Uusia uhkia

Uusia uhkia

with Ei kommentteja
 “Hyvä Customer, joka päivä ilmestyy uusia uhkia, enemmän kuin koskaan aikaisemmin.”

Meinasin hörpätä aamukahvin väärään kurkkuun sähköpostiviestin tervehtiessä näin hilpeästi heti ensimmäiseksi aamulla. Kiitos vaan, virustorjuntaohjelma, ja mukavaa, että haluat jatkossakin varmistaa tietokoneeni aukottoman suojauksen, mutta vähän huteraksi olo silti jäi.

Vilkaisu lehtiin ei fiilistä paranna: vihapuhe, terrorismi… Ihan kuin maailma olisi tullut hulluksi!

En halua kieltää tosiasioita, en sulkea naiivisti silmiäni, en leijailla keijupölyssä. Tämä on osa todellisuutta, jossa juuri nyt elämme. En kuitenkaan suostu uskomaan, että se on koko totuus.

Mitä hyötyä on siitä, että vaivumme synkkyyteen, masennumme ja ahdistumme? Että alamme pelätä toisiamme ja nähdä uhkia joka puolella, muuallakin kuin tietokoneen virtuaalimaailmassa? Että ajattelemme: eihän tästä mitään tule, turha edes yrittää?

Uhkien ja pelon vastapainoksi maailmassamme on myös rohkeutta ja iloa.

On ihmisiä, jotka nousevat puolustamaan heikompaa eivätkä käännä katsettaan pois, kun joku tarvitsee apua. On epäitsekkyyttä, myötätuntoa, vilpitöntä auttamisen halua. On naapureita, jotka kastelevat matkalle lähteneen kukat ja huolehtivat postista, ja matkustajia, jotka antavat bussissa paikkansa väsyneelle. On iloa: riemusta hihkuvia lapsia, kikattavia teinityttöjä, hervottomasti hihittäviä työkavereita. Ja rakkautta ihmisten katseissa, sydämissä, kaikkialla.

Siksi tämä customer aikoo jatkossakin rakastaa ja iloita, nauraa ja halata, kannustaa ja tsempata. Luottaa tulevaisuuteen, ihmisen hyvyyteen, kevään tuloon ja siihen, että kaikki järjestyy.

Koska uhista huolimatta elämme kauniissa, kauniissa maailmassa.

Leena Siitonen

Leena Siitonen on henkisen kasvun ohjaaja, näkijä ja energiavalmentaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella. Leena tekee intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa valmennettaviaan energiatyöskentelyn avulla stressistä ja turhautumisesta sisäiseen varmuuteen, eheyteen ja tasapainoon vastaanotollaan Helsingin Vallilassa ja Skypen kautta. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.

Seuraa hyviä viboja jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan Vibat haltuun -videoluennon energioiden hallinnasta.

Tutustu Leenan palveluihin

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa

Jaa blogiteksti:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin