Lempeää uutta vuotta!

Lempeää uutta vuotta!

with Ei kommentteja

Näin vuoden ensimmäisinä päivinä pysähdyin hetkeksi kuulostelemaan, mitä haluaisin antaa toisille ja kokea itsekin tänä vuonna enemmän. Vastaus nousi mieleen kirkkaana: lempeyttä ja hyväksyntää.

Lempeää uutta vuotta siis! Näinä rankkoina aikoina se on tärkeämpää kuin koskaan.

Kritisoitavaa löytyy aina. Vikoja on helppo nähdä, niin itsessä kuin toisissa; olemmehan keskeneräisiä. Kaikki saavat varmasti osakseen ihan tarpeeksi arvostelua ja kaikenlaista rakentavaa tai vähemmän rakentavaa palautetta.

Siksi haluan ensi vuonna keskittyä mieluummin kannustamaan, tukemaan ja nostamaan. Epäkohtien sijasta yritän nähdä sen, mikä on hienosti ja toimii; ärsyttävän joukosta poimia esiin ne kivat jutut ja pieleen menneen yrityksen takaa huomata hyvän tarkoituksen.

Lempeyttä voi lisätä maailmassa ihan pienillä asioilla – vaikka hymyilemällä, olemalla ystävällinen, kehumalla, kiittämällä, kertomalla, miten tärkeä toinen on. Pienikin mukava teko tai kaunis sana voi pelastaa jonkun päivän.

Kaikkein vaikeinta on tietysti olla lempeä itselleen – yleensähän säästämm itsellemme ne kaikkein ankarimmat moitteet. Koska itsensä rakastaminen kuitenkin on perusta, jolle kaikki muu rakentuu, aion silti paneutua siihenkin.

Oman epätäydellisyyden hyväksyminen lähtikin tänä aamuna iloisesti käyntiin zumbassa, jossa vedin ihan omia hikisiä kuvioita ohjaajaparasta piittaamatta. Hauskaa oli silti! Ja ihan lempeää. Ohjaajaakin näytti naurattavan.

Meistä jokaisesta löytyy roppakaupalla hyvyyttä ja kauneutta, iloa ja rohkeutta, vaikka se välillä peittyy arjen ankeuteen ja väsymyksen sumuun. Mitä jos pyrittäisiin ensi vuonna näkemään toisissamme ja itsessämme ennen kaikkea valo ja rakkaus – ja myös itse tuomaan sitä maailmaan? Sillä sitä me loppujen lopuksi oikeasti olemme, kaiken alla.

Lempeää uutta vuotta!

Leena Siitonen

Leena Siitonen on henkisen kasvun ohjaaja, näkijä ja energiavalmentaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella. Leena tekee intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa valmennettaviaan energiatyöskentelyn avulla stressistä ja turhautumisesta sisäiseen varmuuteen, eheyteen ja tasapainoon vastaanotollaan Helsingin Vallilassa ja Skypen kautta. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.

Seuraa hyviä viboja jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan Vibat haltuun -videoluennon energioiden hallinnasta.

Tutustu Leenan palveluihin

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa

Jaa blogiteksti:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin