Hyviä viboja

Hyviä viboja

with Ei kommentteja

Hiljattain kuultua ja luettua: ”Olipas siellä mahtavat energiat!” (keskustelu viereisessä kahvilapöydässä); ”Rasittava energia sillä äijällä” (kaverin kommentti); ”Nyt naisenergiat virtaamaan!” (kehotus naistenlehdessä).

Hyviä viboja, huonoja viboja – mitä ihmettä?

Energiat ovat kuin huomaamatta hiipineet sanavarastoomme ja elämäämme. Joidenkin mielestä kyseessä on ohimenevä, ehkä ärsyttäväkin, muoti-ilmiö. Itse uskon, että ihmiset ovat yksinkertaisesti alkaneet tiedostaa energioiden olemassaolon paremmin.

Energioista huolehtiminen vaikkapa meditoimalla, joogaamalla tai energiahoidoilla ei välttämättä enää ole mystistä ja epäilyttävää puuhaa, vaan tutkitustikin terveellistä ja stressiä lievittävää. Ajatus ihmisestä energioista koostuvana olentona ei enää ole niin ihmeellinen.

Eikä siinä mitään ihmeellistä olekaan.

Yksinkertainen tosiasia on, että viime kädessä kaikki on energiaa – siis myös sinä ja minä.

Ihmisillä, eläimillä, paikoilla, musiikilla ja kaikella muullakin on oma värähtelytaajuutensa, johon alitajuisesti reagoimme. Olemme luontaisesti sopusoinnussa joidenkin värähtelyjen kanssa, toiset taas saavat meidät hermostumaan. Siksi yhden ihmisen kanssa on helppo olla ja toisen seurassa emme oikein viihdy. Vaistoamme, että ystävä on surullinen, vaikka hän ei sano sitä ääneen. Tai vain tiedämme, että joku valehtelee.

Paikoillakin on oma energiansa: laiturinnokassa tai lempikahvilassa voisi viipyillä tuntikausia, mutta marketin tungoksesta on päästävä nopeasti pois. Havaitsemme energioita jatkuvasti kiinnittämättä asiaan sen kummemmin huomiota.

Hyvät ja huonot vibat ovat pikemminkin arkipäivää kuin mystiikkaa.

Intuitiivisessa tulkinnassa luen asiakkaan energiaa. Se on aina yhtä kiehtovaa, ihmeellistä ja koskettavaa. Tulkinnassa ihminen on aidoimmillaan ja kauneimmillaan sellainen kuin hän on oikeasti.

Toisia ajatus tulkinnasta hirvittää: jos sieltä vaikka paljastuukin jotain kamalaa, synkkiä salaisuuksia. Ajankohtaiset haasteet ja opetukset toki näkyvätkin energiakentässämme, mutta ennen kaikkea siitä näkyvät voimavaramme: miten vahvoja, upeita ja rohkeita me todellisuudessa olemme.

Lapsina olemme tavallisesti herkkiä, kaikki aistit avoinna.

Näemme ja koemme energioita ja omaksumme tietoa toisten mielialasta ja luonteesta. Tällaisia havaintoja ei kuitenkaan juuri tueta, joten lakkaamme vähitellen kiinnittämästä asiaan huomiota. Samalla suljemme oman intuitiomme osittain pois käytöstä. Onneksi intuitiota voi kehittää ja yhteyttä siihen vahvistaa myöhemminkin.

Meissä kaikissa asuu nimittäin enemmän viisautta kuin uskommekaan. Vahvistamme yhteyttä sisäiseen tietoomme muun muassa tulemalla tietoisemmaksi energioista meissä itsessämme, toisissa ihmisissä ja ympärillämme. Vähitellen itsetuntemuksemme lisääntyy, opimme kuulostelemaan intuitiotamme ja luottamaan siihen.

Se kannattaa, sillä intuitio on aina valmis opastamaan meitä oikealle tielle ja ohjaamaan meitä kohti iloa, rakkautta ja mielenrauhaa – niitä kaikkein parhaita viboja.

Leena Siitonen

Leena Siitonen on henkisen kasvun ohjaaja, näkijä ja energiavalmentaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella. Leena tekee intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa valmennettaviaan energiatyöskentelyn avulla stressistä ja turhautumisesta sisäiseen varmuuteen, eheyteen ja tasapainoon vastaanotollaan Helsingin Vallilassa ja Skypen kautta. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.

Seuraa hyviä viboja jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan Vibat haltuun -videoluennon energioiden hallinnasta.

Tutustu Leenan palveluihin

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa

Jaa blogiteksti:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin