Maria Kaattari, ravintolapäällikkö

with Ei kommentteja
Viime keväänä elämäni oli tosi haastavaa ja olin aika hukassa. Kuulin mielenkiintoisesta valmennuksesta ja tulin vakuuttuneeksi, että tämä on juuri sitä, mitä tarvitsen. Valmennus oli yksilöllistä, vain minä ja Leena. Se oli minulle tärkeä seikka. Valmennus oli ymmärrettävää, lempeää, kannustavaa, kohottavaa ja hyvin yksityiskohtaista. Nautin suunnattomasti sessioista ja lähdin aina hymy huulilla pois. Sain selkeitä ohjeita, joita käytän edelleenkin joka päivä. Selvisin viime keväästä ja kesästä paljon paremmin valmennuksen ansiosta ja Leenan opit vaikuttavat minuun vielä tälläkin hetkellä. Hänellä on tosi ihana tapa kannustaa elämässä. Kiitos siitä.
Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin