Energiatyöskentelyn avulla ponnistelusta, stressistä ja turhautumisesta sisäiseen varmuuteen, rauhaan ja intuition ohjaukseen

Ihmetteletkö mihin energiasi, voimasi ja aikasi hupenevat? Onko olosi epämääräisen levoton, vaikka kaikki on periaatteessa ihan hyvin? Onko sinun vaikea löytää tasapainoa, edetä elämässä tai kokea tyytyväisyyttä, iloa ja mielenrauhaa? Oletko kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja kasvusta ja valmis avautumaan syvemmälle ja todellisemmalle tavalle elää, mutta et oikein tiedä, mistä aloittaa?

Ehkä jo tiedät tai aavistat: olet paljon enemmän kuin kehosi, mielesi ja tunteesi. Olet ennen kaikkea energiaa ja tietoisuutta. Tai ehkä olet unohtanut tämän yksinkertaisen totuuden. Niin käy helposti, koska siitä ei juuri missään puhuta.

Kun jumitat paikallasi tai törmäät jatkuvasti samoihin ongelmiin, kyse on usein siitä, että et tunnista, käytä ja hallitse energioitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tässä valmennuksessa tulet tietoiseksi energiastasi. Opit käyttämään ja puhdistamaan sitä ja ohjaamaan sitä haluamiisi asioihin. Saat käyttöösi runsaasti konkreettisia ja helppoja energiatekniikoita, joiden ansiosta elämästäsi tulee helpompaa, sujuvampaa ja selkeämpää.

Entä oletko aivan uupunut tehtyäsi koko päivän töitä asiakkaiden kanssa tai kuunneltuasi kollegoiden murheita? Valmennuksessa opit myös suojautumaan kielteisiltä energioilta ja huolehtimaan omasta energiakentästäsi niin, etteivät ympäristön energiat vaikuta siihen. Pystyt erottamaan omat energiasi toisten energioista, ja pysyt kiireenkin keskellä rauhallisena ja maadoittuneena.

Miksi energiatyöskentely kannattaa?

 1. Alat saada vastauksia

Kun olet tietoisesti yhteydessä omaan energiaasi, avaudut intuitiollesi. Yhteytesi omaan sisäiseen tietoosi voimistuu, jolloin sinun on helpompi tehdä itsellesi oikeita ratkaisuja ja päätöksiä. Loputtoman pähkäilyn, tuskailun ja viivyttelyn sijasta etenet kevyemmin ja vaivattomammin. Intuitiosi alkaa ohjata sinua lempeästi kohti elämää, jota sinun on tarkoitus elää.

 1. Siirryt nopeasti Mikä ihmeen energia? -vaiheesta Ei hitto, tämähän toimii! -vaiheeseen

Olipa energiatyöskentely sinulle jo tuttua tai aivan uutta, tämä maanläheinen valmennus selkiyttää, inspiroi ja voimauttaa. Valmennuksessa ei hörhöillä eikä leijailla keijupölyssä, vaan opitaan selkeät käytännön tekniikat, joista on heti apua arjessa – vaikka et aiemmin olisi kuullutkaan energioista tai energiatyöskentelystä.

 1. Kaikki myönteinen voimistuu

Kun ymmärryksesi omasta energiastasi syvenee ja opit poistamaan energiakentästäsi tukoksia, ajatuksesi kirkastuvat ja pystyt tuntemaan ja ilmaisemaan myönteisiä energioita, kuten rakkautta, iloa ja luovuutta. Sinun on myös helpompi päästä irti matalista energioista, kuten masennuksesta, pelosta, murehtimisesta ja ahdistuksesta. Voit hyvin ja alat kuin itsestään vetää puoleesi ja luoda lisää myönteisiä kokemuksia.

 1. Voit alkaa luoda haluamaasi elämää

Mitä paremmassa yhteydessä olet omaan energiaasi, sitä helpompi sinun on alkaa muokata elämääsi haluamaasi suuntaan. Saat käyttöösi todellisen potentiaalisi ja huomaat, miten voimakas olet. Mitä korkeampi energiasi on ja mitä tietoisemmin sitä käytät, sitä enemmän hyviä asioita vedät puoleesi – oli kyseessä sitten sielunkumppani, unelmien työpaikka tai kaikenlainen ilo, runsaus ja hyvä meininki. Nautit elämästä aivan toisella tavalla kuin aiemmin.

 1. Lakkaat taistelemasta itseäsi vastaan

Jos et elä sopusoinnussa energioidesi kanssa, on kuin taistelisit jatkuvasti itsesi kanssa. Saatat joutua ponnistelemaan ja tuskailemaan monilla elämänalueilla, ja koko elämä voi joskus tuntua ankealta puurtamiselta. Kun saat energiasi tasapainoon ja voimistat yhteyttä itseesi, elämäsi muuttuu turhautuneesta stressaamisesta itseluottamuksen ja sisäisen varmuuden täyttämäksi. Sisäinen rauha ja harmonia eivät enää ole kaukaisia haaveita vaan arkipäivää.

Jos olet valmis avautumaan energiatyöskentelyn kiehtovalle maailmalle, löytämään uudelleen yhteyden todelliseen itseesi, poistamaan alitajuiset esteesi ja ottamaan energioidesi koko voiman käyttöön aivan uudella tasolla, Hyvät Vibat -valmennus on sinulle.

Valmennuksessa opit

 • olemaan läsnä ja maadoittunut omassa kehossasi
 • ymmärtämään itseäsi ja elämääsi uudella, syvällä tasolla
 • erottamaan oman energiasi muiden energioista
 • suojautumaan kielteisiltä energioilta
 • virrattamaan omaa energiaasi, mikä lisää elinvoimaasi ja luovuuttasi
 • poistamaan energiatukoksia ja kielteisiä uskomuksia
 • luomaan niiden tilalle kaikkea sitä, mitä haluat ja tarvitset
 • avautumaan intuitiollesi ja sisäiselle ohjauksellesi

Hyvät Vibat -valmennus koostuu seitsemästä henkilökohtaisesta tapaamisesta, joiden aikana ohjaan sinua askel askeleelta henkilökohtaisessa kasvussasi.

Henkisen kasvun ohjaajana ja intuitiivisena näkijänä energiatyöskentely ja energioiden tulkitseminen ovat minulle arkipäivää. Olen käyttänyt Hyvät Vibat -valmennuksessa opettamiani tekniikoita työssäni yli 15 vuoden ajan ja koonnut siihen kaiken osaamiseni, ammattitaitoni ja pitkän kokemukseni.

Koska olen työssäni seurannut ja ohjannut satojen ihmisten henkistä avautumista, olen pystynyt rakentamaan valmennuksen niin, että se noudattaa luonnollista henkistä avautumisprosessia. Siksi eteneminen on valmennettavalle vaivatonta, selkeää ja helppoa.

Mitä paremmin hallitset energioitasi, sitä helpompi sinun on alkaa luoda sellaista elämää, jota todella haluat. Kun tietoisuutesi nousee, saat yhteyden aitoon itseesi ja pystyt toimimaan tehokkaammin ja tarkoituksenmukaisemmin kaikilla elämänalueilla. Valmennuksen avaama kirkas intuitiivinen tietoisuus antaakin sinulle ainutlaatuisen etulyöntiaseman niin henkilökohtaisessa kuin ammatillisessa kasvussasi.

Valmennuksen painopiste on helpoissa mutta tehokkaissa energiatekniikoissa, jotka saat heti käyttöösi. Henkinen avautuminen on kuitenkin paljon muutakin kuin tekniikoita: se herättelee oivaltamaan oman itsen ja koko elämän uuden tavalla. Siksi on tärkeää, että tuo avautuminen tapahtuu turvallisesti ja ohjatusti, luotettavan ammattilaisen käsissä.

Valmennuksessa etenemme sinua kuulostellen, paneudumme juuri sinun haasteisiisi ja keskustelemme luottamuksellisessa ja lämpimässä ilmapiirissä kaikesta esille nousevasta. Eettisyys ja vastuullisuus ovat minulle äärimmäisen tärkeitä arvoja, sillä itselläni on intensiivisiltä opiskeluajoiltani kokemusta myös toisenlaisesta henkisyydestä – sellaisesta, jossa ohjattavan rajoja ei kunnioitettu.

Valmennuksen käytyäsi osaat huolehtia omista energioistasi ja hallitset energiatekniikoiden käytön. Olet paremmin läsnä ja koet sisäistä rauhaa kiireenkin keskellä. Sinun on helpompi ilmaista todellista itseäsi, tulla toimeen toisten kanssa ja toimia sisäisestä varmuudesta käsin. Näet koko maailman aivan uudella tavalla ja avaudut elämään itsesi näköistä elämää.

Valmennuksen hinta on 1200 €.

Ota yhteyttä, niin aloitetaan yhdessä kiehtova matka hyvien vibojen ja energioiden maailmaan!