Uskalla kurkottaa tähtiin – 9 vinkkiä unelmien toteuttamiseen

Uskalla kurkottaa tähtiin – 9 vinkkiä unelmien toteuttamiseen

with Ei kommentteja

Olisipa mukavaa, jos unelmien toteuttaminen olisi aina helppoa ja vaivatonta. Totuus kuitenkin on, että kun sille tielle lähtee, matkassa riittää mutkia, kuoppia ja vauhdikkaita käänteitä. Usein tekee mieli luovuttaa ja kääntyä takaisin. Älä kuitenkaan tee niin. Muista, että olet itse ohjaksissa.

Luo omat sääntösi ja etene rohkeasti, omaa sydäntäsi kuunnellen.

Muut eivät aina ymmärrä, eivät ehkä edes välitä. Ei se mitään. Sehän on sinun unelmasi. Luota itseesi, luota elämään ja uskalla heittäytyä.

Minä perustin muutama vuosi sitten oman yrityksen. Halusin tehdä intuitiivisia tulkintoja (ai siis mitä?), luoda oman henkisen kasvun valmennuksen, luennoida ja kirjoittaa muun muassa aitoudesta, henkisyydestä, energiatyöskentelystä ja lempeästä elämästä. Pelottiko? No todellakin. Valvoin ja pähkäilin monta yötä. Suhtautuivatko kaikki kannustavasti? Eivät. Harva edes ymmärsi, mitä puuhasin. (Jotkut eivät ymmärrä vieläkään.) Eteninkö järjestelmällisesti ja noudatinko neuvoja? Ehei, etenin hullunkiilto silmissä tietämättä yrityksen perustamisesta mitään.

Onko kaikki mennyt putkeen? Ei, moni asia on mennyt pieleen ja välillä on ollut rankkaa. Kannattiko? Ehdottomasti. En ole koskaan ollut näin onnellinen.

Tiedän tekeväni juuri sitä, mitä olen tullut tänne tekemään. Olen varma siitä, että olen oikealla polulla. Saan muuttaa maailmaa paremmaksi omalla tavallani. Enkä vaihtaisi tätä tunnetta mihinkään. Seuraavista vinkeistä voi olla apua, kun tavoittelet omia unelmiasi.

  1. Älä lannistu.

Unelmien tavoitteleminen ei useinkaan ole se helpoin tie. Ota askel kerrallaan ja jatka sinnikkäästi eteenpäin. Vaikka et saavuttaisikaan alkuperäistä tavoitettasi, opit, kasvat ja saatat törmätä matkan varrella uusiin, odottamattomiin tilaisuuksiin. Usko itseesi ja elämään. Kaikki järjestyy.

  1. Lähde siitä, missä olet nyt.

Älä kiellä tämänhetkistä tilannettasi äläkä anna sen masentaa. Ehkä et ole vielä siellä, missä haluaisit olla, mutta ei se mitään. Etene kohti päämäärääsi parhaasi mukaan. Hyväksy tilanteesi ja ala sitten vähitellen muuttaa sitä. Olet voimakkaampi kuin uskotkaan. Iloitse pienistäkin edistysaskeleista.

  1. Älä märehdi menneitä.

Aikaisempien epäonnistumisten muistelu herättää vain epävarmuutta ja turhia epäilyksiä. Anna menneiden olla ja muista, että virheistä oppii. Älä turhaan pelkää tehdä päätöksiä ja tarttua tilaisuuksiin, vaikka aiemmin olisit saanut kolhuja. Rapatessa roiskuu!

  1. Älä jää odottelemaan.

Jos kuulet sydämessäsi kutsun johonkin uuteen, älä hukkaa aikaa. Lähde rohkeasti seikkailulle, vaikka et näkisikään, mikä odottaa seuraavan mutkan takana. Täydellistä hetkeä ei tule koskaan, siksi paras hetki on aina nyt.

  1. Pidä huolta itsestäsi.

Oikeasti. Kehosi on temppelisi. Vaikka olisit innoissasi ja ideoita pukkaisi vielä yömyöhään, älä pakerra niin, että uuvut ja stressaannut. Jos laiminlyöt itsestäsi huolehtimisen, kehosi panee lopulta kampoihin ja sairastuu, kun ei muuten saa sinua pysähtymään. Älä anna niin tapahtua, vaan pidä taukoja. Lepää, syö kunnolla, liiku, nauti elämästä.

  1. Älä ota arvostelua henkilökohtaisesti.

Kaikki eivät voi tykätä siitä, mitä teet. Joidenkin mielestä olet ihan kreisi, toisten mielestä teet kaiken väärin. Muista, että arvosteluntarve nousee usein arvostelijan omista peloista ja epävarmuudesta. Älä välitä siitä, vaan kulje ylpeästi omaa polkuasi.

  1. Pysyttele myönteisenä.

Kaikilla on joskus huonoja päiviä, mutta pyri silti keskittymään siihen, mikä on hyvin. Kielteiset ajatukset kiertävät usein päässä vain kehää, estävät etenemästä ja täyttävät mielen turhilla epäilyksillä. Anna itsellesi lupa kohdata epämiellyttävät tunteet ja itke, jos se on tarpeen, mutta pyyhi sitten kyyneleet ja jatka matkaa rauhallisin mielin. Huomenna on parempi päivä.

  1. Älä vertaile itseäsi toisiin.

On turhaa kadehtia muita tai tuntea itsensä huonommaksi. Jokaisella on oma polkunsa ja oma tehtävänsä maailmassa. Toisten menestys ei ole sinulta pois; päinvastoin. Iloitse toisen onnistumisesta ja kerro hänelle, että ihailet häntä. Keskity siihen, mitä sinulla on, ja ole kiitollinen siitä.

  1. Älä yritä saada toisilta hyväksyntää.

Sinun unelmasi on sinun. Istut itse kuskin paikalla. Lakkaa yrittämästä voittaa puolellesi ihmisiä, jotka vain arvostelevat eivätkä usko sinuun. Luota ja turvaudu niihin, jotka ymmärtävät, kannustavat ja rohkaisevat. Muista olla heistä kiitollinen.

Leena Siitonen

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin