Hyvät Vibat -energiavalmennus®: energiatyöskentelyllä tasapainoon ja sisäiseen varmuuteen

Ihmetteletkö, mihin energiasi, voimasi ja aikasi oikein hupenevat? Haluatko oppia suojaamaan energiasi, niin ettet jatkuvasti väsy ja kuormitu? Oletko valmis avautumaan intuitiollesi ja elämään aidosti sisäistä ohjaustasi kuunnellen?

Olet enemmän kuin kehosi, mielesi tai tunteesi. Olet ennen kaikkea energiaa. Jos uuvut helposti, jumitat paikallasi tai joudut jatkuvasti puskemaan ja ponnistelemaan, et todennäköisesti hallitse energioitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Hyvät Vibat -energiavalmennuksen® avulla otat energiasi haltuun, etenet jättiharppauksin henkisellä polullasi, juurrut omaan voimaasi ja linjaudut sielusi energiaan ohjatusti ja turvallisesti. Opit pitämään värähtelytasosi korkeana, saat todelliset voimavarasi käyttöön ja avaudut intuitiosi ohjaukselle.

Omista energioista huolehtiminen tietoisen energiatyöskentelyn avulla on erityisen tärkeää nyt, kun planeetalla on käynnissä valtava muutos. Ihmiset avautuvat henkisesti, planeetan värähde ja kollektiivin tietoisuus nousevat huimaa vauhtia.

Yksilöinä teemme parhaillaan ratkaisevan tärkeitä valintoja: jäämmekö jumiin vanhaan vai lähdemmekö eteenpäin uusiin, valoisampiin ja keveämpiin energioihin.

Energiasi on tärkein asia elämässäsi. Tietoisuutesi taso – se, millä taajuudella värähtelet – määrittelee kaiken muun: millaista elämäsi on, millaisia ihmissuhteita tai työtilaisuuksia vedät puoleesi, miten selkeästi pystyt ilmaisemaan aitoa itseäsi ja miten rohkeasti elät omannäköistä elämää. Ja kun teet muutoksia energiatasolla, kaikki muu loksahtelee kohdalleen hyvinkin vaivattomasti.

Siksi pureudumme Hyvät Vibat -energiavalmennuksessa® suoraan energiatasoon, josta kaikki lähtee.

Hyvät Vibat -energiavalmennus® on transformatiivinen yksilövalmennus, jossa yhdistyvät tehokkaat energiatekniikat, ohjatut harjoitukset ja henkilökohtainen henkisen kasvun ohjaus syvälle käyvällä mutta maanläheisellä tavalla. Saat asiantuntevaa, yksilöllistä ohjausta sisäisen kasvuprosessisi tueksi sekä runsaasti konkreettisia, helppoja energiatekniikoita, jotka voit ottaa heti käyttöön omassa arjessasi.

Valmennuksen käytyäsi pysyt rauhallisena omassa voimassasi hankalissakin tilanteissa, erotat omat energiasi toisten energioista ja suojaudut kielteisiltä energioilta. Puhdistat, tasapainotat ja virratat omaa energiaasi vaivatta ja alat stressaamisen ja suorittamisen sijaan elää sisäisessä varmuudessa ja vaivattomassa flowssa.

Kun värähtelysi nousee, yhteytesi aitoon itseesi vahvistuu ja pystyt toimimaan selkeämmin ja tarkoituksenmukaisemmin kaikilla elämänalueilla. Valmennuksen avaama kirkas intuitiivinen tietoisuus antaakin sinulle ainutlaatuisen etulyöntiaseman niin henkilökohtaisessa kuin ammatillisessa kasvussasi.

Hyvät Vibat -energiavalmennus® koostuu seitsemästä henkilökohtaisesta tapaamisesta, joiden aikana ohjaan sinua askel askeleelta yksilölliset tarpeesi huomioiden vastaanotollani Helsingin Vallilassa tai etänä.

Miksi energiatyöskentely kannattaa?
    1. Sisäinen muutoksesi vauhdittaa ulkoisia muutoksia

Kun teet muutoksia energiatasolla, muu seuraa perässä hyvinkin vaivattomasti. Siksi pureudumme valmennuksessa suoraan energiatasoon, josta ongelmat, tukokset ja rajoittavat uskomukset ovat lähtöisin. Kun värähteesi nousee, vietät yhä vähemmän aikaa pelon, murehtimisen, stressaamisen ja ahdistuksen tapaisissa matalissa energioissa. Avaudut yhä korkeammille energioille: rakkaudelle, ilolle, vapaudelle, luottamukselle, runsaudelle ja luovuudelle.

   2. Siirryt nopeasti Ai mitkä energiat? -vaiheesta Hitto, tämähän toimii! -vaiheeseen

Maanläheinen Hyvät Vibat -energiavalmennus® selkiyttää, inspiroi ja voimauttaa, olipa energiatyöskentely sinulle jo tuttua tai aivan uutta. Valmennuksessa ei hörhöillä vaan opitaan selkeät käytännön tekniikat, joista on heti apua arjessa – vaikka et aiemmin olisi kuullutkaan energiatyöskentelystä. Jos olet jo tehnyt tietoista työtä itsesi kanssa, valmennus syventää, kirkastaa ja tehostaa itsetuntemuksesi matkaa merkittävästi.

   3. Alat saada vastauksia

Kun hallitset energiasi, avaudut intuitiollesi ja maailmankaikkeuden ohjaukselle. Sinun on helpompi kuunnella sisäistä viisauttasi ja tehdä juuri sinulle oikeita ratkaisuja. Loputtoman pähkäilyn, tuskailun ja epävarmuuden sijasta kuljet vakain askelin omaa polkuasi ja teet päätöksesi itseäsi kuulostellen ja arvostaen.

   4. Löydät tasapainon ja sisäisen rauhan

Jos energiasi eivät ole sopusoinnussa, on kuin taistelisit jatkuvasti itsesi kanssa. Ponnistelet ja tuskailet eri elämänalueilla ja koko elämä voi tuntua puurtamiselta. Kun saat energiasi tasapainoon, elämäsi muuttuu turhautuneesta stressaamisesta sisäisen varmuuden täyttämäksi. Turha puskeminen jää pois; sen sijaan etenet kevyesti ja luottavaisesti hyvässä flowssa. Et enää jumita menneessä, vaan energiasi ja elämäsi virtaavat luonnollisesti eteenpäin. Eheys, rauha ja harmonia eivät enää ole kaukaisia haaveita vaan arkipäivää.

   5. Voit alkaa elää sinulle tarkoitettua elämää

Mitä paremmin hallitset energioitasi, sitä helpompi sinun on ilmaista rohkeasti aitoa itseäsi ja totettaa sielusi todellista tarkoitusta. Intuitiosi alkaa ohjata sinua lempeästi kohti elämää, jota sinun on tarkoitus elää. Saat käyttöösi todellisen potentiaalisi ja nautit elämästä uudella, syvemmällä tasolla.

Jos olet valmis löytämään uudelleen yhteyden itseesi, poistamaan alitajuiset esteesi ja ottamaan voimavarasi käyttöön uudella tasolla, Hyvät Vibat -energiavalmennus® on sinulle.

Valmennuksessa opit

  • olemaan aina läsnä, varma ja maadoittunut omassa kehossasi
  • erottamaan omat energiasi muiden energioista ja suojautumaan kielteisiltä energioilta
  • puhdistamaan ja tasapainottamaan energiasi
  • virrattamaan energiaasi, mikä lisää välittömästi elinvoimaasi ja luovuuttasi
  • poistamaan energiatukoksia ja rajoittavia uskomuksia ja luomaan tilalle sitä, mitä kaipaat ja tarvitset
  • käsittelemään tunteitasi ja vapautumaan liiasta analysoinnista
  • avautumaan intuitiollesi ja käyttämään sitä tietoisesti joka päivä
  • ymmärtämään itseäsi ja elämäsi tarkoitusta uudella, syvällä tasolla
  • elämään aidosti ja rohkeasti sinulle tarkoitettua elämää

Henkisen kasvun ohjaajana ja näkijänä energioiden tulkitseminen ja energiatyöskentely ovat minulle arkipäivää. Koska olen työssäni olen saanut seurata ja ohjata jo satojen ihmisten henkistä avautumista, olen rakentanut Hyvät Vibat -energiavalmennuksen® niin, että se noudattaa luonnollista henkistä avautumisprosessia. Siksi eteneminen kanssani on vaivatonta, selkeää ja turvallista.

Tehokkaat, voimauttavat tekniikat ovat valmennuksen perusta. Käyttämäni työkalut ovat kymmenien vuosien aikana hiottuja ja helppokäyttöisiä. Henkinen avautuminen on silti muutakin kuin tekniikoita: se herättelee oivaltamaan itsen ja koko elämän uudella tavalla. Energiatyöskentely on voimallista ja jokainen prosessi ainutlaatuinen. Siksi on tärkeää, että etenet turvallisesti ja ohjatusti, luotettavan ammattilaisen käsissä. Eettisyys ja vastuullisuus ovat minulle tärkeitä arvoja, sillä minulla on intensiivisiltä opiskeluajoiltani kokemusta myös toisenlaisista koulutuksista.

Valmennuksen käytyäsi osaat huolehtia omista energioistasi ja käyttää niitä tietoisesti. Pysyt rauhallisena ja tasapainoisena arjen kiireidenkin keskellä. Sinun on helpompi ilmaista aitoa itseäsi, tulla toimeen toisten kanssa ja toimia sisäisestä varmuudesta käsin. Näet koko maailman uudella tavalla ja avaudut elämään itsesi näköistä elämää.

Valmennuksen hinta on 1200 € (sis. alv 24 %). Valmennuksen voi tarvittaessa maksaa useammassa erässä. Halutessasi voit aloittaa maksuttomalla tutustumiskäynnillä, jossa kartoitamme tilanteesi ja käymme läpi mieltäsi askarruttavia asioita.

Jos Hyvät vibat -energiavalmennus® kutsuu, laita minulle sähköpostia osoitteeseen leena@hyvatvibat.fi niin lähetän sinulle infopaketin. Lähdetään yhdessä turvallisesti ja asiantuntevasti kohti hyviä ja korkeita viboja!

Valmennuksesta sanottua