Kesä ilman odotuksia

Kesä ilman odotuksia

with Ei kommentteja

Olemme tottuneet laskemaan päiviä kesäloman alkamiseen siitä asti, kun aloitimme koulunkäynnin. Kesällä elämän kuuluu olla kepeää, huoletonta ja helppoa. Kesällä osallistutaan ihaniin tapahtumiin, juhlitaan, ihastutaan ja rakastutaan. Kesällä lomaillaan ulkomailla tai idyllisessä mökkimaisemassa, pulahdetaan raikkaisiin järviin, otetaan aurinkoa rannalla, voidaan hyvin ja näytetään upeilta.

Melkoinen määrä odotuksia aika lyhyelle ajanjaksolle. Mitä jos kaikki ei sujukaan kuin kuvitelmissa?

Kesä on paradokseja pullollaan. On tarkoitus rentoutua, mutta haluamme niin kiihkeästi viettää parhaan kesän ikinä, että se voi tuntua lähes mahdottomalta. Tai sitten kesälle on kasaantunut hoidettavaksi niin paljon asioita (varaston siivous, sukulaisvierailut, ajat sitten tilattu verkkokurssi), joille ei muulloin ole aikaa, että kalenterista loppuvat äkkiä kesäpäivät kesken. Tai entä jos sää ei suosikaan perinteistä kesänviettoa (aika tavallista näillä leveysasteilla)?

Jos kesä kerran on ihana, miten siitä tuli niin stressaava?

Kesään liittämämme niin sanotut pakolliset kuviot eivät todellisuudessa ole niin kovin pakollisia.

Oikeasti kesän energia on keveä, valoisa ja lempeä. Se huolehtii meistä, jos vain maltamme antautua sille emmekä yritä niin kovasti mahduttaa tähän vuodenaikaan kaikkea, mitä siihen mielestämme pitäisi kuulua.

Mitä jos antaisimme kesän yksinkertaisesti kannatella meitä, ilman erityisiä suunnitelmia? Kysyisimme ehkä välillä itseltämme, mitä juuri nyt kaipaamme? Antaisimme kehon kertoa meille, mitä se haluaa syödä tai tehdä? Lakkaisimme tekemästä asioita tavan vuoksi ja vaatimasta, että kaikki menee nappiin? Antaisimme mukavien asioiden tapahtua, jos ovat tapahtuakseen?

Ei meidän tarvitse näyttää kesällä täydellisiltä rannalla, matkustaa maailman ääriin, kokea hillittömiä huippuhetkiä festareilla tai edes siivota varastoa. Voimme vain olla.

Itse nautin kesällä eniten riippumatossa lueskelusta, retkistä lähirannoille ja luontoon, kavereiden tapaamisesta, istuskelusta rantakahviloissa ja päämäärättömästä haahuilusta kaupungilla. Kevään kiireiden jälkeen kaipaan kaikkein eniten lepoa ja kiireetöntä oleskelua, en mitään sen kummempaa.

Tervetuloa lempeä kesä!

Leena Siitonen

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin