Sara Raivio, ekokampaaja

with Ei kommentteja

Sain valmennuksesta enemmän kuin osasin odottaa! Valmennuksen ansiosta on paljon helpompi pysyä linjautuneena omaan energiaan. Sain myös paljon tekniikoita mm. rauhoittumiseen, muiden ihmisten energioiden putsaamiseen ja irtipäästämiseen. Tekniikoista on tullut jokapäiväisiä työkaluja, jotka ovat varmasti käytössä koko loppuelämän ajan.

Olen kärsinyt koko elämäni siitä, että olen antanut muiden määritellä kuka olen ja toiminut sen mukaan. Olen myös tuntenut itseinhoa ja häpeää. Tämän matkan aikana olen kyseenalaistanut näitä uskomuksia ja tutustunut itseeni lempeästi ja uteliaasti. Olen tullut monin tavoin lähemmäksi itseäni ja näkyvämmäksi itselleni.

Suosittelen valmennusta lämpimästi jokaiselle, joka tarvitsee työkaluja rauhoittumiseen, itsetuntemukseen ja omassa voimassa pysymiseen.

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin