Katri Grüner, yrittäjä ja somevaikuttaja

with Ei kommentteja

Intuitiivinen tulkinta vastasi mun odotuksiin 110 %. Tulkinta selkiyttää kaikkea ja ihan kuin aukaisisi monia pieniä umpisolmuja pään sisällä! Leena on aivan ihana ja sydämellinen ihminen ja otti mut lämpimästi vastaan. Tulkinnassa oli mukavan rento tunnelma ja hänelle oli helppo puhua. Tiedättekö sen sanonnan, kun joku ’lukee sinua kuin avointa kirjaa’? No, siitä tässä oli täysin kysymys. Leena kertoi ja kuvasi mun tunnetiloja ja persoonaa niin täydellisen osuvasti, että en voinut koko kaksituntisen ajan kuin vain nyökytellä ja hokea ’se on just noin’ ja ’toi kuulostaa juuri mun elämältä’! Tein muistiinpanoja ja aion pitää lapun mun päiväkirjan välissä ja palata siihen säännöllisesti. Aina kun musta tuntuu, että en pääse eteenpäin, niin voin muistella Leenan sanoja. Jos sulla on elämässä joku siirtymävaihe tai jokin iso steppi otettavana, niin tää tulkinta on sulle kuin nenä päähän!

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin