Jonna Maier, opettaja

with Ei kommentteja
Suosittelen kokeilemaan Leenan lämpöistä, vahvalla energialla ja hupsun tutun kuuloisilla kuvauksilla varustettua tulkintaa, jos kaipaat selkeytystä ja rauhaa tähän hetkeen. Leena pystyy tiivistämään sun tänhetkiset jutut hauskalla tavalla, joita et ole itse tietoisesti ajatellut. Tulkinta on minulle lisännyt itsemyötätuntoa, itseymmärrystä, ja luottamusta siihen, että hommat hoituu kyllä. Ihan kaikki asiat eivät ehkä aukene juuri tulkinnan hetkellä, mutta muutaman päivän kuluessa kyllä. Leenasta huokuu lämpö ja hyväntahtoisuus ja hänen tulkinnassaan on turvallista olla.
Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.  

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.  

Tutustu Leenan palveluihin.  

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.
Jaa blogiteksti:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin