Jutta Irene Ruonansuu, Jolie Organic Health & Beautyn perustaja/Laulunkirjoittaja ja artisti IRENE

with Ei kommentteja

Leenan tulkinta oli todella vahvistava kokemus. Se avasi turvallisen ja syvän tilan itsen kohtaamiselle. Tarkastelimme yhdessä työhöni liittyviä toiveita, tavoitteita ja visioita. Leenan tekemät havainnot ja tulkinnat osuivat tarkasti juuri niihin kohtiin, joihin olin kaivannut viisasta silmäparia ja keskustelua. Tulkinta auttoi minua priorisoimaan ja tekemään omannäköisiäni päätöksiä. Leena ohjasi keskustelua lämpimällä läsnäolollaan, herkkyydellään, lujalla ammattitaidollaan, mutta myös loistavalla huumorintajullaan. Tuli nähty, kuultu ja ymmärretty olo. Kiitos.

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin