Lempeää uutta vuotta!

Lempeää uutta vuotta!

with Ei kommentteja

Näin vuoden alussa pysähdyn aina hetkeksi kuulostelemaan, mitä haluan antaa toisille ja kokea itsekin tänä vuonna enemmän. Tällä kertaa vastaus nousi mieleen erityisen kirkkaana: lempeyttä ja hyväksyntää. Näinä rankkoina aikoina se on tärkeämpää kuin koskaan.

Kritisoitavaa löytyy aina. Vikoja on helppo nähdä niin itsessä kuin toisissa; olemmehan keskeneräisiä.

Kaikki saavat varmasti jo osakseen ihan tarpeeksi arvostelua ja kaikenlaista rakentavaa (tai vähemmän rakentavaa) palautetta. Siksi haluan tänä vuonna keskittyä paijailemaan, hellimään, kannustamaan, tukemaan ja nostamaan – niin itseäni kuin muitakin. Epäkohtien sijasta yritän nähdä sen, mikä on hienosti ja toimii; ärsyttävän joukosta poimia sen kivan ja pieleen menneen yrityksen takaa bongata hyvän tarkoituksen.

Rakkautta voi lisätä maailmassa aika pienillä asioilla – vaikka hymyilemällä, olemalla ystävällinen, kehumalla, kiittämällä, kertomalla, miten tärkeä toinen on. Pienikin mukava teko tai kaunis sana voi pelastaa jonkun päivän.

Kaikkein vaikeinta on tietysti itsensä hyväksyminen – yleensähän säästämme itsellemme ne kaikkein ankarimmat moitteet. Itsensä rakastaminen kuitenkin on perusta, jolle kaikki muu rakentuu, joten siihenkin on syytä paneutua erityisellä huolella. Siihen auttaa, kun muistaa, että oikeasti (sieluina) olemme kauniisti säteileviä valopalleroita – ja juuri sellaisia kuin meidän kuuluukin olla.

Epätäydellisyyden hyväksyminen lähti tänä aamuna iloisesti käyntiin tanssitunnilla, jossa vedin ihan omia hikisiä kuvioita ohjaajaparasta piittaamatta. Hauskaa oli silti! Ja oikein lempeää. Ohjaajaakin näytti naurattavan.

Meistä jokaisesta löytyy roppakaupalla hyvyyttä ja kauneutta, iloa ja rohkeutta, vaikka se välillä uhkaa peittyä arjen ankeuteen ja väsymyksen sumuun. Mitä jos pyrittäisiin tänä vuonna näkemään toisissamme ja itsessämme ennen kaikkea valo ja rakkaus – ja myös itse tuomaan sitä maailmaan? Sillä sitä me loppujen lopuksi oikeasti olemme, kaiken alla.

Lempeää vuotta!

Leena Siitonen

Leena Siitonen on henkisen kasvun ohjaaja, näkijä ja energiavalmentaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella. Leena tekee intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa valmennettaviaan energiatyöskentelyn avulla stressistä ja turhautumisesta sisäiseen varmuuteen, eheyteen ja tasapainoon vastaanotollaan Helsingin Vallilassa ja Skypen kautta. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.

Seuraa hyviä viboja jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan Vibat haltuun -videoluennon energioiden hallinnasta.

Tutustu Leenan palveluihin

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa

Jaa blogiteksti:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin