Joulun ihme

Joulun ihme

with Ei kommentteja

Olen viettänyt joulua vaihtelevissa kokoonpanoissa ja paikoissa: lapsuudenkodissa, ystävien luona, kotona, ulkomailla – joskus ihan toisella puolella maapalloa.

Jouluna on loikoiltu aurinkoisella hiekkarannalla, kökitty vesisateessa mökissä keskellä pimeää metsää tai edetty perinteisin menoin. Välillä koolla on ollut iso meluisa porukka, välillä kaksi ihmistä, joskus olen ollut yksinkin. Toisinaan joululahjoja on ollut iso kasa, toisinaan ei ensimmäistäkään.

Aina joulusta on aina jäänyt hyvä mieli ja kauniita muistoja. Joka kerta olen kokenut joulun ihmeen. Joulun ihme on jokaiselle erilainen. Yksi löytää sen rauhallisesta tunnelmasta, toinen lasten vilpittömästä ilosta, kolmas yhdessäolosta ja läheisten ihmisten seurasta.

Joulun ihme voi tuntua vaikkapa rauhalta, valolta, lämmöltä tai hiljaiselta ilolta. Hetken aikaa maassa on rauha ja ihmisillä hyvä tahto.

Ihmeen kokemiseen ei tarvita mitään ulkoista – koristeet ja kaikki muu ovat oikeastaan vain rekvisiittaa.

Joulun ihme asuu ohikiitävässä hetkessä, kaikkein pienimmissä asioissa: kynttilän liekissä, kellon helähdyksessä, rakkaan ihmisen naurussa.

Kun sen tunnistaa, unohtaa muun ja muistaa hetken, mistä tässä kaikessa taas olikaan kyse.

Rauhallista ja ihmeellistä joulua!

Leena Siitonen


Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.

Tutustu Leenan palveluihin.

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin