Leena Räsänen, sairaanhoitaja

with Ei kommentteja

Valmennukseen tullessa olin jumissa ja halusin muutoksen sisäiseen tilaani. Ja sen sain! Opin sanoittamaan tunteitani ja tarpeitani ja sain selkeyttä ajatuksiini ja omaan sisäiseen puheeseeni. Sain myös paremman otteen intuitiooni ja olen paremmin nyt-hetkessä sisällä (aikaisemmin se pelotti). Käytössäni on runsaasti tekniikoita ja eri tilanteissa voin ottaa käyttöön juuri sen, mikä auttaa. Suosittelen valmennusta jokaiselle, joka on syystä tai toisesta jämähtänyt paikoilleen, vaikkapa ikäviin tilanteisiin, jotka toistuvat uudestaan ja uudestaan. Ja jokaiselle, joka haluaa selkeyttä, mieleen rauhaa ja rohkeutta tehdä muutoksia.

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin