Lempeästi uuteen vuoteen

Lempeästi uuteen vuoteen

with Ei kommentteja

Uusi vuosi – ja sen mukana uusi elämä – on täällä taas. Oletko sinäkin jo ostanut kuntosalikortin, superfoodeja ja mehustimen ja päättänyt, että tänä vuonna kaikki on toisin?

Hih, mikäs siinä! Uudet alut ovat aina inspiroivia. Itsekin jätän vanhan vuoden raskaat energiat ilolla taakseni ja suuntaan kohti kevään keveämpiä ja valoisampia tunnelmia.

On kuitenkin hyvä muistaa, että todelliset muutokset ovat yleensä ennen kaikkea sisäisiä oivalluksia, välähdyksiä, selkeitä hetkiä. Ne tulevat silloin, kun malttaa hetkeksi pysähtyä kuuntelemaan intuitionsa kuiskauksia. Tai kun uskaltaa luopua sellaisesta, mikä ei enää palvele tai vie eteenpäin – vaikka luopuminen hirvittäisikin. Tai kun antaa itselleen vihdoinkin luvan keskittyä siihen, mikä tekee onnelliseksi, ja luottaa, että kaikki muu kyllä järjestyy.

Sisimmästä kumpuavat aidot muutokset ovat tavallisesti tulosta omista kasvuprosesseista, asioiden kypsymisestä ja rehellisestä itsetutkistelusta. Ne putkahtavat mieleen silloin, kun on niiden aika, eivätkä enää millään suostu lähtemään pois. Ne eivät katso kelloa eivätkä vuodenaikaa. Tammikuu, marraskuu, aamuyö, vähän huono hetki – ihan sama.

Todellisiin muutoksiin ei tarvita uutta jumppatoppia, blenderiä tai uudenvuodenlupauksia. Uutta elämää lupaavat mainokset sitä paitsi viestittävät meille turhan usein riittämättömyyden tympeää viestiä: et ole tarpeeksi hyvä sellaisena kuin olet. Jos ostat tämän, kelpaat vähän paremmin. Ja pyh, sanon minä!

Tavoitteet ja pyrkimykset ovat ihan paikallaan, kunhan muistamme, että olemme jo nyt riittävän hyviä, ihania, rohkeita ja kauniita.  Meidän ei tarvitse muuttua kelvataksemme ja saadaksemme hyväksyntää. Jos haluamme mennä eteenpäin, oppia ja kasvaa itsemme takia – mahtavaa. Mutta olemme rakkauden arvoisia jo ihan tällaisina, ilman mitään uusia härpäkkeitä.

Minulle riitti tänä vuonna yksi lupaus: pyrin olemaan itselleni ja toisille oikein lempeä. Uskon, että se vie minut aika pitkälle.

Lempeää uutta vuotta!

Leena Siitonen

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin