Marika Huhtaniemi, palveluneuvoja

with Ei kommentteja

Tuntuu, että olen saanut paremmin yhteyden omaan sisimpääni. Olen enemmän oma itseni enkä peittele herkkyyttäni niin paljon kuin aiemmin. Oli iso oivallus, että oman elämän hallintaan voi vaikuttaa niin paljon. Kaikki tekniikat olivat hyödyllisiä ja harjoitukset ihanan selkeitä. Pidin erityisesti valmennuksen yksilöllisyydestä ja siitä, että sain opiskella omassa tahdissa. Tärkein oivallukseni oli, että rauha, rakkaus ja valo asuvat syvällä sisällä kaikissa ihmisissä eikä niitä voi kukaan koskaan ottaa pois. Sinulla on selkeä, ymmärrettävä tapa opettaa. Kiitos valmennuksesta ja siitä, että työskentelet sielustasi ja sydämestäsi korkeampivärähteisen maailman eteen!

 

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin