Iso kiltti universumi

with Ei kommentteja

Joskus tuntuu siltä, että homma ei kerta kaikkiaan toimi. On kuin maailmankaikkeus olisi sotajalalla meitä vastaan ja elämä päivästä toiseen yhtä taistelua. Syynä tahmeuteen on usein tarve kontrolloida elämää. Tätä on joskus vaikea myöntää edes itselleen. Kuka nyt haluaisi olla ankea kontrollifriikki?

Silti toivomme usein, että asiat sujuisivat tietyllä tavalla (eli niin kuin minä haluan) ja jos niin ei tapahdu, hermostumme: Miksi minulle taas kävi näin? Tämä ei ole reilua! En minä tällaista suunnitellut! Pitäisimme mielellämme ohjat käsissämme ja tietäisimme tarkasti, missä mennään.

Mitä jos purnaamisen sijaan luottaisimme siihen, että ympärillämme soljuva elämä on joka hetki juuri sellaista kuin sen tuleekin olla? Että kaikki tapahtuu tarkoituksenmukaisesti? Että kaikkea ohjaa ääretön viisaus ja rakkaus? Emme enää yrittäisikään roikkua väkisin itse ohjaksissa, vaan antautuisimme.

Hui.

Tarkemmin ajatellen on ihan hullua, ettemme luota elämään. Maailma pysyy kasassa päivästä toiseen, vaikka emme tekisi elettäkään. Kasvit versovat, kukoistavat ja kuolevat, linnut lentävät, yö vaihtuu päiväksi, kesä syksyksi. Ja kaikki tämä ilman, että stressaamme, huokailemme tai ponnistelemme hampaat irvessä.

Jopa omassa kehossamme tapahtuu koko ajan uskomattomia asioita: solut jakautuvat, veri virtaa, sydän lyö ja keuhkot hengittävät. Itse emme pane tikkua ristiin, vaan elämän käsittämätön täydellisyys huolehtii meistä. Jos se jostain syystä lakkaisi tekemästä niin, kaikki olisi ohi silmänräpäyksessä – vaikka miten vastustelisimme. Viime kädessä meillä ei siis edes ole muuta vaihtoehtoa kuin luottaa elämän voimaan ja viisauteen kaikkialla ympärillämme.

Miksi ihmeessä me sitten luulemme, että jos lakkaamme kontrolloimasta jokaista edessämme aukeavaa hetkeä, putoamme jotenkin kelkasta? Ajattelemmeko tosiaan, että meidät luonut elämänvoima osaa kyllä suuressa viisaudessaan pitää huolta koko valtavasta maailmankaikkeudesta, mutta sen ote uhkaa lipsua juuri niissä muutamassa asiassa, jotka tapahtuvat meille? Noloa myöntää, mutta juu, juuri niin me ajattelemme!

Muistan vieläkin sen tajunnanräjäyttävän hetken kauan sitten, kun oivalsin, että maailmankaikkeus on perusluonteeltaan ystävällinen. Kosmiset voimat eivät siis juonittelekaan jatkuvasti pääni menoksi ja aseta ilkeyttään esteitä tielleni, jotta voisivat sitten naureskella partaansa, kun kompuroin.

Todellisuudessa luon ihan itse omat esteeni ja vedän puoleeni milloin millaisiakin hankaluuksia, koska tarvitsen nuo oppimiskokemukset. Minua rakastetaan suunnattomasti, joten saan juuri sellaisia kokemuksia, joiden avulla pääsen parhaiten eteenpäin. Kaikki elämässäni tapahtuu tarkoituksenmukaisesti, on lähtöisin äärettömästä rakkaudesta ja palvelee vain yhtä asiaa: minun kasvuani. Lue lisää!

Leena Siitonen on henkisen kasvun ohjaaja, näkijä ja energiavalmentaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella. Leena tekee intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa valmennettaviaan energiatyöskentelyn avulla stressistä ja turhautumisesta sisäiseen varmuuteen, eheyteen ja tasapainoon vastaanotollaan Helsingin Vallilassa ja Skypen kautta. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.

Seuraa hyviä viboja jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan Vibat haltuun -videoluennon energioiden hallinnasta.

Tutustu Leenan palveluihin

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa

Jaa blogiteksti:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin