Taru, Sutkautuksia-blogggaaja

with Ei kommentteja

Mitäpä sitä kiertelemään: kirja on kerrassaan voimaannuttava! Erityisesti se antoi voimia ja uskoa työnhakuprosessissani, jolloin itsetunto oli hyvinkin kovilla. Kirja on jotenkin kauhean kannustava, rakkaudellinen, armollinen ja niin… nimensä mukaisesti lempeä. Se valoi uskoa juuri silloin kuin sitä tarvitsin, ja kertoi niistä tärkeistä asioista elämässä. Kirja on oikeasti helmi ja auttaa vahvistamaan sydämen viisautta, kuuntelemaan sitä kuuluisaa intuitiota ja uskomaan hyvään ja rakkauteen – siihen, että kaikella on tarkoituksensa.

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin