Sohvi Nyman, stylisti ja ihanuusvalmentaja

with Ei kommentteja

Kävin Leenan luona bisnestulkinnassa. Tuohon aikaan olin turhautunut, sillä uusia projekteja oli tulossa, mutta mikään ei ollut vielä käynnistynyt kunnolla ja tuntui, että kaikki seisoo paikallaan. Olin puskenut pitkään pää kolmantena jalkana ilman lomia ja huoli tulevaisuudesta oli kova. Leenan tulkinta oli mullistava kokemus. Oli hurjaa, miten hän näki nykyisen tilanteeni, vaikka en ollut siitä sanallakaan maininnut. Itkukin tuli välillä. ”Luota siihen, että kaikki järjestyy, sun ei tarvi enää stressata asioista”, Leena sanoi. Lähdin tulkinnasta mietteliäänä, mutta olo oli kevyempi kuin sinne mennessä. Pian asiat alkoivat tapahtua nopeasti ja unelmani alkoivat käydä toteen yksi toisensa jälkeen! Aloin saada yllättäviä yhteydenottoja ja unelmatyökeikkoja. Tarjouspyynnöt menivät helposti läpi ja tuloni nousivat nopeasti. Suosittelen Leenan tulkintoja rakkaudella kaikille!

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin