Sunshine Reggae

Sunshine Reggae

with Ei kommentteja

Helsinki listataan nykyään usein kansainvälisissä lifestyle-lehdissä maailman parhaiden ja kiinnostavimpien asuinkaupunkien joukkoon. Hieno homma, mutta ovatkohan ne ihan järjissään tietoisia paikallisista sääolosuhteista? Esimerkiksi juuri nyt ihanassa kesäkuisessa Helsingissä sataa kuin saavista.

Ei mikään varsinainen sunshine reggae!

Meille suomalaisille sää on herkkä asia. Jos vappuna tarvitaan pipo ja lapaset, terassilla ei tarkene istuskella koko kesänä ja juhannuksena vihmoo tihkusadetta, ei paljon naurata. Hellekesä olisi vähän niin kuin minimivaatimus korvauksena esimerkiksi marras-, joulu- ja tammikuusta.

Tällaisena kesäisenä sadepäivänä ihminen miettii ensinnäkin, muistiko hakea riippumaton ja istuintyynyt pihalta sisään turvaan ja toiseksi seuraavanlaisia asioita: mitä ihmettä minä täällä teen? Miksi meidän esi-isät oikein tulivat tänne? Okei, ehkä ne eksyivät näille nurkille vahingossa jonain hämäävän helteisenä heinäkuun aamuna, mutta kun niille vähitellen valkeni, millaista täällä oikein on, mikseivät ne lähteneet pois? Miksi minä en ole lähtenyt pois?

Niin.

Henkisten oppien mukaan vahvoilla sieluilla on tapana valita rankat olosuhteet.

Helppo kai sitä on trooppisella biitsillä hymyillä ja syleillä maailmaa letkeän reggaen soidessa. Miksei sitä säteilisi positiivista energiaa aurinkoisella rantabulevardilla käväistyään ensin rantabaarissa smoothiella? Mutta entäs täällä, kun naamaan sataa vaakasuoraan räntää vuodenajasta riippumatta?

Se onkin jo taitolaji. Me näille leveysasteille syystä tai toisesta päätyneet voimme (ainakin yrittää) lohduttautua ajatuksella, että olemme melkoisia sisupusseja ja arjen sankareita. Täällä sitä vain painetaan, talvet pipo silmillä loskassa kahlaten ja kesät kumisaappaissa lätäköstä toiseen hypähdellen! Mennä porskutetaan eteenpäin, vaikka valo ja lämpö on usein kaivettava esiin ihan vain omasta sisimmästä.

Mahtavaa! Ollaan ylpeitä valinnoistamme. Ja ehkä (ihan salaa) toivotaan silti aurinkoista kesää.

Leena Siitonen

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin