Kaukana zenistä

with Ei kommentteja

Maailma on hurjassa muutoksessa.

Muutos on tarkoituksenmukainen ja lopulta hyväksi meille kaikille, mutta juuri nyt planeetalla vellovat pelko, epävarmuus ja huoli. Monilla nousee nyt pintaan sellaisia tunteita ja ajatuksia, jotka normaalissa hektisessä arjessa pysyvät piilossa, ja se on ihan OK. Tarkalleen ottaen se on suorastaan tarpeellista. Meillä on nyt tilaisuus kohdata pelkomme ja huolemme, puhdistaa pois vanhoja raskaita energioita ja nousta kollektiivisesti yhdessä korkeampiin viboihin.

Joten: koko ajan ei tarvitse olla zen. Olisi itse asiassa aika outoa, jos et juuri nyt käyttäytyisi aika oudosti. Pelko on ihan normaali reaktio tällaisessa tilanteessa. Samoin kiukku. Ja suru. Ja voimaton raivo. Ja se, että tunteet heittelevät laidasta laitaan.

Välillä saatat olla tyynen rauhallinen ja luottavainen ja seuraavassa hetkessä paniikissa tai raivona. Ja se on täysin ymmärrettävää ja sallittua, koska olet ihminen. Olemme kaikki osa samaa energiaverkkoa ja sitä kautta yhteydessä toisiimme. Varsinkin herkät tyypit tuntevat helposti kollektiivin energiavärähtelyt ja muidenkin villinä ryöpsähtelevät tunteet.

Anna itsesi pelätä, surra, hermostua ja suuttua. Itkeä ja kiroilla, repeillä, nauraa ja pakahtua rakkaudesta. Anna kaikkien tunteiden virrata.

Voit kysyä niiltä, mitä asiaa niillä on, mitä ne tulivat sinulle kertomaan. Halaa sitten itseäsi lujasti. Rakasta pientä urheaa itseäsi, joka tekee kaikkensa hemmetin oudoissa olosuhteissa.

Saat puhdistettua raskasta energiaa (vaikkapa pelkoa) parhaiten, kun avaudut sille lempeästi sen sijaan, että vastustat ja sulkeudut. Anna vaikeiden tunteiden ja ajatusten nousta pintaan, hengittele hetki niiden kanssa. Hengitä sisään valoa ja rakkautta, hengitä ulos kaikkea sellaista tummaa ja raskasta energiaa, mikä haluaa juuri nyt poistua. Puuh. Hyvä.

Juuri nyt, tässä hetkessä, kaikki on hyvin. Ja juuri nyt tarvitset lempeyttä, hyväksyntää ja rakkautta enemmän kuin mitään muuta.

Ethän vaadi itseltäsi liikoja, tukahduta tunteitasi tai yritä olla arjen supersankari? Näin haastavassa tilanteessa voit huoletta laskea vähän rimaa ja keskittyä siihen, mikä on pientä, lähellä ja tärkeää.

Kun tunnet olevasi kaukana zenistä, hengittele, rauhoitu, hyväksy. Anna lempeän myötätunnon nousta sisältäsi itseäsi ja kaikkia muita kohtaan. Anna itsellesi lupa olla epävarma ja peloissasi. Niin ovat kaikki muutkin.

Olemme kaikki tässä yhdessä. Et ole yksin. Anna itsesi avautua rakkaudelle, vastaanottamiselle, lempeydelle. Olet ihan mahtava ja teet joka hetki parhaasi. Se todellakin riittää. Vaikka olisitkin joskus kaukana zenistä.

Leena Siitonen

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin