Hyviä viboja

Hyviä viboja

with Ei kommentteja

Hyviä viboja, huonoja viboja!

Hiljattain kuultua ja luettua:

”Olipas siellä mahtavat energiat!” (keskustelu viereisessä kahvilapöydässä).

”Rasittava energia sillä tyypillä!” (kaverin kommentti).

”Nyt naisenergiat virtaamaan!” (kehotus naistenlehdessä).

Energiat ovat viime aikoina hiipineet sanavarastoomme ja elämäämme. Se kertoo siitä, että ihmiset ovat näin uuden ajan kynnyksellä yksinkertaisesti alkaneet tiedostaa energioiden olemassaolon kaiken perustana paremmin.

Omista energioista huolehtiminen vaikkapa meditoimalla, joogaamalla tai tietoisella energiatyöskentelyllä ei enää ole mystistä ja epäilyttävää puuhaa vaan tutkitustikin terveellistä, tasapainottavaa ja eheyttävää. Ajatus ihmisestä energioista koostuvana olentona ei sekään enää ole kovin outo. Eikä siinä mitään outoa olekaan, sillä viime kädessä kaikki on energiaa – myös sinä ja minä.

Ihmisillä, eläimillä, paikoilla, musiikilla ja kaikella muullakin on oma värähtelytaajuutensa, johon alitajuisesti reagoimme. Olemme luontaisesti sopusoinnussa joidenkin värähtelyjen kanssa; toiset taas saavat meidät hermostumaan tai vetäytymään.

Siksi yhden kanssa on helppo olla ja toisen seurassa emme oikein viihdy. Vaistoamme, että ystävä on surullinen, vaikka hän ei sano sitä ääneen. Tai vain tiedämme, että joku valehtelee. Laiturinnokassa tai lempikahvilassa voisi viipyillä tuntikausia, mutta marketin tungoksesta on päästävä nopeasti pois.

Havaitsemme hyviä ja huonoja viboja eli energioita jatkuvasti kiinnittämättä asiaan sen kummemmin huomiota. Hyvät ja huonot vibat ovatkin pikemminkin arkipäivää kuin mystiikkaa.

Lapsina olemme tavallisesti herkkiä, kaikki aistit avoinna. Näemme ja koemme energioita ja omaksumme sanatonta tietoa ympäristöstämme. Havaintoja ei kuitenkaan juuri tueta, joten lakkaamme vähitellen kiinnittämästä asiaan huomiota. Samalla suljemme oman intuitiomme osittain pois käytöstä.

Siksi intuitiota on usein tarpeen tietoisesti herätellä. Se on täysin mahdollista (eikä edes kovin vaikeaa), sillä meissä kaikissa asuu huimasti viisautta. Meidän on vain aktivoitava energiatietoisuus itsessämme ja avauduttava sen kautta intuition viesteille, sielumme todelliselle energialle. Muun muassa tämän valmennettavani oppivat Hyvät Vibat -energiavalmennuksessa®.

Jos sinäkin haluat ottaa energiasi haltuun ja alkaa elää aidosti sisäistä ohaustasi kuunnellen, laita minulle viestiä leena@hyvatvibat.fi, niin lähetän sinulle infopaketin valmennuksesta!

Leena Siitonen

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin