Pieniä ihmeitä

Pieniä ihmeitä

with Ei kommentteja

Minä uskon ihmeisiin.

Pieniä (ja miksei suuriakin) ihmeitä tapahtuu koko ajan, keskellä arjen tiimellystä. Usein emme vain huomaa niitä, koska mennä touhotamme kiireisinä tekemään jotain varmasti kovin tärkeää.

Joskus sentään havahdumme huomaamaan, miten hienosti – kuin ihmeen kaupalla – asioilla on tapana järjestyä.

Ehkä tapaat yllättäen juuri oikean ihmisen tai joku sanoo sinulle ne ratkaisevat sanat, jotka antavat vahvistuksen ideallesi tai sysäyksen ryhtyä vihdoinkin toimeen. Juuri kun olet aikeissa luovuttaa, saatkin merkin siitä, että kannattaa jatkaa: asiakas antaa sydäntä lämmittävää palautetta tai työkaveri kertoo, miten tärkeä olet. Joskus Facebookin uutisvirtaan pölähtää postaus, josta löytyy ratkaisu pulmaan, tai kirjahyllystä putoaa siivotessa tärkeä kirja päähän (tapahtui juuri minulle).

Äkkiä kaikki loksahtaa kohdalleen, vaikka hetki sitten vallitsi kaaos.

Mikään ei ole sattumaa, kaikki tapahtuu tarkoituksenmukaisesti. Jokin meitä suurempi vastaa toiveisiimme ja tarpeisiimme ja huolehtii meistä.

Sitä paitsi koko olemassaolomme on ihme. Joka puolella ympärillämme tapahtuu jatkuvasti miljardeja huikeita asioita: aurinko nousee joka aamu ja laskee joka ilta, planeetat pysyvät radoillaan ja kvanttikenttien atomia pienemmät hiukkaset yhdistyvät hetkestä toiseen muodostaen kaiken, mitä ympärillämme näemme.

Tällä rakkaalla planeetallamme tapahtuu paljon suuriakin ihmeitä – ihmiset parantuvat vaikeista sairauksista ja pelastuvat täpäristä tilanteista – mutta myös pienet arjen ihmeet ovat tärkeitä ja arvokkaita. Ne muistuttavat, että elämä on puolellamme, että kaikki tapahtuu parhaaksemme, että emme ole yksin.

Huomaamme ihmeet parhaiten, jos olemme vastaanottavaisia niille.

Silmät ja sydän kannattaa pitää auki, ettei rohkaiseva hymy, raollaan oleva ovi tai houkutteleva kutsu pääse livahtamaan ohi. Jos torjumme ihmeet jo valmiiksi ajattelemalla, että ne ovat höpöhöpöä (eihän niitä voida edes tieteellisesti todistaa), emme taatusti näe niitä – tai jos näemmekin, kuittaamme ne sattumaksi.

Minusta on ainakin paljon mukavampi uskoa ihmeisiin kuin sattumaan.

Leena Siitonen

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin