Sanna Rosnell, Business Controller

with Ei kommentteja

Sanna Rosnell Hyvät Vibat -valmennus palaute

Tekniikoilla olen saanut itseluottamusta sekä tasapainon ja rauhan tuntua arkeen. Perusvire ja fiilis on parantunut ja koen voivani kokonaisvaltaisesti paremmin. Valmennus rullasi kivasti eteenpäin, se oli rakennettu hyvin ja noudatteli selkeää runkoa. Leppoisan ohjauksen ansiosta ei kuitenkaan koskaan tullut painostavaa oloa, jos elämäntilanne ei aina antanut myöten harjoituksiin paneutua. Parasta oli huomata positiiviset muutokset omassa olossaan ajan kuluessa. Suosittelen valmennusta jokaiselle, jota kiinnostaa oma henkinen kehittyminen ja energioiden vaikutus elämässään.

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin