Itse olet ihme

with Ei kommentteja

Kaikki tapahtuu sinua varten. Yksikään asia ei ole elämässäsi sattumalta. Maailma toimii peilinäsi ja tuo sinulle sen, mitä sisimmässäsi kulloinkin tarvitset. Samalla se ohjaa sinua jatkuvasti oikeaan suuntaan. Niin opit luomaan elämää, joka vastaa yhä paremmin todellisia tarpeitasi ja tuottaa sinulle koko ajan enemmän iloa ja täyttymystä.

Tätä on hurjan vaikea uskoa silloin, kun maailma tuntuu pikemminkin murjovan. Silloin, kun tuntee olevansa yksin, epäonnistunut ja eksyksissä. Silloin, kun on vaikea nähdä suuntaa ja ymmärtää, mitä seuraavaksi on tarkoitus tehdä.

Korkeampi minäsi, sydämesi viisaus, sisäinen ohjauksesi – miksi tuota rakastavaa voimaa sitten haluaakin kutsua – on kuitenkin kanssasi myös silloin. Se on aina valmis tarjoamaan apuaan eikä koskaan jätä sinua yksin. Apua täytyy vain muistaa pyytää ja olla sitten valmis ottamaan se vastaan.

Kuulostaako ihmeelliseltä? No, minä uskon ihmeisiin.

Pieniä ja suuria ihmeitä tapahtuu koko ajan, keskellä arjen tiimellystä. Tavallisesti emme vain huomaa niitä, koska mennä touhotamme kiireisinä tekemään jotain mukamas tärkeää. Joskus saatamme sentään havahtua siihen, miten hienosti asiat yllättäen järjestyvät.

Ehkä tapaat odottamatta juuri oikean ihmisen tai huomaat olevasi juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Joku sanoo sinulle ne kannustavat sanat, jotka saavat sinut vakuuttumaan ideasi toimivuudesta. Tai vaihtoehtoisesti jotain niin raivostuttavaa, että sisuunnut ja päätät näyttää.

Juuri kun olet aikeissa luovuttaa, saat merkin siitä, että kannattaa sittenkin jatkaa: asiakas antaa sydäntä lämmittävää palautetta tai työkaveri huokaisee kiitollisena, miten loistavasti taas hoidit homman. Facebookin uutisvirtaan pölähtää äkkiä ratkaisu mieltäsi pitkään vaivanneeseen ongelmaan tai kirjahyllystä putoaa siivotessa inspiroiva kirja päähän (tämä on oma bravuurini). Äkkiä kaikki loksahtaa kohdalleen, vaikka hetki sitten vallitsi kaaos.

Ilmiön virallinen nimi on synkronia eli merkityksellinen yhteensattuma, ja sen lanseerasi aikoinaan psykologi Carl Jung. Käytännössä se tarkoittaa, että sattumaa ei ole, vaan kaikki tapahtuu tarkoituksenmukaisesti. Jokin meitä suurempi vastaa toiveisiimme ja tarpeisiimme ja huolehtii meistä.

Joskus kaikki voi tuntua sekavalta, monimutkaiselta ja toivottomalta. Saatat menettää yhteyden sisäiseen ohjaukseesi ja päätyä peloissasi tai arvostuksen ja hyväksymisen toivossa elämään ulkopuolelta saneltua elämää, joka ei enää tunnu omalta.

Viisaus, valo ja voima eivät kuitenkaan ole kadonneet sisältäsi mihinkään. Sinulla on aina mahdollisuus löytää itsesi uudelleen, kun vain rauhoitut kuuntelemaan sisäistä ohjaustasi ja avaudut luottamaan itseesi ja elämään. Jos tunnet olevasi yksin ja eksyksissä, pyydä maailmankaikkeudelta merkkejä, ohjausta ja ihmeitä ja pidä sitten silmät ja korvat auki.

Oma henkinen heräämiseni alkoi näin: eräänä joulukuisena päivänä kauan sitten olin aika hukassa. Silloin näin joulumyyjäisissä kipon, johon oli maalattu teksti: Odotatko ihmettä? Itse olet ihme.

Sanat kulkivat lävitseni kuin sähköisku. Siinä hetkessä muistin jotain, jonka olin aina tiennyt, mutta unohtanut. On kuin jokin minussa olisi herännyt, haukotellut ja venytellyt yhä hieman unisena ja alkanut palailla pikku hiljaa paikalle. Muistin äkkiä oman valoni, viisauteni, voimani. En ollutkaan yksin ja hylätty, vaan osa jotain paljon suurempaa. Kaikki ei ollutkaan niin synkkää ja kuin miltä näytti. Oli olemassa jotain kaunista, lempeää ja ihmeellistä. Ja se oli huomaamattani ollut läsnä koko ajan, ohuen verhon takana. Miten olin koskaan voinut unohtaa sen?

Lue lisää!

Leena Siitonen

Leena Siitonen on henkisen kasvun ohjaaja, näkijä ja energiavalmentaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella. Leena tekee intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa valmennettaviaan energiatyöskentelyn avulla stressistä ja turhautumisesta sisäiseen varmuuteen, eheyteen ja tasapainoon vastaanotollaan Helsingin Vallilassa ja Skypen kautta. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.

Seuraa hyviä viboja jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan Vibat haltuun -videoluennon energioiden hallinnasta.

Tutustu Leenan palveluihin

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa

Jaa blogiteksti:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin