Energiatyöskentelyn avulla stressistä, ponnistelusta ja turhautumisesta sisäiseen varmuuteen, tasapainoon ja intuition ohjaukseen

Ihmetteletkö mihin energiasi, voimasi ja aikasi hupenevat? Väsytkö helposti ihmisten seurassa? Onko sinulla haasteita asettaa omat rajasi tai ilmaista itseäsi rohkeasti? Onko sinun vaikea löytää tasapainoa, päästä eteenpäin tai kokea iloa ja mielenrauhaa? Oletko valmis astumaan omaan voimaasi ja avautumaan syvemmälle, merkityksellisemmälle tavalle elää?

Ehkä jo tiedät tai aavistat: olet paljon enemmän kuin kehosi, mielesi ja tunteesi. Olet ennen kaikkea energiaa ja tietoisuutta. Jos jumitat paikallasi, uuvut helposti, tunnet toistenkin tunteet, törmäät jatkuvasti samoihin ongelmiin tai olet läkähtyä kiireen, stressin ja vaatimusten keskellä, et todennäköisesti tunnista, käytä, suojaa ja hallitse energioitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Hyvät Vibat -yksilövalmennuksessa opit ottamaan omat energiasi haltuun. Saat paljon tietoa henkisen etenemisesi ja sisäisen muutoksesi tueksi sekä runsaasti konkreettisia energiatekniikoita, joiden ansiosta värähtelysi nousee ja elämästä tulee sujuvampaa ja selkeämpää. Opit erottamaan omat energiasi toisten energioista, suojautumaan kielteisiltä energioilta ja puhdistamaan ja tasapainottamaan omat energiasi. Pysyt kiireenkin keskellä rauhallisena ja maadoittuneena ja toimit varmemmin, intuition ohjauksessa.

Miksi energiatyöskentely kannattaa?

 1. Alat saada vastauksia

Kun tiedostat ja hallitset energiasi, avaudut intuitiollesi ja elämän ohjaukselle. Yhteytesi sisäiseen tietoosi kirkastuu ja vahvistuu. Sinun on helpompi elää tietoisesti ja tehdä itsellesi oikeita ratkaisuja ja päätöksiä. Loputtoman pähkäilyn, tuskailun ja epävarmuuden sijasta etenet kevyesti, luottavaisesti ja vaivattomasti. Muistat, kuka oikeasti olet. Intuitiosi alkaa ohjata sinua lempeästi kohti elämää, jota sinun on tarkoitus elää.

 1. Siirryt nopeasti Ai mikä energia? -vaiheesta Hitto, tämähän toimii! -vaiheeseen

Maanläheinen Hyvät Vibat -valmennus selkiyttää, inspiroi ja voimauttaa, olipa energiatyöskentely sinulle jo tuttua tai aivan uutta. Valmennuksessa ei hörhöillä vaan opitaan selkeät käytännön tekniikat, joista on heti apua arjessa – vaikka et aiemmin olisi kuullutkaan energiatyöskentelystä. Jos olet jo tehnyt tietoista työtä itsesi kanssa, valmennus syventää, kirkastaa ja tehostaa itsetuntemuksesi matkaa merkittävästi.

 1. Sisäinen muutoksesi vauhdittaa ulkoisia muutoksia

Kun opit poistamaan energiatukoksia ja kielteisiä uskomuksia, energiasi vapautuu ja vietät yhä vähemmän aikaa pelon, murehtimisen, stressaamisen ja ahdistuksen tapaisissa matalissa energioissa. Et enää jää kiinni menneisiin tapahtumiin, vaan elämäsi virtaa luonnollisesti eteenpäin. Kun värähtelysi nousee, tunnet, ilmaiset ja vedät puoleesi yhä korkeampia energioita: rakkautta, iloa, vapautta, runsautta ja luovuutta niin ihmissuhteissa kuin urallasi.

 1. Löydät tasapainon ja sisäisen rauhan

Jos energiasi eivät ole sopusoinnussa, on kuin taistelisit jatkuvasti itsesi kanssa. Ponnistelet ja tuskailet eri elämänalueilla ja koko elämä voi tuntua puurtamiselta. Kun saat energiasi tasapainoon, elämäsi muuttuu turhautuneesta stressaamisesta itseluottamuksen ja sisäisen varmuuden täyttämäksi. Turha puskeminen jää pois. Eheys, rauha ja harmonia eivät enää ole kaukaisia haaveita vaan arkipäivää.

 1. Voit alkaa elää sinulle tarkoitettua elämää 

Mitä paremmin hallitset energioitasi, sitä helpompi sinun on asettaa omat rajasi ja ilmaista rohkeasti aitoa itseäsi. Voit alkaa elää kaikin tavoin itsesi näköistä elämää. Kun saat käyttöösi todellisen potentiaalisi ja voimasi, nautit elämästä uudella tavalla ja elät luottavaisemmin,  itseäsi kuulostellen ja hyvässä flowssa.

Jos olet valmis löytämään uudelleen yhteyden itseesi, poistamaan alitajuiset esteesi ja ottamaan energioidesi koko voiman käyttöön uudella tasolla, Hyvät Vibat -valmennus on sinulle.

Valmennuksessa opit

 • olemaan läsnä, varma ja maadoittunut omassa kehossasi
 • erottamaan omat energiasi muiden energioista
 • suojautumaan kielteisiltä energioilta
 • puhdistamaan ja tasapainottamaan energiasi
 • virrattamaan energiaasi, mikä lisää elinvoimaasi ja luovuuttasi
 • poistamaan energiatukoksia ja rajoittavia uskomuksia ja luomaan tilalle sitä, mitä kaipaat ja tarvitset
 • avautumaan intuitiollesi ja käyttämään sitä tietoisesti
 • ymmärtämään itseäsi ja elämääsi uudella, syvällä tasolla
 • elämään luottavaisesti sinulle tarkoitettua elämää

Hyvät Vibat -valmennus koostuu kahdeksasta henkilökohtaisesta tapaamisesta, joiden aikana ohjaan sinua askel askeleelta kasvussasi.

Henkisen kasvun ohjaajana ja näkijänä energioiden tulkitseminen ja energiatyöskentely ovat minulle nykyään arkipäivää. Käytän itse opettamiani voimauttavia tekniikoita päivittäin. Ne ovat minulle kullanarvoisia, sillä aiemmin olin erityisherkkänä empaattina usein maadoittumaton ja väsyin helposti ihmisten seurassa, koska tunsin kaikkien tunteet. Annoin myös usein oman voimani pois ja suostuin elämään muiden ehdoilla sen sijaan, että olisin kuunnellut rohkeasti omaa intuitiotani. Usein tunsin itseni lamaantuneeksi elämän haasteiden edessä ja minun oli vaikea toteuttaa asioita fyysisellä tasolla.

Nyt kun olen energiatyöskentelyn avulla ottanut energiani ja elämäni haltuun, kaikki on toisin. Olen kääntänyt herkkyyteni voimavaraksi, löytänyt rajani, voimani ja vahvuuteni ja alkanut elää intuition ohjauksessa, itseäni kuulostellen ja toteuttaen. Minun tieni oli pitkä. Sinä voit päästä helpommalla: olen koonnut Hyvät Vibat -valmennukseen kaiken osaamiseni, ammattitaitoni, tietoni henkisistä perinteistä ja kokemukseni parinkymmenen vuoden ajalta.

Koska olen työssäni olen saanut seurata ja ohjata jo satojen ihmisten henkistä avautumista, olen pystynyt rakentamaan valmennuksen niin, että se noudattaa luonnollista henkistä avautumisprosessia. Siksi eteneminen kanssani on vaivatonta, selkeää ja turvallista.

Kun värähtelysi nousee, saat yhteyden aitoon itseesi ja pystyt toimimaan tehokkaammin ja tarkoituksenmukaisemmin kaikilla elämänalueilla. Valmennuksen avaama kirkas intuitiivinen tietoisuus antaa sinulle ainutlaatuisen etulyöntiaseman niin henkilökohtaisessa kuin ammatillisessa kasvussasi.

Tehokkaat tekniikat ovat valmennuksen perusta, mutta henkinen avautuminen on muutakin kuin tekniikoita: se herättelee oivaltamaan itsen ja koko elämän uuden tavalla. Siksi on tärkeää, että etenet turvallisesti ja ohjatusti, luotettavan ammattilaisen käsissä.

Valmennuksessa toimimme sinun ehdoillasi, etenemme sinun vauhtiasi ja keskitymme yksilöllisiin tarpeisiisi. Eettisyys ja vastuullisuus ovat minulle tärkeitä arvoja, sillä minulla on intensiivisiltä opiskeluajoiltani kokemusta myös lähestymistavoista, joissa vastuuta ei otettu eikä ohjattavan rajoja kunnioitettu.

Valmennuksen käytyäsi osaat huolehtia omista energioistasi ja käyttää niitä tietoisesti. Olet läsnä ja koet rauhaa ja eheyttä arjenkin keskellä. Sinun on helpompi ilmaista aitoa itseäsi, tulla toimeen toisten kanssa ja toimia sisäisestä varmuudesta käsin. Näet koko maailman uudella tavalla ja avaudut elämään itsesi näköistä elämää.

Valmennuksen hinta on 1200 € (sis. alv 24%) ja sen voi tarvittaessa maksaa sovituissa erissä.

Ota yhteyttä leena@hyvatvibat.fi ja pyydä tarkempi kuvaus valmennuksen kulusta. Aloitetaan yhdessä kiehtova matka hyvien vibojen ja energioiden maailmaan!