Nina Alivirta, liiketoimintajohtaja, luottamusviestinnän asiantuntija

with Ei kommentteja

Usein tuntuu, kuin kulkisi sivussa itsestään, vain ohimennen kuitaten asioita ja kysymyksiä sisimmässä. Oma syvätaso jää kiireessä kohtaamatta. Hämmästyttävän hienoa on, että nämä syväkerroksissa kiinni olevat tilanteet on mahdollista saada näkyviin ja esittää itselle tajuttavasti. On mielenkiintoista, kuinka sanomattomat asiat tulevat päivänvaloon ja kuinka sisällä asuvien kysymysten vieressä asuu jo vastaus. Tulkinnasta saa varmuutta tielle, jonka jo itse näkee ja tuntee. Se on lempeä ja täysin mysteeritön yhteys tulkitsijan ja tulkittavan välillä. Siinä ei katsota kristallipalloon. Siinä katsotaan sinuun.

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin