Yhdessä olemme enemmän

Yhdessä olemme enemmän

with Ei kommentteja
 “Elämä antaa meille takaisin sen, minkä annamme toisillemme.”

Tämä huolellisin ristipistoin kirjailtu teksti huoneentaulussa keramiikkakippojen, liinojen ja kynttilöiden joukossa lahjatavarakaupassa pysäytti. Lähes kaikissa henkisissä suuntauksissa korostetaan tavalla tai toisella meidän kaikkien yhteistä alkuperää, yhteyttä toisiimme, lähimmäisenrakkautta. Sitä, miten tärkeitä olemme toinen toisillemme.

Näinä ankeina aikoina lempeä ja myötätuntoinen suhtautuminen erilaisiin ihmisiin on ehkä tärkeämpää kuin koskaan.

Kvanttifysiikan mukaan kaikki on energiaa ja jokainen meistä on osa tuota yhteistä energiamerta. Olemme vuorovaikutuksessa toistemme kanssa jatkuvasti, myös tiedostamattamme, halusimme tai emme.

Kaikella, mitä teemme tai jätämme tekemättä toisillemme, on merkitystä.

Suuret henkiset mestarit muistuttavat samasta asiasta: niin kuin minä olen rakastanut teitä, rakastakaa tekin toinen toistanne. Miten yksinkertaista. Miten vaikeaa. Emme ole tällä matkalla yksin, vaan kaikki yhdessä, tukemassa toisiamme – ja tietysti usein itsekin avun tarpeessa.

Olemme paitsi toistemme peilejä ja opettajia myös hyvin syvällä tasolla yhtä.

Maailma voi joskus olla aika rankka ja pelottava paikka. Silloin ystävällinen hymy, katse, halaus tai puhelinsoitto saattaa pelastaa päivän ja auttaa jaksamaan.

Maailmankaikkeus on myös eräänlainen suuri kierrätyskeskus.

Kun annamme rakkautta, välittämistä, myötätuntoa ja kannustusta, saamme sitä myös takaisin – ja vielä moninkertaisesti.

Tämä on hyvä muistaa ihan pienissä, arkipäiväisissä tilanteissa: haluanko olla se, joka ratikkaan noustessaan tönii kyynärpäillään muut syrjään vai se, joka antaa paikkansa väsyneelle? Se, joka huokailee hitaasti etenevässä kassajonossa kärsimättömänä vai se, joka toteaa hymyillen, ettei minulla tässä nyt niin kiire ole? Se, joka kääntää katseensa pois vai se, joka kysyy: mikä hätänä?

Sillä, miten kohtelemme toisiamme, on loppujen lopuksi paljon enemmän merkitystä kuin sillä, mitä saavutamme, saamme aikaan ja suoritamme. Olemmehan yhtä.

Leena Siitonen

Leena Siitonen on henkisen kasvun ohjaaja, näkijä ja energiavalmentaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella. Leena tekee intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa valmennettaviaan energiatyöskentelyn avulla stressistä ja turhautumisesta sisäiseen varmuuteen, eheyteen ja tasapainoon vastaanotollaan Helsingin Vallilassa ja Skypen kautta. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.

Seuraa hyviä viboja jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan Vibat haltuun -videoluennon energioiden hallinnasta.

Tutustu Leenan palveluihin

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa

Jaa blogiteksti:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin