Villasukkia ja lämpöisiä ajatuksia

Villasukkia ja lämpöisiä ajatuksia

with Ei kommentteja
Kun on seissyt koko pitkän päivän korkkareilla (syy: puhdas turhamaisuus), mikään ei ole ihanampaa kuin sujauttaa kotiin tultua villasukat jalkaan.
 
Villasukat ovat muutenkin kaikista vaatekappaleista ehdoton lempparini. Miksi?
 
1) Villasukat ovat lämpimät. Hitunen lämpöä tässä kylmässä maailmassa – varsinkaan näin syksyisin – ei koskaan ole pahitteeksi.
 
2) Villasukat ovat pehmeät. Ne hellivät, paijaavat ja hoivaavat. Villasukat suovat mielelle ja varpaille lepohetken.
 
3) Villasukat ovat lempeät ja hyväksyvät. Ne eivät vaadi mitään. Ne eivät koskaan muistuta olemassaolostaan puristamalla, toisin kuin korkokengät saattavat tehdä. Ne vain ovat ja antavat sinunkin olla juuri sellainen kuin olet: vähän väsynyt, vähän reissussa rähjääntynyt. Villasukat jalassa ei tarvitse yrittää olla yhtään mitään muuta kuin on.
 
4) Villasukat jalassa ei sitä paitsi edes voi yrittää olla mitään muuta kuin on. Tärkeä virkamies villasukissa? Vaikutusvaltainen johtaja villasukissa? Kiihkeä seksipeto villasukissa? Hih hih. Villasukissa on turha yrittää pitää imagoa yllä. Karvainen totuus paljastuu heti, kun katse laskeutuu varpaisiin.
 
5) Villasukat ovat herkullista väriterapiaa. Minulla on viidet raidalliset, yhdet vaaleanpunaiset sydänkuvioiset, yhdet turkoosit, kahdet liilat ja yhdet oranssit villasukat. Värin voi kätevästi valita mielialan ja muun asun (= pyjaman värin) mukaan. Ihanuus!
 
6) Villasukat ovat ihmisen tekemät. Ne kertovat, että joku välittää. Parhaassa tapauksessa ne on neulonut joku rakas ja tärkeä. Tässä suhteessa olen onnekas: saan usein villasukkani joululahjaksi äidiltä. Mutta mukavalta jaloissa tuntuvat myös myyjäisten herttaisen tädin tai tallinnalaisen mummon neulomat villasukat.
 
7) Villasukista kulkevat kätevästi mukana. Minulla on villasukat mukana melkein aina: elokuvateatterissa, lentokoneessa, etelänreissulla, ystävän synttäreillä. Kukaan ei enää ihmettele, ja sitä paitsi ne ovat useimmiten tarpeen. Kun teen töitä kotona, villasukat ovat olennainen osa työasua. Talvi saa tulla; heilutellaan me sille tyytyväisinä villasukkien verhoamia varpaita.

Leena Siitonen

Leena Siitonen on henkisen kasvun ohjaaja, näkijä ja energiavalmentaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella. Leena tekee intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa valmennettaviaan energiatyöskentelyn avulla stressistä ja turhautumisesta sisäiseen varmuuteen, eheyteen ja tasapainoon vastaanotollaan Helsingin Vallilassa ja Skypen kautta. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.

Seuraa hyviä viboja jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan Vibat haltuun -videoluennon energioiden hallinnasta.

Tutustu Leenan palveluihin

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa

Jaa blogiteksti:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin