Energiatyöskentelyn avulla stressaamisesta ja turhautumisesta sisäiseen varmuuteen, tasapainoon ja intuition ohjaukseen

Ihmetteletkö mihin energiasi, voimasi ja aikasi hupenevat? Haluatko oppia asettamaan omat rajasi ja suojaamaan omat energiasi muiden energioilta niin, ettet enää väsy helposti toisten seurassa? Haluatko olla läsnä, varma ja rauhallinen hankalissakin tilanteissa? Oletko valmis avautumaan intuitiollesi ja sen myötä syvemmälle, merkityksellisemmälle tavalle elää?

Ehkä jo tiedät tai aavistat: olet paljon enemmän kuin kehosi, mielesi ja tunteesi. Olet ennen kaikkea energiaa ja tietoisuutta. Jos jumitat paikallasi, uuvut helposti, kuormitut toisten sanoista, tunteista ja kiireestä ympärilläsi tai joudut jatkuvasti puskemaan ja ponnistelemaan, et todennäköisesti käytä, suojaa ja hallitse energioitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Hyvät Vibat -yksilövalmennuksessa opit ottamaan omat energiasi haltuun. Saat paljon tietoa henkisen etenemisesi ja sisäisen muutoksesi tueksi sekä runsaasti konkreettisia energiatekniikoita, joiden ansiosta värähtelysi nousee ja elämästä tulee keveämpää ja selkeämpää. Opit erottamaan omat energiasi toisten energioista, suojautumaan kielteisiltä energioilta ja puhdistamaan ja tasapainottamaan omat energiasi. Pysyt kiireenkin keskellä rauhallisena ja maadoittuneena ja toimit varmemmin, intuition ohjauksessa.

Miksi energiatyöskentely kannattaa?

 1. Alat saada vastauksia

Kun tiedostat ja hallitset energiasi, avaudut intuitiollesi ja elämän ohjaukselle. Yhteytesi sisäiseen tietoosi kirkastuu ja vahvistuu. Sinun on helpompi elää tietoisesti ja tehdä itsellesi oikeita ratkaisuja ja päätöksiä. Loputtoman pähkäilyn, tuskailun ja epävarmuuden sijasta etenet kevyesti, luottavaisesti ja vaivattomasti. Muistat, kuka oikeasti olet. Intuitiosi alkaa ohjata sinua lempeästi kohti elämää, jota sinun on tarkoitus elää.

 1. Siirryt nopeasti Ai mikä energia? -vaiheesta Hitto, tämähän toimii! -vaiheeseen

Maanläheinen Hyvät Vibat -valmennus selkiyttää, inspiroi ja voimauttaa, olipa energiatyöskentely sinulle jo tuttua tai aivan uutta. Valmennuksessa ei hörhöillä vaan opitaan selkeät käytännön tekniikat, joista on heti apua arjessa – vaikka et aiemmin olisi kuullutkaan energiatyöskentelystä. Jos olet jo tehnyt tietoista työtä itsesi kanssa, valmennus syventää, kirkastaa ja tehostaa itsetuntemuksesi matkaa merkittävästi.

 1. Sisäinen muutoksesi vauhdittaa ulkoisia muutoksia

Kun opit poistamaan energiatukoksia ja kielteisiä uskomuksia, energiasi vapautuu ja vietät yhä vähemmän aikaa pelon, murehtimisen, stressaamisen ja ahdistuksen tapaisissa matalissa energioissa. Et enää jää kiinni menneisiin tapahtumiin, vaan elämäsi virtaa luonnollisesti eteenpäin. Kun värähtelysi nousee, tunnet, ilmaiset ja vedät puoleesi yhä korkeampia energioita: rakkautta, iloa, vapautta, runsautta ja luovuutta niin ihmissuhteissa kuin urallasi. Opit myös ottamaan näitä hyviä asioita vastaan.

 1. Löydät tasapainon ja sisäisen rauhan

Jos energiasi eivät ole sopusoinnussa, on kuin taistelisit jatkuvasti itsesi kanssa. Ponnistelet ja tuskailet eri elämänalueilla ja koko elämä voi tuntua puurtamiselta. Kun saat energiasi tasapainoon, elämäsi muuttuu turhautuneesta stressaamisesta itseluottamuksen ja sisäisen varmuuden täyttämäksi. Turha puskeminen jää pois. Eheys, rauha ja harmonia eivät enää ole kaukaisia haaveita vaan arkipäivää.

 1. Voit alkaa elää sinulle tarkoitettua elämää 

Mitä paremmin hallitset energioitasi, sitä helpompi sinun on asettaa omat rajasi ja ilmaista rohkeasti aitoa itseäsi. Alat arvostaa itseäsi aidosti ja elää kaikin tavoin itsesi näköistä elämää. Kun saat käyttöösi todellisen potentiaalisi ja voimasi, nautit elämästä uudella tavalla ja elät luottavaisemmin, itseäsi kuulostellen ja hyvässä flowssa.

Jos olet valmis löytämään uudelleen yhteyden itseesi, poistamaan alitajuiset esteesi ja ottamaan energioidesi koko voiman käyttöön uudella tasolla, Hyvät Vibat -valmennus on sinulle.

Valmennuksessa opit

 • olemaan läsnä, varma ja maadoittunut omassa kehossasi
 • erottamaan omat energiasi muiden energioista
 • suojautumaan kielteisiltä energioilta
 • puhdistamaan ja tasapainottamaan energiasi
 • virrattamaan energiaasi, mikä lisää elinvoimaasi ja luovuuttasi
 • poistamaan energiatukoksia ja rajoittavia uskomuksia ja luomaan tilalle sitä, mitä kaipaat ja tarvitset
 • avautumaan intuitiollesi ja käyttämään sitä tietoisesti
 • ymmärtämään itseäsi ja elämääsi uudella, syvällä tasolla
 • elämään luottavaisesti sinulle tarkoitettua elämää

Hyvät Vibat -valmennus koostuu seitsemästä henkilökohtaisesta tapaamisesta, joiden aikana ohjaan sinua askel askeleelta kasvussasi.

Henkisen kasvun ohjaajana ja näkijänä energioiden tulkitseminen ja energiatyöskentely ovat minulle nykyään arkipäivää. Koska olen työssäni olen saanut seurata ja ohjata jo satojen ihmisten henkistä avautumista, olen pystynyt rakentamaan valmennuksen niin, että se noudattaa luonnollista henkistä avautumisprosessia. Siksi eteneminen kanssani on vaivatonta, selkeää ja turvallista.

Kun värähtelysi nousee, saat yhteyden aitoon itseesi ja pystyt toimimaan tehokkaammin ja tarkoituksenmukaisemmin kaikilla elämänalueilla. Valmennuksen avaama kirkas intuitiivinen tietoisuus antaa sinulle ainutlaatuisen etulyöntiaseman niin henkilökohtaisessa kuin ammatillisessa kasvussasi.

Tehokkaat, voimauttavat tekniikat ovat valmennuksen perusta. Käytän niitä itse päivittäin, ja ne ovat minulle intensiivisessä asiakastyössäni kullanarvoisia. Henkinen avautuminen on silti muutakin kuin tekniikoita: se herättelee oivaltamaan itsen ja koko elämän uuden tavalla. Siksi on tärkeää, että etenet turvallisesti ja ohjatusti, luotettavan ammattilaisen käsissä.

Valmennuksessa toimimme sinun ehdoillasi, etenemme sinun vauhtiasi ja keskitymme yksilöllisiin tarpeisiisi. Eettisyys ja vastuullisuus ovat minulle tärkeitä arvoja, sillä minulla on intensiivisiltä opiskeluajoiltani kokemusta myös lähestymistavoista, joissa vastuuta ei otettu eikä ohjattavan rajoja kunnioitettu.

Valmennuksen käytyäsi osaat huolehtia omista energioistasi ja käyttää niitä tietoisesti. Olet läsnä ja koet rauhaa ja eheyttä arjenkin keskellä. Sinun on helpompi ilmaista aitoa itseäsi, tulla toimeen toisten kanssa ja toimia sisäisestä varmuudesta käsin. Näet koko maailman uudella tavalla ja avaudut elämään itsesi näköistä elämää.

Valmennuksen hinta on 1200 € (sis. alv 24%) ja sen voi tarvittaessa maksaa sovituissa erissä.

Ota yhteyttä leena@hyvatvibat.fi, niin lähetän sinulle tarkemman kuvauksen valmennuksen kulusta ja sisällöstä. Aloitetaan yhdessä kiehtova matka hyvien vibojen ja energioiden maailmaan!

 

Valmennuksesta sanottua