Sofia Amberla, arkkitehti ja taiteilija

with Ei kommentteja

Leenan tulkinta on minulle kuin avara mielikuvien maailma – näen ja koen maailman muutenkin visuaalisesti kuvina, minkä vuoksi tulkinnan kuvalliset vinkit kasvun tueksi toimivat itselläni hyvin. Itselleen on aina jossain määrin sokea, joten toisen silmin nähty tilannekatsaus voi kirkastaa ja vahvistaa omia, vielä utuisia kuvia. Pidän Leenan pehmeästä ja hyväksyvästä tavasta kohdata ihminen, avata tilaa näkemiselle lempeästi ja hyväntuulisesti. Erityistä tulkinnassa on myös hiljainen, oivaltava huumori, joka ainakin itselläni keventää omaa kasvun tietä.  

 

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin