana ohjaan sinua askel askeleelta huomioiden yksilölliset tarpeesi. Voit tulla vastaanotolleni Helsingin Vallilaan tai voimme toimia Skypen kautta.

Miksi energiatyöskentely kannattaa?
    1. Sisäinen muutoksesi vauhdittaa ulkoisia muutoksia

Kun teet muutoksia energiatasolla, mielen taso ja fyysinen taso seuraavat perässä hyvinkin vaivattomasti. Siksi pureudumme valmennuksessa suoraan energiatasoon, josta ongelmat ja rajoittavat uskomukset ovat lähtöisin. Valmennuksessa tekemäsi sisäinen työ heijastuu välittömästi ulkoiseen elämääsi. Kun opit poistamaan energiatukoksia ja kielteisiä uskomuksia, energiasi vapautuu ja vietät yhä vähemmän aikaa pelon, murehtimisen, stressaamisen ja ahdistuksen tapaisissa matalissa energioissa.

   2. Siirryt nopeasti Ai mikä energia? -vaiheesta Hitto, tämähän toimii! -vaiheeseen

Maanläheinen Hyvät Vibat -valmennus® selkiyttää, inspiroi ja voimauttaa, olipa energiatyöskentely sinulle jo tuttua tai aivan uutta. Valmennuksessa ei hörhöillä vaan opitaan selkeät käytännön tekniikat, joista on heti apua arjessa – vaikka et aiemmin olisi kuullutkaan energiatyöskentelystä. Jos olet jo tehnyt tietoista työtä itsesi kanssa, valmennus syventää, kirkastaa ja tehostaa itsetuntemuksesi matkaa merkittävästi.

   3. Alat saada vastauksia

Kun tiedostat ja hallitset energiasi, avaudut intuitiollesi ja elämän ohjaukselle. Yhteytesi sisäiseen tietoosi kirkastuu ja vahvistuu. Sinun on helpompi elää tietoisesti ja tehdä itsellesi oikeita ratkaisuja ja päätöksiä. Loputtoman pähkäilyn, tuskailun ja epävarmuuden sijasta etenet kevyesti, luottavaisesti ja vaivattomasti. Muistat, kuka oikeasti olet. Intuitiosi alkaa ohjata sinua lempeästi kohti elämää, jota sinun on tarkoitus elää.

   4. Löydät tasapainon ja sisäisen rauhan

Jos energiasi eivät ole sopusoinnussa, on kuin taistelisit jatkuvasti itsesi kanssa. Ponnistelet ja tuskailet eri elämänalueilla ja koko elämä voi tuntua puurtamiselta. Kun saat energiasi tasapainoon, elämäsi muuttuu turhautuneesta stressaamisesta itseluottamuksen ja sisäisen varmuuden täyttämäksi. Turha puskeminen jää pois. Et enää jumita menneessä, vaan energiasi ja elämäsi virtaavat luonnollisesti eteenpäin. Eheys, rauha ja harmonia eivät enää ole kaukaisia haaveita vaan arkipäivää.

   5. Voit alkaa elää sinulle tarkoitettua elämää

Mitä paremmin hallitset energioitasi, sitä helpompi sinun on asettaa omat rajasi ja ilmaista rohkeasti aitoa itseäsi kaikilla tasoilla. Alat arvostaa itseäsi aidosti ja elää kaikin tavoin itsesi näköistä elämää. Kun saat käyttöösi todellisen potentiaalisi ja astut omaan voimaasi, nautit elämästä uudella tavalla ja elät luottavaisemmin, itseäsi kuulostellen ja hyvässä flowssa. Kun värähtelysi nousee, tunnet, ilmaiset ja vedät puoleesi yhä korkeampia energioita: rakkautta, iloa, vapautta, runsautta ja luovuutta niin ihmissuhteissa kuin urallasi. Opit myös ottamaan näitä hyviä asioita vastaan.

Jos olet valmis löytämään uudelleen yhteyden itseesi, poistamaan alitajuiset esteesi ja ottamaan voimavarasi käyttöön uudella tasolla, Hyvät Vibat -valmennus® on sinulle.

Valmennuksessa opit

  • olemaan aina läsnä, varma ja maadoittunut omassa kehossasi
  • erottamaan helposti omat energiasi muiden energioista
  • suojautumaan ympäröiviltä energioilta
  • puhdistamaan ja tasapainottamaan energiasi
  • virrattamaan energiaasi, mikä lisää välittömästi elinvoimaasi ja luovuuttasi
  • poistamaan energiatukoksia ja rajoittavia uskomuksia ja luomaan tilalle sitä, mitä kaipaat ja tarvitset
  • avautumaan intuitiollesi ja käyttämään sitä tietoisesti joka päivä
  • ymmärtämään itseäsi ja elämäsi tarkoitusta uudella, syvällä tasolla
  • elämään aidosti ja rohkeasti sinulle tarkoitettua elämää

Henkisen kasvun ohjaajana ja näkijänä energioiden tulkitseminen ja energiatyöskentely ovat minulle arkipäivää. Koska olen työssäni olen saanut seurata ja ohjata jo satojen ihmisten henkistä avautumista, olen rakentanut Hyvät Vibat -valmennuksen® niin, että se noudattaa luonnollista henkistä avautumisprosessia. Siksi eteneminen kanssani on vaivatonta, selkeää ja turvallista.

Tehokkaat, voimauttavat tekniikat ovat valmennuksen perusta. Käyttämäni työkalut ovat kymmenien vuosien aikana hiottuja ja helppokäyttöisiä. Henkinen avautuminen on silti muutakin kuin tekniikoita: se herättelee oivaltamaan itsen ja koko elämän uudella tavalla. Energiatyöskentely on voimallista ja jokainen prosessi ainutlaatuinen. Siksi on tärkeää, että etenet turvallisesti ja ohjatusti, luotettavan ammattilaisen käsissä. Eettisyys ja vastuullisuus ovat minulle tärkeitä arvoja, sillä minulla on intensiivisiltä opiskeluajoiltani kokemusta myös toisenlaisista koulutuksista.

Valmennuksen käytyäsi osaat huolehtia omista energioistasi ja käyttää niitä tietoisesti. Olet läsnä, rauhallinen ja tasapainoinen arjen kiireiden keskellä. Sinun on helpompi ilmaista aitoa itseäsi, tulla toimeen toisten kanssa ja toimia sisäisestä varmuudesta käsin. Näet koko maailman uudella tavalla ja avaudut elämään itsesi näköistä elämää.

Valmennuksen hinta on 1200 € (sis. alv 24 %). Valmennuksen voi tarvittaessa maksaa useammassa erässä. Halutessasi voit aloittaa maksuttomalla tutustumiskäynnillä, jossa kartoitamme tilanteesi ja käymme läpi mieltäsi askarruttavia asioita.

Jos haluat aloittaa valmennuksen tai saada sitä lisätietoa, lähetä minulle sähköpostia osoitteesen leena@hyvatvibat.fi. Lähetän sinulle pian tarkemman esittelyn ja voimme sopia aloituksesta. Mahtavaa lähteä kanssasi matkalle kohti hyviä ja korkeita viboja!

Valmennuksesta sanottua