Maiju Rihtniemi, asianajaja

with Ei kommentteja

Valmennus ylitti odotukset. Se on vaikuttanut minuun tänä vuonna enemmän kuin kukaan tai mikään muu, antanut paljon kullanarvoisia ja juuri tämänhetkiseen elämääni merkittäviä oivalluksia ja apuvälineitä.

Olen tullut todella rauhalliseksi. Ja läsnäolevaksi. Ja tietoiseksi. Kohtaan ajoittaiset vastoinkäymiset tyynesti, en enää mene pois tolaltani tai hätäänny. Pystyn suojaamaan itseni ja saan siitä turvallisen ja levollisen olon. Olen myös iloisempi, ja olen saanut paljon kauniita kommentteja olemuksestani ihan yllättäviltä ihmisiltä.

Erityisesti pidin valmennuksessa siitä, että tapaamiset kestivät niin pitkään. Oli aikaa perehtyä teoriaan ja harjoituksiin. Tekniikat oli helppo oppia ja niitä harjoiteltiin riittävästi. Myös kotiin vietävää materiaalia oli paljon. Kaikki selkeää, helposti omaksuttavaa ja käytännönläheistä lempeästi ja asiantuntevasti kerrottuna.

Oivalsin valmennuksessa, miten tärkeää ja moneen asiaan vaikuttavaa oma värähtelytaajuus on ja miten matalissa värähtelyissä olen itse aiemmin kulkenut, tietämättäni. Ja sen, miten paljon pystyn itseni hyväksi tekemään! Nyt olen jo pitkällä omassa kasvumatkassani. Suosittelen valmennusta lämpimästi kaikille itseään etsiville ja kaikille, jotka haluavat olla onnellisia ja tasapainoisia.

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin