Hankaluuksien syvin olemus

Hankaluuksien syvin olemus

with Ei kommentteja

Jokainen joutuu joskus tilanteeseen, jossa ottaa päähän. Viime aikoina meitä on haastettu kollektiivisesti ihan urakalla.

Kun elämä ajautuu äkkiä lievään (tai suurempaan) kaaokseen, epävarmuus nakertaa eivätkä asiat sujukaan niin kuin suunnitteli, ei hankaluuksien keskellä oikeastaan voi tehdä muuta kuin luottaa siihen, että kaikella on tarkoitus ja kaikki järjestyy.

Okei. Miten?

Kun puhumme elämään tai maailmankaikkeuteen luottamisesta, saatamme helposti unohtaa yhtälöstä itsemme ja toivoa salaa, että kunhan vain luotamme, niin jokin ulkopuolinen voima pyyhältää elämäämme ja pelastaa meidät haasteiltamme ja vaikeuksiltamme. Pidämme itseämme pieninä ja avuttomina suhteessa tuohon suureen ja mahtavaan elämänvoimaan.

Tosiasiassa avaimet hankaluuksien ymmärtämiseen löytyvät sisältäsi.

Luottamus elämään ei synny siitä, että odottelet jonkun pelastavan sinut. Se alkaa siitä, että kohtaat (lempeästi) itsesi: omat opetuksesi, haasteesi, pelkosi ja rajoittavat uskomuksesi.

Miksi olen tässä tilanteessa? Mitä minulle oikein nyt näytetään? Mitä opettelen? Missä asiassa universumi ystävällisesti tönii minua eteenpäin? Miksi olen valinnut tällaisen kokemuksen? Mitä pelkään? Mitä jos en pelkäisi?

Kysymykset auttavat meitä näkemään tarkoituksenmukaisuuden vastoinkäymisissä. Niitä on kuitenkin tärkeä mutustella hyväksyvästi ja rakkaudella – ei missään nimessä ankarasti, itseään syytellen.

Sinussa itsessäsi asuu viisaus, joka ohjaa eteenpäin, kun vain maltat kuunnella sitä. Elämään luottaminen on pitkälti omaan sisäiseen ohjaukseen luottamista.

Kun katsot hankaluuksiasi rakkauden silmin, avaudut niiden sisältämälle valolle ja oivalluksille.

Usein olemme tilanneet mutkia matkaan siksi, että syvemmällä tasolla haluamme oppia niiden meille tarjoamat opetukset.

Ehkä löydät voiman ja rohkeuden sisältäsi vasta tiukan paikan tullen. Ehkä uskallat muuttaa suuntaa vasta sitten, kun kyllästyt oikein kunnolla. Ehkä päästät irti vasta sitten, kun et kerta kaikkiaan enää jaksa ponnistella.

Ja kun niin käy, huomaamme, että ikävältä tuntunut opetus onkin todellisuudessa ollut arvokas lahja.

Viime kädessä maailmankaikkeus olet me itse, ja tuo suuri ja mahtava elämänvoima – niin, sehän asuu jo sinussa.

Leena Siitonen

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin