Sitähän se kaikki on

Sitähän se kaikki on

with Ei kommentteja

Rakkaudesta ei tässä kauniissa, ihmeellisessä ja runsautta tulvivassa maailmankaikkeudessamme ole puutetta, mutta sitähän me emme niin vain usko. Olemme valmiita vaikka heittelemään kuperkeikkoja takaperin ja vääntäytymään mitä kummallisimpiin solmuihin hamutessamme rakkautta kiihkeästi itsellemme, edes ihan pikkuisen.

Siksi käytämme usein paljon energiaa miellyttämiseen, toisten odotusten täyttämiseen, hyväksynnän, arvostuksen ja ihailun saamiseen. Meidän on vaikea uskoa, että olemme riittäviä, ihania ja rakkauden arvoisia omana itsenämme, vaikka emme tekisi mitään erityistä.

Ja juuri sitähän me kaikki loppujen lopuksi haluamme: että meitä rakastetaan juuri sellaisina kuin olemme. Sinä, minä ja Bridget Jones mummoalushousuissaan, arjen harmauden ja kaikkien surkuhupaisten katastrofien keskellä.

Vastaavasti suurin pelkomme on, että niin ei koskaan tapahdu. Että emme kelpaa, että meidät torjutaan, että jäämme yksin ja ulkopuolelle, nuolemaan näppejämme ilman rakkautta.

Se on ihan hullua, koska rakkaus asuu jo meissä. Ydinolemukseltamme me kaikki olemme puhdasta valoa ja rakkautta. Rakkaus löytyy sisältämme. Sen kauempaa sitä ei tarvitse hakea, eikä sen löytämiseksi tarvitse tehdä minkäänlaisia temppuja. Meidän ei toisin sanoen tarvitse anella. Meidän ei tarvitse suorittaa, päteä eikä yrittää olla täydellisiä. Meidän ei koskaan tarvitse pelätä, pitää kynsin hampain rakkauden syrjästä kiinni eikä varmistaa mitä mielikuvituksellisimmin keinoin, etteivät toiset vaan lakkaa rakastamasta.

Sillä todellisuudessa rakkautta on kaikkialla. Se kannattelee meitä jo, päivästä toiseen. Se on lempeää ja armollista ja sulkee meidät syliinsä kyselemättä. Ilman rakkautta meitä ei olisi edes olemassa; ilman sitä emme pysyisi hengissä sekuntiakaan.

What a Wonderful World -kappaleessa lauletaan, miten ystävät näennäisen arkipäiväisesti tervehtivät toisiaan ja kysyvät vaikkapa ”Mitä kuuluu?”, vaikka oikeasti he sanovat ”I love you”. Ihan nappiin. Sitähän se kaikki on: rakkautta, rakkautta vaan.

Leena Siitonen

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin