Kirsi Saikkonen, laborantti:

with Ei kommentteja

Valmennuksen tekniikat auttavat erityisesti hankalissa ihmiskontakteissa: toiset eivät enää pääse vaikuttamaan minun olotilaan sanomisillaan ja myös itselleni on tullut enemmän uskallusta sanoa oma mielipide ja osallistua keskusteluun. Pystyn suojaamaan itseni paremmin muiden epäsuotuisilta energioilta. Otteeni elämään ei ole enää niin vakava vaan iloisempi, kevyempi, rennompi. Ei tartte suorittaa ensin ja vasta sitten ostaa se jäätelötötterö! Valmennuksen opit jäävät varmasti elämääni pysyviksi ja matka jatkuu tästä kepein askelin. Iso kiitos sinulle Leena!

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin