Maria Kärki, laulaja ja laulupedagogi

with Ei kommentteja

Kiitos, että ohjasit elämäni takaisin raiteilleen! Ja yhä syvempiin kerroksiin. Elämässäni on auennut uusi lehti, ja opettamasi harjoitteet ovat minulle nykyään elinehto. En voisi edes kuvitella arkea ilman niitä. Elämänlaatuni on parantunut ratkaisevasti. Olen energisempi ja samalla seesteisempi. En ime toisten energioita enää itseeni niin kuin olen aiemmin tehnyt. Luotan myös elämään entistä enemmän. Pidin konkreettisten tekniikoiden opiskelusta selkeässä ohjauksessa ja voin sanoa suoraan, että valmennuksesi on parasta, mitä olen tehnyt oman hyvinvointini eteen. Tämä oli uskomaton matka.

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin