Katja Nieminen, lähihoitaja

with Ei kommentteja

Valmennus ylitti odotukset! Usein kirjoissa tai kursseilla neuvotaan, että ’Ota oma voima käyttöön’ tai ’Älä anna oman energian valua hukkaan’, mutta jää epäselväksi, mitä käytännössä on tarkoitus tehdä. Sinun opeillasi pääsee nopeasti alkuun ja valmennuksessa edetään tehokkaasti, koko ajan turvallisessa ohjauksessa. Tekniikat vaativat harjoittelua ja keskittymistä, mutta tulokset näkyvät heti. Pidin tavastasi kertoa asiat ymmärrettävästi ja ohjata lempeästi ja hyväksyvästi. Koko elämä aukesi valmennuksen jälkeen uudella tavalla, valon ja rakkauden kautta. Tästä on hyvä jatkaa.

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin