Kristiina Jäväjä, Assistant Controller ja energiahoitaja

with Ei kommentteja

Parasta oli, että tekniikat toimivat! Arki sujuu hauskemmin ja elämä soljuu mukavammin. Olen tullut tietoisemmaksi siitä, mitä sieluni kaipaa kulloinkin. Olen myös huomannut intuitioni toimivan aikaisempaa paremmin, ja säännöllisellä harjoittelulla pystyn säilyttämään yhteyden itseeni. Valmennuksessa oli mukavasti tilaa peilata omia havaintoja, kysellä tekniikoista ja omista kokemuksista. Tietämykseni ja ymmärrykseni energiatyöskentelystä lisääntyivät huomattavasti! Suosittelen valmennusta kaikille, jotka haluavat panostaa itseensä ja omaan hyvinvointiinsa ja ovat valmiita myös tekemään jotain sen eteen.

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin