Outi Borg, avainasiakaspäällikkö

with Ei kommentteja

Valmennus vastasi täysin odotuksiani. Tekniikoita oli paljon, mutta ne oli helppo omaksua ja niitä tuli sopivasti lisää joka kerralla, joten ne ehtivät harjoituksen myötä painua mieleen. Asenteeni elämään on muuttunut rauhaisammaksi ja positiivisemmaksi. Otan asiat sellaisena kuin ne tulevat ja kuljen virrassa mukana sen sijaan, että taistelisin vastaan. Ostoskeskuksissa ei ole enää niin raskasta käydä, ja kun juhlien jälkeen puhdistan energiat, tulee rauhallisempi yö.

Pidin valmennuksessa sopivasta tahdista ja tarkasti mietitystä sisällöstä, mutta parasta oli, että valmennus oli yksilövalmennusta! Suosittelen valmennusta kaikille, jotka kamppailevat omien energioiden hupenemisen kanssa. Ihana matka itseen ja kepeämpään elämään!

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin