Energiatyöskentelyn avulla ponnistelusta, stressistä ja turhautumisesta sisäiseen varmuuteen, eheyteen ja intuition ohjaukseen

Ihmetteletkö mihin energiasi, voimasi ja aikasi hupenevat? Onko olosi epämääräisen levoton, vaikka kaikki on periaatteessa hyvin? Onko sinun vaikea löytää tasapainoa, päästä eteenpäin tai kokea iloa ja mielenrauhaa? Oletko kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja kasvusta ja valmis avautumaan syvemmälle, merkityksellisemmälle tavalle elää?

Ehkä jo tiedät tai aavistat: olet paljon enemmän kuin kehosi, mielesi ja tunteesi. Olet ennen kaikkea energiaa ja tietoisuutta. Tai ehkä olet unohtanut tämän yksinkertaisen totuuden. Niin käy helposti, koska siitä ei juuri puhuta.

Jos jumitat paikallasi, uuvut helposti tai törmäät jatkuvasti samoihin ongelmiin, et ehkä tunnista, käytä, suojaa ja hallitse energioitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Hyvät Vibat -yksilövalmennuksessa opit käyttämään ja puhdistamaan energiaasi ja ohjaamaan sitä haluamiisi asioihin. Saat paljon tietoa henkisen etenemisesi ja sisäisen muutoksesi tueksi sekä runsaasti konkreettisia energiatekniikoita, joiden ansiosta värähtelysi nousee ja elämästäsi tulee helpompaa, sujuvampaa ja selkeämpää. Opit suojautumaan kielteisiltä energioilta ja huolehtimaan omasta energiakentästäsi niin, etteivät ympäristön energiat vaikuta siihen. Pystyt erottamaan omat energiasi toisten energioista, ja pysyt kiireenkin keskellä rauhallisena ja maadoittuneena.

Miksi energiatyöskentely kannattaa?

 1. Alat saada vastauksia

Kun olet tietoisesti yhteydessä omaan energiaasi, avaudut intuitiollesi. Yhteytesi sisäiseen tietoosi voimistuu, jolloin sinun on helpompi elää tietoisemmin ja tehdä itsellesi oikeita ratkaisuja ja päätöksiä. Loputtoman pähkäilyn, tuskailun ja viivyttelyn sijasta etenet kevyesti ja vaivattomasti. Intuitiosi alkaa ohjata sinua lempeästi kohti elämää, jota sinun on tarkoitus elää. Vähitellen muistat, kuka oikeasti olet.

 1. Siirryt nopeasti Mikä ihmeen energia? -vaiheesta Ei hitto, tämähän toimii! -vaiheeseen

Maanläheinen Hyvät Vibat -valmennus selkiyttää, inspiroi ja voimauttaa, olipa energiatyöskentely sinulle jo tuttua tai aivan uutta. Valmennuksessa ei hörhöillä eikä leijailla keijupölyssä, vaan opitaan selkeät käytännön tekniikat, joista on heti apua arjessa – vaikka et aiemmin olisi kuullutkaan energiatyöskentelystä. Jos olet jo tehnyt tietoista työtä itsesi kanssa, valmennus syventää, kirkastaa ja tehostaa itsetuntemuksesi matkaa merkittävästi.

 1. Sisäinen muutoksesi vauhdittaa ulkoisia muutoksia

Kun opit poistamaan energiatukoksia, vietät yhä vähemmän aikaa pelon, murehtimisen ja ahdistuksen tapaisissa matalissa energioissa. Sinun on helpompi käyttää voimaasi ja toimia oikein haastavissakin tilanteissa. Pystyt tuntemaan ja ilmaisemaan vapaammin korkeita energioita: rakkautta, iloa, vapautta ja luovuutta.

 1. Löydät tasapainon ja sisäisen rauhan

Jos et elä sopusoinnussa energioidesi kanssa, on kuin taistelisit jatkuvasti itsesi kanssa. Ponnistelet ja tuskailet monilla elämänalueilla ja koko elämä voi joskus tuntua ankealta puurtamiselta. Kun saat energiasi tasapainoon ja voimistat yhteyttä itseesi, elämäsi muuttuu turhautuneesta stressaamisesta itseluottamuksen ja sisäisen varmuuden täyttämäksi. Eheys, rauha ja harmonia eivät enää ole kaukaisia haaveita vaan arkipäivää.

 1. Voit alkaa elää haluamaasi elämää 

Mitä paremmassa yhteydessä olet energiaasi, sitä helpompi sinun on alkaa muokata elämääsi haluamaasi suuntaan. Saat käyttöösi todellisen potentiaalisi ja huomaat, miten voimakas olet. Kun energiasi on korkea ja käytät sitä tietoisesti, vedät puoleesi hyviä asioita – oli kyseessä sitten sielunkumppani, unelmien työpaikka tai kaikenlainen ilo, runsaus ja hyvä meininki. Nautit elämästä uudella tavalla ja elät rohkeammin..

Jos olet valmis avautumaan energiatyöskentelyn kiehtovalle maailmalle, löytämään uudelleen yhteyden todelliseen itseesi, poistamaan alitajuiset esteesi ja ottamaan energioidesi koko voiman käyttöön aivan uudella tasolla, Hyvät Vibat -valmennus on sinulle.

Valmennuksessa opit

 • olemaan läsnä ja maadoittunut omassa kehossasi
 • ymmärtämään itseäsi ja elämääsi uudella, syvällä tasolla
 • erottamaan oman energiasi muiden energioista
 • suojautumaan kielteisiltä energioilta
 • virrattamaan energiaasi, mikä lisää elinvoimaasi ja luovuuttasi
 • poistamaan energiatukoksia ja rajoittavia uskomuksia
 • luomaan niiden tilalle, mitä haluat ja tarvitset
 • avautumaan intuitiollesi ja sisäiselle ohjauksellesi
 • elämään rohkeammin itsesi näköistä elämää

Hyvät Vibat -valmennus koostuu kahdeksasta henkilökohtaisesta tapaamisesta, joiden aikana ohjaan sinua askel askeleelta kasvussasi.

Henkisen kasvun ohjaajana ja intuitiivisena näkijänä energiatyöskentely ja energioiden tulkitseminen ovat minulle arkipäivää. Valmennukseen olen koonnut kaiken osaamiseni, ammattitaitoni, syvällisen tietoni muinaisista henkisistä perinteistä ja kokemukseni parinkymmenen vuoden ajalta.

Olen työssäni seurannut ja ohjannut satojen ihmisten henkistä avautumista, joten pystyin rakentamaan valmennuksen niin, että se noudattaa luonnollista henkistä avautumisprosessia. Siksi eteneminen on valmennettavalle vaivatonta, selkeää ja turvallista.

Mitä paremmin hallitset energioitasi, sitä helpompi sinun on alkaa luoda haluamaasi elämää. Kun tietoisuutesi nousee, saat yhteyden aitoon itseesi ja pystyt toimimaan tehokkaammin ja tarkoituksenmukaisemmin kaikilla elämänalueilla. Valmennuksen avaama kirkas intuitiivinen tietoisuus antaakin sinulle ainutlaatuisen etulyöntiaseman niin henkilökohtaisessa kuin ammatillisessa kasvussasi.

Tehokkaat tekniikat ovat valmennuksen perusta, mutta henkinen avautuminen on paljon muutakin kuin tekniikoita: se herättelee oivaltamaan itsen ja koko elämän uuden tavalla. Siksi on tärkeää, että etenet turvallisesti ja ohjatusti, luotettavan ammattilaisen käsissä.

Valmennuksessa toimimme sinun ehdoillasi, keskitymme yksilöllisiin tarpeisiisi ja keskustelemme luottamuksellisessa ilmapiirissä kaikesta esille nousevasta. Eettisyys ja vastuullisuus ovat minulle äärimmäisen tärkeitä arvoja, sillä minulla on intensiivisiltä opiskeluajoiltani kokemusta myös toisenlaisesta lähestymistavasta – sellaisesta, jossa ohjattavan rajoja ei kunnioitettu.

Valmennuksen käytyäsi osaat huolehtia omista energioistasi ja käyttää niitä tietoisesti. Olet paremmin läsnä ja koet sisäistä rauhaa kiireenkin keskellä. Sinun on helpompi ilmaista todellista itseäsi, tulla toimeen toisten kanssa ja toimia sisäisestä varmuudesta käsin. Näet koko maailman uudella tavalla ja avaudut elämään itsesi näköistä elämää.

Valmennuksen hinta on 1200 € ja sen voi tarvittaessa maksaa erissä.

Ota yhteyttä, niin aloitetaan yhdessä kiehtova matka hyvien vibojen ja energioiden maailmaan!