Nappuloiden painelijat

Nappuloiden painelijat

with Ei kommentteja

Kesäreissulla hihittelin mukille, jossa luki kutakuinkin näin: ”Miun kaa on heleppo tulla toimeen: tekkee vaan niin ko mie sanon.” Tänä aamuna taas hymyilytti julkkis, joka ilmaisi saman asian lehdessä näin (toki ainakin puoliksi leikillään): ”Ei mun kanssa ole hankala elää, jos mun nappuloita ei painele.”

Niin, eipä tietenkään. Kaikkihan me olemme oikein herttaisia ja rauhallisia, kunhan kukaan ei ärsytä – eli tee asioita eri lailla, arvostele tai töki käsittelemättömiä kipukohtia, jotka olemme huolellisesti piilottaneet sisällemme.

Ongelmana on vain se, että joku riiviö niitä nappuloita kuitenkin aina onnistuu painelemaan.

Vanhemmat ja muut sukulaiset ovat tässä ihan parhaita. He osaavat taatusti ottaa esiin aina juuri ne aiheet, joista ei mielellään juuri nyt puhuisi. Lapset tekevät samaa. He vaistoavat herkästi vanhempien tunnetilat ja sohaisevat viattomilla kommenteillaan juuri siihen ampiaispesään, jonka olisi toivonut jäävän rauhaan. Eikä toki pidä unohtaa omaa rakasta kumppania – varsinaista superpainelijaa!

Äh. Mikseivät kaikki voisi vain olla kiltisti ja käsitellä meitä silkkihansikkain? Noh. Siksi, että nappien paineleminen on osa suurta suunnitelmaa. Sillä tavalla me usein havahdumme ja oivallamme.

Henkisestä näkökulmasta katsottuna olemme peilejä toisillemme ja niin ollen täällä nimenomaan painelemassa toistemme nappeja. Ja mitä tärkeämpi ja läheisempi ihmissuhde, sitä innokkaampi ja opettavaisempi napinpainelija.

Jos rehellisiä ollaan, kiukustumisemme todellinen syy eivät loppujen lopuksi koskaan ole toisen sanat, vaan jokin niiden taakse kätkeytyvä: meissä itsessämme heräävä tunne, mielikuva tai muisto. Napinpainelija vain näyttää sen meille.

Oikein ymmärrettynä toisten huomautukset, möläytykset, tölväisyt ja raivostuttavat kysymykset ovatkin kullanarvoisia tilaisuuksia oppia. Ne auttavat meitä tuomaan kipeät asiat valoon, käsittelemään ne ja pääsemään eteenpäin.

Napinpainelijoista olisi oikeastaan syytä olla kiitollinen. Joissain henkisissä opeissa jopa kehotetaan hankkimaan lähipiiriin ärsyttävä ihminen, jos sellaista ei vielä ole ilmaantunut (mikä tosin on aika epätodennäköinen tilanne). Juuri heidän ansiostaan kun kasvamme ja opimme kaikkein vauhdikkaimmin.

Kiitos siitä.

Leena Siitonen

 

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin