Lara Nurminen, psykodraama- ja tarinateatteriohjaaja

with Ei kommentteja

Varasin Leenalta ajan intuitiiviseen tulkintaan, sillä olin alkanut hahmottaa, että itsessäni tapahtuu nyt jotain uutta (tai vanhaa), josta en oikein vielä saa otetta. Heti tulkinnan jälkeen oloni oli hetken hämmentynyt, mutta pian kaikki tuntui hyvin kirkkaalta ja selkeältä, kevyeltä. Sain vahvistusta omille olotiloilleni sekä rohkaisua toteuttaa omannäköistäni tapaa elää. Tuli tunne, että olen nähty ja että minua kannatellaan ja rakastetaan. Leena ei antanut suoria vastauksia eikä käskytyksiä vaan lempeästi antoi ohjat ja luvan itselleni tulkita asioita, joita nousi esille. Tulkinnasta jäi käteen paljon muistiinpanoja, joihin olen palannut useasti – ja jotka syvenevät päivä päivältä. Jos kaipaat elämäsi ääriviivojen hahmottamista sekä vahvistamista tässä hetkessä, ota yhteys Leenaan. Suosittelen lämmöllä.
Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin