Kristiina Nurmi, Santa Malandra-vaatemerkin perustaja ja suunnittelija

with Ei kommentteja

Tulkinnan valo antaa perspektiiviä ja luottamusta omaan tiehen ja sen tiedostamiseen sekä omien asioiden kohtaamiseen lempeyden ja keveyden kautta. Tulkinta on lahja itselle. Se ei neuvo eikä arvaile – se tulkitsee hetkeä, jota elät, ja auttaa selkeyttämään omaa näkemystä ja ajatuksia. Leenan pitkä kokemus alalla takaa sen, että tulkinta on lempeä ja sydäntä avaava – aina sellaisista lähtökohdista, että todella koet, että sinusta pidetään huolta. Energiataso on aina meitä hieman edellä, joten tulkinnasta saa mahtavia oivalluksia myös jälkeenpäin. Oman kokemukseni mukaan tulkinnassa nouseekin aina muutama isompi teema, ja joskus niiden sisäistäminen tai käsittely vie pidempään. Lämmin suositus ja iso kiitos Leenalle ammattitaitoisesta ja tärkeästä työstä!

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin