Outi Borg, kundaliinijoogaohjaaja ja Key Account Manager

with Ei kommentteja

Elämän epäselvissä kohdissa, kuten juuri tässä hetkessä, on ihana kääntyä Leenan puoleen. Sain tukea ja vahvistusta omaan polkuun ja samalla uusia näkökulmia. Paljon nousi esiin sellaista, mihin en olisi itse uskaltanut uskoa tai luottaa ja mihin tarvitsin tukea. Olen kannateltu ja turvassa – kaikella on oma aikansa. Niin totta ja niin kaunista! 90 minuutin tulkinnan tuloksena 10 sivua muistiinpanoja, joihin tiedän palaavani aina uudelleen. Arvostan suuresti miten Leena osaa aina esittää asiat niin helposti ja selkeästi, ilman mystiikkaa, ilolla ja huumorilla höystettynä! Olen syvästi kiitollinen siitä, että elämä on tuonut minulle Leenan Hyvät Vibat -valmennuksen ja tulkinnat.

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin