Hyvät Vibat -valmennus®: energiatyöskentelyn avulla sisäiseen varmuuteen, tasapainoon ja intuition ohjaukseen

Ihmetteletkö, mihin energiasi, voimasi ja aikasi oikein hupenevat? Haluatko oppia suojaamaan energiasi, niin ettet jatkuvasti väsy ja kuormitu? Oletko valmis avautumaan intuitiollesi ja elämään aidosti sisäistä ohjaustasi kuunnellen?

Olet enemmän kuin kehosi, mielesi tai tunteesi. Olet ennen kaikkea energiaa. Jos uuvut helposti, jumitat paikallasi tai joudut jatkuvasti puskemaan ja ponnistelemaan, et todennäköisesti hallitse energioitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Hyvät Vibat -valmennuksen® avulla otat energiasi haltuun, etenet jättiharppauksin henkisellä polullasi, astut omaan voimaasi ja linjaudut sielusi energiaan ohjatusti ja turvallisesti. Nostat värähtelyäsi, saat todelliset voimavarasi käyttöön ja avaudut intuitiollesi ja elämän ohjaukselle.

Hyvät Vibat -valmennus® on transformatiivinen yksilövalmennus, jossa yhdistyvät tehokkaat energiatekniikat, ohjatut harjoitukset ja henkilökohtainen henkisen kasvun ohjaus syvälle käyvällä mutta maanläheisellä tavalla. Saat paljon tietoa sisäisen kasvuprosessisi tueksi sekä runsaasti konkreettisia, helppoja energiatekniikoita, joiden ansiosta voit stressaamisen ja suorittamisen sijaan alkaa elää sisäisessä varmuudessa ja vaivattomassa flowssa.

Valmennuksen käytyäsi pysyt rauhallisena omassa voimassasi stressaavissakin tilanteissa, erotat omat energiasi toisten energioista ja suojaudut kielteisiltä energioilta. Puhdistat, tasapainotat ja virratat omaa energiaasi vaivatta.

Kun värähtelysi nousee, saat yhteyden aitoon itseesi ja pystyt toimimaan tehokkaammin ja tarkoituksenmukaisemmin kaikilla elämänalueilla. Valmennuksen avaama kirkas intuitiivinen tietoisuus antaakin sinulle ainutlaatuisen etulyöntiaseman niin henkilökohtaisessa kuin ammatillisessa kasvussasi.

Hyvät Vibat -valmennus® koostuu seitsemästä henkilökohtaisesta tapaamisesta, joiden aikana ohjaan sinua askel askeleelta yksilölliset tarpeesi huomioiden vastaanotollani Helsingin Vallilassa tai Skypen kautta.

Miksi energiatyöskentely kannattaa?
    1. Sisäinen muutoksesi vauhdittaa ulkoisia muutoksia

Kun teet muutoksia energiatasolla, mielen taso ja fyysinen taso seuraavat perässä hyvinkin vaivattomasti. Siksi pureudumme valmennuksessa suoraan energiatasoon, josta ongelmat ja rajoittavat uskomukset ovat lähtöisin. Valmennuksessa tekemäsi sisäinen työ heijastuu välittömästi ulkoiseen elämääsi. Kun opit poistamaan energiatukoksia ja kielteisiä uskomuksia, energiasi vapautuu ja vietät yhä vähemmän aikaa pelon, murehtimisen, stressaamisen ja ahdistuksen tapaisissa matalissa energioissa.

   2. Siirryt nopeasti Ai mitkä energiat? -vaiheesta Hitto, tämähän toimii! -vaiheeseen

Maanläheinen Hyvät Vibat -valmennus® selkiyttää, inspiroi ja voimauttaa, olipa energiatyöskentely sinulle jo tuttua tai aivan uutta. Valmennuksessa ei hörhöillä vaan opitaan selkeät käytännön tekniikat, joista on heti apua arjessa – vaikka et aiemmin olisi kuullutkaan energiatyöskentelystä. Jos olet jo tehnyt tietoista työtä itsesi kanssa, valmennus syventää, kirkastaa ja tehostaa itsetuntemuksesi matkaa merkittävästi.

   3. Alat saada vastauksia

Kun tiedostat ja hallitset energiasi, avaudut intuitiollesi ja maailmankaikkeuden ohjaukselle. Muistat, kuka oikeasti olet. Sinun on helpompi kuunnella sisäistä viisauttasi ja tehdä juuri sinulle oikeita ratkaisuja ja päätöksiä. Loputtoman pähkäilyn, tuskailun ja epävarmuuden sijasta etenet kevyesti, luottavaisesti ja vaivattomasti.

   4. Löydät tasapainon ja sisäisen rauhan

Jos energiasi eivät ole sopusoinnussa, on kuin taistelisit jatkuvasti itsesi kanssa. Ponnistelet ja tuskailet eri elämänalueilla ja koko elämä voi tuntua puurtamiselta. Kun saat energiasi tasapainoon, elämäsi muuttuu turhautuneesta stressaamisesta itseluottamuksen ja sisäisen varmuuden täyttämäksi. Turha puskeminen jää pois. Et enää jumita menneessä, vaan energiasi ja elämäsi virtaavat luonnollisesti eteenpäin. Eheys, rauha ja harmonia eivät enää ole kaukaisia haaveita vaan arkipäivää.

   5. Voit alkaa elää sinulle tarkoitettua elämää

Mitä paremmin hallitset energioitasi, sitä helpompi sinun on asettaa omat rajasi ja ilmaista rohkeasti aitoa itseäsi kaikilla tasoilla. Intuitiosi alkaa ohjata sinua lempeästi kohti elämää, jota sinun on tarkoitus elää. Kun värähtelysi nousee, avaudut yhä korkeammille energioille: rakkaudelle, ilolla, vapaudelle, runsaudelle ja luovuudelle. Saat käyttöösi todellisen potentiaalisi, nautit elämästä uudella tavalla ja elät hyvässä flowssa.

Jos olet valmis löytämään uudelleen yhteyden itseesi, poistamaan alitajuiset esteesi ja ottamaan voimavarasi käyttöön uudella tasolla, Hyvät Vibat -valmennus® on sinulle.

Valmennuksessa opit

  • olemaan aina läsnä, varma ja maadoittunut omassa kehossasi
  • erottamaan helposti omat energiasi muiden energioista
  • suojautumaan ympäröiviltä energioilta
  • puhdistamaan ja tasapainottamaan energiasi
  • virrattamaan energiaasi, mikä lisää välittömästi elinvoimaasi ja luovuuttasi
  • poistamaan energiatukoksia ja rajoittavia uskomuksia ja luomaan tilalle sitä, mitä kaipaat ja tarvitset
  • avautumaan intuitiollesi ja käyttämään sitä tietoisesti joka päivä
  • ymmärtämään itseäsi ja elämäsi tarkoitusta uudella, syvällä tasolla
  • elämään aidosti ja rohkeasti sinulle tarkoitettua elämää

Henkisen kasvun ohjaajana ja näkijänä energioiden tulkitseminen ja energiatyöskentely ovat minulle arkipäivää. Koska olen työssäni olen saanut seurata ja ohjata jo satojen ihmisten henkistä avautumista, olen rakentanut Hyvät Vibat -valmennuksen® niin, että se noudattaa luonnollista henkistä avautumisprosessia. Siksi eteneminen kanssani on vaivatonta, selkeää ja turvallista.

Tehokkaat, voimauttavat tekniikat ovat valmennuksen perusta. Käyttämäni työkalut ovat kymmenien vuosien aikana hiottuja ja helppokäyttöisiä. Henkinen avautuminen on silti muutakin kuin tekniikoita: se herättelee oivaltamaan itsen ja koko elämän uudella tavalla. Energiatyöskentely on voimallista ja jokainen prosessi ainutlaatuinen. Siksi on tärkeää, että etenet turvallisesti ja ohjatusti, luotettavan ammattilaisen käsissä. Eettisyys ja vastuullisuus ovat minulle tärkeitä arvoja, sillä minulla on intensiivisiltä opiskeluajoiltani kokemusta myös toisenlaisista koulutuksista.

Valmennuksen käytyäsi osaat huolehtia omista energioistasi ja käyttää niitä tietoisesti. Pysyt rauhallisena ja tasapainoisena arjen kiireidenkin keskellä. Sinun on helpompi ilmaista aitoa itseäsi, tulla toimeen toisten kanssa ja toimia sisäisestä varmuudesta käsin. Näet koko maailman uudella tavalla ja avaudut elämään itsesi näköistä elämää.

Valmennuksen hinta on 1200 € (sis. alv 24 %). Valmennuksen voi tarvittaessa maksaa useammassa erässä. Halutessasi voit aloittaa maksuttomalla tutustumiskäynnillä, jossa kartoitamme tilanteesi ja käymme läpi mieltäsi askarruttavia asioita.

Jos haluat aloittaa valmennuksen tai saada sitä lisätietoa, lähetä minulle sähköpostia osoitteesen leena@hyvatvibat.fi. Lähetän sinulle tarkemman esittelyn ja voimme sopia aloituksesta. Mahtavaa lähteä kanssasi matkalle kohti hyviä ja korkeita viboja!

 

Valmennuksesta sanottua