Kauniita säröjä

Kauniita säröjä

with Ei kommentteja

Kauniita säröjä – saako sellaisia olla?

Monen takaraivossa elää sitkeästi käsitys, että henkisen ja tiedostavan ihmisen pitäisi olla käytännössä lähes valaistunut: aina hymy huulilla, loputtoman kärsivällinen, joka tilanteessa henkeäsalpaavan zen. Elämänkin olisi syytä olla kaikin puolin kunnossa: kukoistava parisuhde (ei koskaan typeriä riitoja tai lapsellista kuittailua), kehittävät harrastukset, töissä aina homma hallussa. Sen mitä nyt joogaamiselta, superfood-smoothieiden väsäämiseltä ja meditoinnilta ehtii.

Haloo! Tunteeko joku tällaisen ihmisen? En minä ainakaan, onneksi.

Olemme syntyneet tänne oppiaksemme, oivaltaaksemme, päästäksemme eteenpäin. Se tarkoittaa, että opittavaa riittää niin kauan kuin täällä tallustelemme. Sählääminen ja kompurointi kuuluvat asiaan. Eikä meidän tarvitse olla valmiita.

Olemme samaan aikaan sekä täydellisiä – juuri sellaisia kuin meidän kuuluukin olla – että iloisesti keskeneräisiä.

Aina ei tarvitse jaksaa ja olla reipas. Saa itkeä. Saa huutaa. Saa väsyä. Saa tehdä virheitä. Juuri se on elämää.

Epätäydellisyytemme ei kerro siitä, että meissä on jotain vikaa tai että olemme epäonnistuneita, päinvastoin. Se kertoo siitä, että olemme ihmisiä ja teemme juuri sitä, mitä meidän on tarkoituskin tehdä: opimme, kokeilemme, erehdymme, oivallamme. Ilman kauniita säröjä olisimme oikeastaan aika epäinhimillisiä.

On erityisen tärkeää olla itselleen armollinen silloin, kun kaikki tuntuu menevän päin seiniä. Kun suunnitelmat eivät ota toteutuakseen, väsyttää ja usko omiin kykyihin horjuu.

Mitä jos rakastaisit itseäsi myös niinä huonoina päivinä? Mitä jos olisit itsellesi silloin oikein, oikein lempeä? Mitä jos antaisit itsellesi anteeksi, ettet taaskaan ollut täydellinen? Mitä jos hyväksyisit itsesi sellaisena kuin olet juuri nyt, tässä vaiheessa matkaasi?

Hankaluudet ja haasteet auttavat meitä kasvamaan ja vievät meitä lähemmäksi omaa valoamme. Ne näyttävät meille, mikä on todellista ja mikä harhaa, mitä meidän on vielä opittava tai mistä luovuttava.

 Leonard Cohen tiivisti asian kauniisti laulussaan Anthem: “Kaikessa on särö. Siitä valo pääsee sisään.”

Juuri särösi tekevät sinusta kauniin.

Leena Siitonen

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin