Kamoon universumi!

Kamoon universumi!

with Ei kommentteja

On tärkeää olla innostunut ja pyrkiä aktiivisesti toteuttamaan tavoitteitaan, mutta rajansa kaikella. Liika kiirehtiminen missä tahansa asiassa kääntyy helposti hampaat irvessä suorittamiseksi, vaikka tähtäimessä olisivatkin sinänsä hienot päämäärät.

Toppuuttelen tässä nyt myös itseäni; meikäläiseltä meinaa tunnetusti lähteä mopo käsistä, kun saan jonkin ns. loistavan idean. Se saattaa uuvuttaa. Intoa puhkuva ihminen, joka aamusta iltaan höpöttää silmät kiiluen projektistaan eikä huomaa muuta ympärillään, voi pidemmän päälle sitä paitsi olla melkoisen rasittava myös ympäristölleen – tai näin minulle ainakin on kerrottu.

Manifestointi ja mielen voiman käyttäminen haluamiensa asioiden luomiseen ovat sinänsä hienoja ja toimivia juttuja. Jos haluaa jotain, on ilman muuta hyvä ajatella myönteisesti, keskittää ajatukset toivomaansa lopputulokseen, visioida ja visualisoida. Sitäkään ei kuitenkaan tarvitse vetää överiksi.

Jos koko ajan tuijottaa lopputulosta, muu elämä saattaa jäädä siinä sivussa elämättä. Jos mielessä pyörivät taukoamatta omat visiot, ajatuksiin saattaa usein sekoittua myös kärsimättömiä ja tyytymättömiä vivahteita. Miksei se unelma jo toteudu, mikä mättää, ei kai tämän nyt näin vaikeaa pitäisi olla, kamoon universumi!

Malttamattomuus sopii huonosti maailmankaikkeuden leppoisaan rytmiin eikä edistä toiveiden toteutumista hitustakaan. Asioille on kerta kaikkiaan annettava aikaa ja tilaa tapahtua.

Jos maahan kylvää pikkuisen siemenen, valmis kasvi ei ponkaise mullasta saman tien, vaikka miten istuisi vieressä vahtimassa ja hoputtamassa. Manifestoinnissa on äärimmäisen tärkeää osata myös päästää irti – unohtaa koko juttu, luottaa itseään suurempaan viisauteen, antaa maailmankaikkeudelle tilaisuus pikku hiljaa järjestää asiat. Tämä osuus meinaa meiltä hoosaajilta usein unohtua.

Kuten joku viisas jo kauan sitten oivalsi: tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka. Kaikki tapahtuu ajallaan ja tarkoituksenmukaisesti, ei silloin kuin minä haluan.

Odotellessa kannattaa ottaa ihan iisisti, juoda vaikka pari kupillista teetä ja hengitellä ihan rauhassa.

Leena Siitonen

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin