Valitaan rakkaus

Valitaan rakkaus

with Ei kommentteja

Maailmassa tapahtuu nykyään niin hurjia asioita, että vähemmästäkin pelästyy.

Pelolle ei kuitenkaan kannata antaa valtaa. Pelko horjuttaa luottamustamme hyvään, tekee voimattomaksi, rakentaa muureja ja saa meidät suhtautumaan toisiimme epäluuloisesti.

Sehän ei edistä rauhaa, suvaitsevaisuutta ja rakkautta maailmassa – päinvastoin. Jos alamme pelätä, vain vahvistamme juuri sitä energiaa, mitä kukaan meistä ei halua maailmaan lisää.

Pelon läpitunkemassa maailmassamme on kieltämättä joskus vaikea uskoa, että maailmankaikkeus on perusluonteeltaan ystävällinen. Että elämä rakastaa meitä ja haluaa meille hyvää. Eihän tarvitse kuin katsoa uutiset tai vilkaista päivän lehtiin: heti alkaa ahdistaa. Paha tuntuu hiipivän yhä lähemmäksi.

En silti aio antaa pelolle periksi. Mitä hyötyä siitä on, että vaipuu synkkyyteen, masentuu ja ahdistuu? Että alkaa pelätä toisia ihmisiä ja nähdä uhkia joka puolella?

Mieluummin teen kaikkeni sen voimistamiseksi, mikä maailmassa on kaunista ja hyvää.

En tarkoita, että meidän pitäisi kieltää tosiasiat tai sulkea naiivisti silmämme. Kaikki, mitä planeetallamme tapahtuu, on osa sitä yhteistä uskomusjärjestelmää ja kollektiivista todellisuutta, jossa tällä hetkellä elämme.

Se ei kuitenkaan ole koko totuus.

Uhkien ja pelon vastapainoksi maailmassa on valtavasti rakkautta. Sitä voi nähdä ihan tavallisissa ihmisissä ihan tavallisena päivänä, kun malttaa pysähtyä katsomaan ympärilleen. On ihmisiä, jotka ryntäävät apuun, nousevat puolustamaan eivätkä käännä katsettaan pois. On epäitsekkyyttä, ystävällisyyttä, vilpitöntä auttamisen halua, rohkeutta, arjen sankaruutta.

Emme elä pelon ja uhkien vaan rakkauden ja yltäkylläisyyden keskellä – kauniissa, kauniissa maailmassa.

Rakkautta on ihmisten katseissa, sydämissä, kaikkialla. Rakkaus kannattelee meitä. Se heijastuu toisista ihmisistä, eläimistä, luonnosta, tukevasta maasta jalkojemme alla ja kirkkaasta taivaasta päämme päällä. Lempeä rakkaus sulkee meidät kaikki joka hetki syliinsä kyselemättä.

Siksi en aio jatkossakaan pelätä, vaan rakastaa ja iloita, nauraa ja halata, kannustaa ja tsempata. Luottaa tulevaisuuteen, ihmisten hyvyyteen ja siihen, että kaikki järjestyy.

Sillä, ilmennämmekö ajatuksillamme, sanoillamme ja teoillamme rakkautta vai kenties jotain aivan muuta, on valtava merkitys – paljon suurempi kuin ehkä ymmärrämmekään. Se vaikuttaa kaikkeen.

Pelokkailla, epäluuloisilla ja rakkaudettomilla ajatuksilla, tunteilla ja sanoilla lataamme itsemme ja ympäristömme täyteen kielteistä ja vahingollista energiaa. Myötätuntoiset, luottavaiset ja rakkaudelliset ajatukset taas täyttävät meidät ja ympäristömme hyvää tekevillä, parantavilla energioilla.

Voimme valita pelon sijasta rakkauden, epäluulon sijasta luottamuksen, sulkeutumisen sijasta avautumisen. Silloin elämämme alkaa kuin itsestään täyttyä rakkaudesta.

Paras tapa olla yhteydessä rakkausenergiaan ja voimistaa sitä itsessään, toisissa ihmisissä ja koko maailmassa on – tietenkin – virrattaa sitä mahdollisimman paljon. Hyökkäämisen sijaan toimia ja puhua lempeästi, arvostelun sijaan osoittaa myötätuntoa, kauhistelun sijaan keskittyä siihen, mikä on hyvin. Mitä rakkaus tekisi? saattaa kuulostaa lällyltä, mutta ei ole ollenkaan huono kysymys.

Rakkauden voi valita ja sitä voi ilmaista kymmenin pienin ajatuksin, sanoin ja teoin joka päivä.

Oli kyse isoista tai pienistä asioista, valitaan rakkaus.

Leena Siitonen

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin