Ruusula

Ruusula

with Ei kommentteja

Kerran pienenä kuulin isän menneen seminaariin Ruusulaan.

Ruusula! Näin heti mielessäni ihanat ruusutarhat, joissa iskä varmaankin käppäili muiden seminaarilaisten kanssa korkealentoisia ajatuksia lausahdellen ja ruusuntuoksua hengitellen.

Karu totuus paljastui illalla: seminaari olikin pidetty ihan vain Tuusulassa. Kun pikkusiskoni oli saanut pilkata minua tarpeeksi (Hähähä! Toi sano Ruusula!), innostuimme yhdessä keksimään lisää symppiksiä paikannimiä. Pullanlinna! Pusila! R-juna Pusilaan lähtee raiteelta kaksi. Eikö muka olisi kivaa? Seminaarikin olisi varmasti sujunut Ruusulassa kuin tanssi vain, ja kukapa nyt ei haluaisi Pusilaan?

Oma näkökulma määrää, millaisena maailma kulloinkin näyttäytyy. Joskus fiilikset värittävät sen tasaisen harmaaksi, joskus (toivottavasti harvoin) synkän mustaksi. Välillä se on surumielisen sininen. Parasta on, kun se on lempeän ruusunpunainen.

Yleensä harmaimmastakin päivästä löytyy aina ripaus ruusunpunaa – iloa, naurua, lempeyttä ja rakkautta. Kaiken järkevyyden, realismin ja tehokkuuden alta pilkahtaa esiin taika, ja äkkiä kaikki on mahdollista.

Sellaiset hetket voivat kuitenkin mennä nopeasti ohi, ja siksi on hyvä olla tarkkana. Taika ja pienet ihmeet löytävät helpommin sen luo, joka on valmis ottamaan ne vastaan. Se ei ole vaikeaa – täytyy vain pitää silmät auki ja olla valmis uskomaan, että ihmeitä tapahtuu koko ajan.

Kun itse näen ihan tavallisena päivänä välähdyksen jostain huikaisevan kauniista, totean asustavani ihan mielelläni Ruusulassa. Siellä on paljon mukavampaa.

Leena Siitonen

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin