Minna Vähäsarja, hyvinvointialan yrittäjä

with Ei kommentteja

 

Jo astuessa sisään Hyvien Vibojen ihaniin tiloihin olo tuntui kepeämmältä. Leena otti minut lämpimästi vastaan ja istuuduimme nojatuoleille istumaan vastakkain. Hän kertoi aluksi tulkinnan kulusta ja avasin hieman omaa tilannettani sekä aiheita, jotka tässä hetkessä tuovat itselleni epäselvyyttä.

Alkuun Leena teki kartoituksen tämän hetken energioistani ja kertoi mitä teemoja sieltä nousi. Energiat näkyivät hänelle erilaisin kuvin, tarinoin ja symbolein. Tämän jälkeen chakrat skannattiin yksi kerrallaan ja myös niitä avautui paljon tietoa. Lopuksi sain vielä ihanan energiahoidon, joka tuntui hyvin voimallisesti.

Tulkinta osui tilanteeseeni hyvinkin yksi yhteen eikä tulkinnan osuvuus oikeastaan edes yllättänyt, sillä Leenan seurassa oli hyvin luonnollista olla. Joidenkin aiheiden täytyy antaa vielä hieman aueta ajan kanssa ja koska äänitin tulkinnan itselleni, on mahtavaa että siihen voi palata myös myöhemmin. Sain tulkinnasta runsaasti vahvistusta omalle intuitiolleni ja lisää luottoa siihen, että kaikki on jo hyvin ja juuri niin kuin pitääkin.
Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin